[QUOTE=oguzhan;235338]Yandık ki ne yandık gene amansız çıkış başlayacak.[/QUOTE]
patron iyi tarafından düşünelim ..
borsalarda o kadar satış baskısı varki .. kayahana rağmen .. uyuzda olsa düşüyor .. ehuehue :o:o:D:D:D
Printable View
[QUOTE=oguzhan;235338]Yandık ki ne yandık gene amansız çıkış başlayacak.[/QUOTE]
patron iyi tarafından düşünelim ..
borsalarda o kadar satış baskısı varki .. kayahana rağmen .. uyuzda olsa düşüyor .. ehuehue :o:o:D:D:D
[QUOTE=kayahan;235341]pıyasada boga moga kalmadı.. et fıyatları fuze gibi :yü::yü:fırsatçılar vatandaşa köpek domuz eşek ve at eti yediriyorlar..
şimdide ab den mundar et ithalatı için tayyip agan emir verdi....
allah yardımcınız olsun...
yeşil şeytanlar vatandaşa dunyanın en pahalı benzinini kakalıyor...dng.dng.dng[/QUOTE]
talep etmeyin agalar bu kadar basit , salataya bayılırım hem guzel hem saglıklı.. etse balık eti de yerini tutar.. olmadı kurbanı beklerız :)
sigara mı içmeyelim , yada tutun alıp paket maliyeti 1 ytl civarına getirelim.. benzin m? bosver gitsin toplu tasıma neyimize yetmiyo... et te yemeyiver nolcak , cok ta saglıklı oldugu soylenemez.. talep düşünce kime satıyolarsa satsınlar bakalım .. bu Allahsızların hakkından böyle gelinir.. hem biriken parayla yurtdısına gider bol bol yer icer gezersin ucuzundan.. odedıgım her kurus vergi cok zoruma gitmeye basladı bu ulkede.. neden biliyormusunuz ? ne bana ne de gariban insanlara bir geri donusu yok , hangı kurumda kım ne kadar para kacıracak bu havuza yardım yapıyoruz hepimiz.. allah sonumuzu hayır etsin...
6 milyar dolara kopru yapılıyor , be hey geyikler sanki trafik kesilecek 20 tane kopru yapsan ne olur , toplu tasımayı tesvık etmedıgın gelıstırmedıgın surece... ondan sonra vergilendırılmıs kazanc kutsadır bla bla , (osman baydemirden geliyor ) hass.. diyoruz :eek::eek::eek::eek:
crashhh tüm hızıyla yoldaaaaaaaaaa cari açık hızla artıyor... bütçe striptiz yapıyor.... batık krediler geri dönmüyor.. enflasyon zıplıyorrr... imkb çökecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=317689&resize_x=600[/IMG]
sabah beklediğimden daha düşük bir açılış yaptık.
ama şu anda da göreceli olarak güçlü olduğumuzu düşünüyorum.
yalnız şu unutulmamalıdır.
benim gördüğüm kadarı ile satışlar çok sert geldi. bi anlık bi panik vesaire değildi zannımca. cuma günkü satışlar da böyleydi.
yükselişler 73.100'ü geçemediği sürece, tepki olarak kalacaktır. 73.100 cıvarında yine yeşil rüyalar görülmeye başlanabilir ama o noktaya kadar herkesin kafasındaki lambanın rengi kırmızı olacaktır.
poz düşünürken şort ağırlıklı düşünmek zamanı çok yaklaşmıştır, kimilerine göre gelmiştir bile...
yokuş aşağı inen kamyonun önünde süpermencilik oynayacaklar dikkatli olmalıdır.
bol kazançlar.
yafu ne guzelmıs pozısyonsuzluk..izlemek öööle delicesine umarsızca..
hakkaten başka görunuyo poz 0 olunca...
valla ben gözüme 68000 i kestirdim bekliyorum:)
indikler ööle bi anda hobarey kaldıracaklarmış kimin hiç durmuyor...zayıf görüntü hakim...emme satış iştahı da pek kararlı değil..hatta iyi haber gelse "amaann ne işim olur alcak" deyip almaya üşenirler gibi..:))
emme dow ve yurtdışı da hala gunluk pozıtıf bolgedeler...
sonuç: şu görüntü itibariyle yatayın feriştahı,babası...ha cıtır işlem olur arada o ayrı..
tahvil 9.49 sıkıntı çoookkkk büyükkkk pala malda kaldı oda sıkıntıda:)
[quote=unlimitted;235366]sabah beklediğimden daha düşük bir açılış yaptık.
benim gördüğüm kadarı ile satışlar çok sert geldi. bi anlık bi panik vesaire değildi zannımca. cuma günkü satışlar da böyleydi.
yükselişler 73.100'ü geçemediği sürece, tepki olarak kalacaktır.[B] 73.100 cıvarında yine yeşil rüyalar görülmeye başlanabilir ama o noktaya kadar herkesin kafasındaki lambanın rengi kırmızı olacaktır.[/B]
poz düşünürken şort ağırlıklı düşünmek zamanı çok yaklaşmıştır, kimilerine göre gelmiştir bile...
yokuş aşağı inen kamyonun önünde süpermencilik oynayacaklar dikkatli olmalıdır.
bol kazançlar.[/quote]
Palaya bak. KY'nın kafasındaki lambanın rengine kadar tahmin ediyo...dng.brv:..::..::..:
[quote=unlimitted;235366]sabah beklediğimden daha düşük bir açılış yaptık.
yükselişler 73.100'ü geçemediği sürece, tepki olarak kalacaktır. 73.100 cıvarında yine yeşil rüyalar görülmeye başlanabilir ama o noktaya kadar herkesin kafasındaki lambanın rengi kırmızı olacaktır.
[B]yokuş aşağı inen kamyonun önünde süpermencilik oynayacaklar dikkatli olmalıdır. [/B]
bol kazançlar.[/quote]
Kamyon kullanmış gibi anlattın beaaah....sevol eyi ağnatdın..
Pardon unuttum freni sağlammı patlakmı kamyonun....:):):)
pala..uzun olanlardan çok özür diliyomuşş...kusura bakmayın ...elde olmayan sebeplerle..birazcık düştük...hhehe..
Arkadaşlar iki gündür fXci görünmüyor başına bi iş gelmesin haberi olan varmı