cok guzel bı sekılde fıyatlar yukselırken -2600 e gerıleyen Apsd yı 15 dakkada 0 a yaklastırdılar :) ne guzel yukarı bas sonra kapanan kadar ters poz ac ueheuh ula pala elın ayagın kurusun :)
Printable View
cok guzel bı sekılde fıyatlar yukselırken -2600 e gerıleyen Apsd yı 15 dakkada 0 a yaklastırdılar :) ne guzel yukarı bas sonra kapanan kadar ters poz ac ueheuh ula pala elın ayagın kurusun :)
[quote=sazan;185216]Sazan 68.85'den son bir dokunuş, son bir temas için 2/5 long yapar. (SW)[/quote]
3/5'i ise 750 seviyesine saklar.
S&P not falan artıramaz, çünkü henüz izlemeye bile almadı, izlemeye almadan not mu artarmış...
[quote=bull market;185224]S&P not falan artıramaz, çünkü henüz izlemeye bile almadı, [B]izlemeye almadan not mu artarmış[/B]...[/quote]
izle de gör! :..:
patron böyle 300-500 puanlık vur kaçlarla olmuyor yaww..acil 20000 puan lazım..yok pardon 17200 :)..istihdam yaratcam..acil
[QUOTE=unlimitted;185225]izle de gör! :..:[/QUOTE]
Ne demek istedin anlamadım unlimit:confused:
[QUOTE=bull market;185224]S&P not falan artıramaz, çünkü henüz izlemeye bile almadı, izlemeye almadan not mu artarmış...[/QUOTE]
casaubon son not artışınıda birgün önce topiğinde aynı şekilde yazmıştı, ertesi gün not artışı geldi.
Şimdide aynı şey olurmu bilemem...
[quote=sazan;185188]Tüh ettin romatizmin içine. :mad:
Biliyordum, Hepiniz aynısınız.
Belki bena sahip olabilirsin, ama sistemlerime asla.!:..:[/quote]
Boşa demiyolar GADDAR SAZAN diye:..::..::..:
yüreğin taş bağlamış senin..gözün kör olmasın emi:D
gol olur bence ....
[quote=Kennym;185217]euehueh aynı seyı ben de baya pahalı ogrendım :)[/quote]
demek ki vob bizim özel ders öğretmenimiz .brv
ulen burada harcadığım emeği başka bi yerde harcasam üstüne para alırdım:..: pala aç bak deftere alacaklıyım senden.lelele
[QUOTE=hilmi;185229]casaubon son not artışınıda birgün önce topiğinde aynı şekilde yazmıştı, ertesi gün not artışı geldi.
Şimdide aynı şey olurmu bilemem...[/QUOTE]
Ama o haber gedik yatırım ın sitesinde yazıldıydı, bu topiktede yazıldı, ertesi sabah moodys not artırdı:..:
Fakat s&p için sağlam bişey yok, çünkü daha izlemeye bile almadılar Türkiye yi, herhangibir kurum böyle bir beklenti yapamaz, yaparsa o kurum itibar kaybeder...
[quote=bull market;185228]Ne demek istedin anlamadım unlimit:confused:[/quote]
haklı olarak dedin ya, izlemeden not mu artırılırmış diye.
ben de diyorum ki, nasıl artırılır izle de gör. :)
bu piyasa neler görmedi ki? izlemeden not artırımı yapmaları, bugüne kadar yaptıklarının yanında pamuk şekeri gibi kalır. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
en basit örneği: VOB "teknik bir arıza nedeniyle" kapandı. IMKB'ye o tesadüfi teknik arızanın hemen arkasından yüklü satış geldi.VOB açıldığında 1.000 puan gap yedi insanlar.:)