[QUOTE=unlimitted;185080]resmi saat TRT'ninkidir. ihalelerde dahi TRT'ninkiler esas alınır.[/QUOTE]
İhalelerde trt alınırmış onu öğrendim de saat tutma görevi TRT nin olmasa gerek... MAntıken düşününce TSE olmalı bence...
Printable View
[QUOTE=unlimitted;185080]resmi saat TRT'ninkidir. ihalelerde dahi TRT'ninkiler esas alınır.[/QUOTE]
İhalelerde trt alınırmış onu öğrendim de saat tutma görevi TRT nin olmasa gerek... MAntıken düşününce TSE olmalı bence...
650 alışlarım geldi... 1/5 longingen... on-line rıyıl taym işlem yayını..no delay no cry...ehuheueh..stop, sistem sat yeresi
[QUOTE=Vobra;185045]Şaka gibi ama cok ciddi bir sorun bu...[/QUOTE]
:..::..::..: Alıştım bu gibi durumlarada, sağolsun piasamız, spk başkanı görüyomuş olanları ama bişey yapamıyolarmış diye avunuyoz işte:)
Fakat o an, oha falan oluyo insan, hayır ben o anda gözümemi inanıyım?, telefondakinemi? tel kopuyo insanda:p neyse, ikisinede inanamadan günler geçip gidiyo işte:..::..::..:
[QUOTE=enorton;185082]İhalelerde trt alınırmış onu öğrendim de saat tutma görevi TRT nin olmasa gerek... MAntıken düşününce TSE olmalı bence...[/QUOTE]
Bilgi edinme kanunu kapsamında ilgili kurumlara soracağım resmi saati kim tutuyor diye :::
paritede Blue Boss action bekliyorum..1.4680..ulem 1 haftadır paritede işlem etmiyorum yaww
[quote=bull market;185085]:..::..::..: Alıştım bu gibi durumlarada, sağolsun piasamız, spk başkanı görüyomuş olanları ama bişey yapamıyolarmış diye avunuyoz işte:)
Fakat o an, oha falan oluyo insan, hayır ben o anda gözümemi inanıyım?, telefondakinemi? tel kopuyo insanda:p neyse, ikisinede inanamadan günler geçip gidiyo işte:..::..::..:[/quote]
Forekste bazı küçük kurumlar yüklü hesabı olanları daha büyük kurumlarda ters işlem yaparak kendilerini garantiye aldıklarını duymuştum daha önce, yine aynı küçük kurumlar hesabını kötü yönetenleri belirleyip o kontrol mekanizmasından çıkarıyorlarmış, yani bunun sonucunda o kişi sanki bilgisayarda hearts yada mayın tarlası oynar gibi gerçek hesapla foreks ilemleri yapmış oluyor.. tabi işlemleri karşılıksız oluyor.... araya zaten foreksinde zorlukları girince paranız hooop küçük kuruma aktarılıyor.. sizin yazınızı okuyunca o geldi aklıma :..:
sıkıntı var...selçuklu müdahalesi lazım
[COLOR=white]hadi patron sıkıldım yaww.acil 75 üzerine atmamız lazım..800 senden gelsin 69200 benen söz:) :) :)[/COLOR]
[QUOTE=enorton;184963]Arkadaşlar tehlikenin farkında mısınız? Sizin bütün grafikleriniz sistemleriniz çöpe... İlk 15 sn veriler matriks grafiklerinde yok...[/QUOTE]
emorthım demin matrikste saate bakıyordum.....
şöyle bişeye rastladım saat 14:00 daykene sanıye ılk sekız sanıyeyı anormal saydı .. yavas yavas 8 e geldı gelmesi 10 sanıye surmustur.... sonra 8. sanıyeden gerı geldı .... 8-6 -4 seklınde sonra yukarı devam ...
[IMG]http://i48.tinypic.com/29ar52u.jpg[/IMG]
15 dklık..TGG=2 ye düştü..yani alan attı satan sattı..new turn on the way...son barlarda hacmin ciddi düşmüş olması yukarı ihtimali diyor..sonuçta sistem alda..625 den poz arttırarak 2/5 long diyorum
[quote=fXci;185091]emorthım demin matrikste saate bakıyordum.....
şöyle bişeye rastladım saat 14:00 daykene sanıye ılk sekız sanıyeyı anormal saydı .. yavas yavas 8 e geldı gelmesi 10 sanıye surmustur.... sonra 8. sanıyeden gerı geldı .... 8-6 -4 seklınde sonra yukarı devam ...[/quote]
efiksci abem, inghredıbıl graf isterük senden..ne tatilmiş beee..bitmedi gitti
usd tl [B]1.44.85 [/B]kırılması ile sert salınım geldi bundan sonraki teknik direç [B]1.44.80[/B]
Bilmeyenler için bilgisayarın saatini Nist e göre ayarlama... NIST atom saatine göre tutuyormuş zamanı...
[url]http://tr.wikipedia.org/wiki/Atom_Saati[/url]
[IMG]http://img685.imageshack.us/img685/6035/adszee.jpg[/IMG]