imf ve sp söylentileri satışların engellenmesi için olabilir.... mi... ?
Printable View
imf ve sp söylentileri satışların engellenmesi için olabilir.... mi... ?
don cansın 10900 açar bence
filat :)
*JP MORGAN DİMON, "KRİZE NEYİN NEDEN OLDUĞU KONUSUNDA DÜRÜST OLMALIYIZ"
*JP MORGAN DİMON, "KRİZE NEYİN NEDEN OLDUĞU KONUSUNDA DÜRÜST OLMALIYIZ"
kekek şaka gibi yaf adamlar :) helal olsun ama durustler en azından..
Selcuklu patron, gel sen de benim grafiğe bi kulp tak barışalım. :D
[URL="http://img684.imageshack.us/i/sel.png/"][IMG]http://img684.imageshack.us/img684/6797/sel.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=YAVUZHAN;185261]pozitif bölge ve ortalama üzerindeyiz..
long devam ![/QUOTE]
golu atalım abi ... bu asteton patronun boğalığı hiç çekilmiyor... amanra patron nerde .. tek kale üçümüz maç yapak abi .. asteton patron kaleci olsun ... üç korner bir penaltı olacak ama .. ehehuuhe :::::::::
Ne olacak, kredi derecelendirme kuruluşları önüne gelen her şeye not verdi, sonuç ortada...
[QUOTE=unlimitted;185266]Selcuklu patron, gel sen de benim grafiğe bi kulp tak barışalım. :D[/QUOTE]
teknik hatalarla dolu abi ::::::.. neresine kulp takayım ... :D:D:D:D
bu söylentiler maksatlı yayılıyor... geçen haftaki artırımdan sonraki grafik ortada...
beklenti yaratıp milleti satışa getirmeme çabası..
e herkes artırımı beklesin, öyle satsın.. oh ne ala memleket..
[quote=selçuklu;185267]golu atalım abi ... bu asteton patronun boğalığı hiç çekilmiyor... amanra patron nerde .. tek kale üçümüz maç yapak abi .. asteton patron kaleci olsun ... üç korner bir penaltı olacak ama .. ehehuuhe :::::::::[/quote]
long poz yüzünden yemeğe bile gidemedi ya bugün :::
sonra kesin gittim desede kesin aperatif bişeyler söyleyip ekran karşısında yemiştir :..:
[quote=halojen;185270]bu söylentiler maksatlı yayılıyor... geçen haftaki artırımdan sonraki grafik ortada...
beklenti yaratıp milleti satışa getirmeme çabası..
e herkes artırımı beklesin, öyle satsın.. oh ne ala memleket..[/quote]
palayi gucendiriyorsun ama:::
[quote=selçuklu;185269]teknik hatalarla dolu abi ::::::.. neresine kulp takayım ... :D:D:D:D[/quote]
ulem Allah seni neetmesin. "grafikte periyot yok abi" de diye periyodu silmiştim. :..::..::..: