-
vob un bana en iyi öğrettiği şey(baya payalıya mal oldu bana) histeme göre değil sisteme göre hareket etmem gerektiğidir. Dünkü düşüş ve bugünkü çıkış histeme nedendir bilmiyorum bi türlü inandırıcı gelmiyor ama sistemler bugün al diyor yoksa [B]amigdalakımı dağıttık[/B].
-
[quote=sazan;185182]Faket, Benim sistemlerim gelişmiş ve olgunlaşmış, sizinkiler ise henüz gelişme aşamasında.
Bilmem ki, Biz ayrı dünyaların insanlarıyız.
Ve ayrıca, Ben kör biriyim, hayatımı keman çalarak kazanırım. Reca ederim duygularımla oynamayın.![/quote]
Işık doğudan yükselir..Ben boynuz olayım siz kulak...Körde olsan sağırda olsan kemanı iyi çalıyorsan sorun değil..üüüüüü
-
[quote=ordi;185184]vob un bana en iyi öğrettiği şey(baya payalıya mal oldu bana) histeme göre değil sisteme göre hareket etmem gerektiğidir. Dünkü düşüş ve bugünkü çıkış histeme nedendir bilmiyorum bi türlü inandırıcı gelmiyor ama sistemler bugün al diyor yoksa [B]amigdalakımı dağıttık[/B].[/quote]
fractalic projeksiyon olayi diyorsun yani...
-
Aslolan spot piyasa, spot 68800 üzerine geçecekde, yukarı hareket başlatacakta, 69500 stop yeresine gelecek, vob spot yeresi 70000 görülüyor bende:)...
-
[quote=Astatin;185185]Işık doğudan yükselir..Ben boynuz olayım siz kulak...Körde olsan sağırda olsan kemanı iyi çalıyorsan sorun değil..üüüüüü[/quote]
Tüh ettin romatizmin içine. :mad:
Biliyordum, Hepiniz aynısınız.
Belki bena sahip olabilirsin, ama sistemlerime asla.!:..:
-
Stopumu 850`ye yükselttim...
68600`e kadar sarkmasini ise normal karsilarim...
-
Vob 69500 seviyelerine ulaşırsa zaten, saatlik bolinger üst bandına ulaşmış oluyor...henüz risk yeresinde değil bence, günlük al satçılara sürpriz yaptılar ve 68800 üzerinde dalga geçiyolar...
-
zild .. sıkıntı var algısı oluşturma baskısı var ... ama aslı alış baskısı bence .. stop yükseldi . ralli ralli ralli :o:o
-
[quote=ordi;185184]vob un bana en iyi öğrettiği şey(baya payalıya mal oldu bana) histeme göre değil sisteme göre hareket etmem gerektiğidir. Dünkü düşüş ve bugünkü çıkış histeme nedendir bilmiyorum bi türlü inandırıcı gelmiyor ama sistemler bugün al diyor yoksa [B]amigdalakımı dağıttık[/B].[/quote]
her görüşe saygım büyük.
sistemden kastınız eğer belli bir mantığa dayalı düzen içerisinde hareket etmek ise, katılıyorum.
yok eğer bilgisayarların al-sat okları çıkardığı finansal mekanik sistemler ise, katılmıyorum.
hala bu işin bir tarz meselesi olduğunu düşünenlerdenim.
-
tren yine arıza çıkardı.türkler şu trenin hızlı gidenini bi yapsalarda rahatlasak.dur kalk dur kalk ne bu böyle belediye otobüsümü
-
[quote=Rooks;185195]tren yine arıza çıkardı.türkler şu trenin hızlı gidenini bi yapsalarda rahatlasak.dur kalk dur kalk ne bu böyle belediye otobüsümü[/quote]
türkler otobüse tren muamelesi yapmaz.;)
-
[quote=Rooks;185195]tren yine arıza çıkardı.türkler şu trenin hızlı gidenini bi yapsalarda rahatlasak.dur kalk dur kalk ne bu böyle belediye otobüsümü[/quote]
gozunuz doysun:::, bugunku dipten 1000 puan cikti yukariya nerdeyse:..: