[quote=nunu;185197]gozunuz doysun:::, bugunku dipten 1000 puan cikti yukariya nerdeyse:..:[/quote]
apla ben 1.350 saydım yau. şu an itibarı ile :D
Printable View
[quote=nunu;185197]gozunuz doysun:::, bugunku dipten 1000 puan cikti yukariya nerdeyse:..:[/quote]
apla ben 1.350 saydım yau. şu an itibarı ile :D
[QUOTE=nunu;185197]gozunuz doysun:::, bugunku dipten 1000 puan cikti yukariya nerdeyse:..:[/QUOTE]
heheheh evet bi an olsun aynaya bakmak lazım dimi.insan kaptırıp gidiyo işte.harbi nankörlük yapıyorum şuan.ama olsun daha çok daha çok!!!:)
[quote=unlimitted;185198]apla ben 1.350 saydım yau. şu an itibarı ile :D[/quote]
dogrudur, benim bir noktadan sonra gozlerim kararmisti:..:
yavaş yavaş, sindire sindire çıkıyorlar.. hiç düşecekmiş gibi durmuyor piyasa..
[QUOTE=unlimitted;185198]apla ben 1.350 saydım yau. şu an itibarı ile :D[/QUOTE]
unlimit abi sana özel bir projeksyon hazırlıyorum ... şuan ...
[quote=Cerphin;185201]yavaş yavaş, sindire sindire çıkıyorlar.. hiç düşecekmiş gibi durmuyor piyasa..[/quote]
ve nedense senin imf nedeniyle ''hep cikacak, hep cikacak'' lafi aklima geliyor.:::
İşte buduuuur...
tren raydan çıktı yoldan geçen taksiye çarptı.işte türkiye
ahanda projeksyon ... nasıl olmuş abi .. ehuehuehue :o:o:o:D:D
[IMG]http://img695.imageshack.us/img695/355/adszca.jpg[/IMG]
[quote=bull market;185204]İşte buduuuur...[/quote]
yaf sen de oyle yazinca birsey oldu sandim, baktim, cucuk kadar birsey dusmusuz, iste budur diye bagiriyon, ne heyecanli bir ayusun kardesim:..:
vay a* . .stopa yaklaştı .. üvvvv ..
[quote=selçuklu;185206]ahanda projeksyon ... nasıl olmuş abi .. ehuehuehue :o:o:o:D:D
[/quote]
teknik bi hata var. herşeyden önce gerçek değil. şu son 10 dakikalık 300 puanlık çakılış yok bu grafikte :..: