ben bu filmi görmüştüm :::
Printable View
ben bu filmi görmüştüm :::
sıkıntılı bir süreç yaşanıyor
baskı belli projeksyon belli .. fraktal belli bence .. alım satım ekranı kapalı .. long devam ..
[QUOTE=AMON RA;184809]225 in geçilmesi longçular için iyi haber asıl haber 350 nin geçilmesiyle gelecek! Hayırlısı bakalım![/QUOTE]
[QUOTE=AMON RA;184813]175 ten hafif uzadım![/QUOTE]
[QUOTE=AMON RA;184828]Sıkıntı büyük asti 350 nin üzerine attıkmı karada ölüm yok diye düşünüyorum denizede biz girmezik. Bundan iyisi şamda kayısı olur. ** :..:[/QUOTE]
[QUOTE=AMON RA;184850]Selçuklu patron grafik ekleyemiyorum. blokeli! Bu ara evde nette yok mayısta taşınacam ne almayım diyorum. Ama saatlik sistemim al verdi!
Bir diğer ve asıl baba sistemim 350 nin üzerinde al verecek o şartda gerçekleşirse dadından yenmez!
Destekçinim longum boğayım agresif değilim ama 350 nin üzerinde agresif olacam! +.
Ha gayret yazarken 350 olmuş bile teprik ederim![/QUOTE]
[QUOTE=AMON RA;184862]HEEHEH HEHEHHEÜHEHÜHEHÜHEHÜÜÜHEHEHE :..::..::..:
Anladınız siz onu! :rolleyes:[/QUOTE]
[QUOTE=AMON RA;184863]Ben sürdüm hemen kaçtım ama depik atarsa diye tırstım! :..:[/QUOTE]
[QUOTE=AMON RA;184869]Agresif long oldum güzel insanlar!
FULL LONK ULAN! :..:[/QUOTE]
[QUOTE=AMON RA;184873]Hedef ilk etapta 69200-350 arası tabii bana göre gözünüzü seveyim yanılıım ben çok zarar etmenize sebeb olmak istemem! Uymayın bana![/QUOTE]
Yav gene merkep gibi çalıştım sahadaydım yeni geldim! Şööle bi baktım kendimi tebrik ettim sizide tebrik ettim! :..:
[quote=enorton;185321]5 dk MOST AL verdi...[/quote]
brehhhh
[quote=Astatin;185311]sıkıntı artıyormu ne 200 den 2 dene daha[/quote]
Disiplinli Asti,,
Hangi sistemin short dedi lem??
[B]Çıkmaz lem bu..:D:D[/B]
[quote=AMON RA;185326]Yav gene merkep gibi çalıştım sahadaydım yeni geldim! Şööle bi baktım kendimi tebrik ettim sizide tebrik ettim! :..:[/quote]
,
bu ne abi, VOB bifografisimi yazıyon:p
[quote=excali;185328]Disiplinli Asti,,
Hangi sistemin short dedi lem??
[B]Çıkmaz lem bu..:D:D[/B][/quote]
daha seans bitmedi..:..::..::..:
[QUOTE=selçuklu;185325]baskı belli projeksyon belli .. fraktal belli bence .. alım satım ekranı kapalı .. long devam ..[/QUOTE]
alım satım ekranın açtım belli olmaz .. geceye short girebilirim ... :o:o
[quote=unlimitted;185323]ben bu filmi görmüştüm :::[/quote]
Sonu hüzünlü mü bitiyodu?
Akşam GARANTİ'nin pozu kaç olur??(UPSD)
kisa devam.
[quote=excali;185333]Sonu hüzünlü mü bitiyodu?
Akşam GARANTİ'nin pozu kaç olur??(UPSD)[/quote]
kimin için sorduğuna bağlı sevgili ekskali. ben mutlu oluyodum mesela .kom
günün yükseğinden kapamayı denerler mi? denesinleeeeerrrrr! :..: