-
[quote=last trader;185376]Hayırlı olsun ne diyim?bende longum,sizle yazışırken 70 lerde en fazla 68200 e kadar düzeltme olur ordan toplarız diye yazmıştım ve ona göre devam ediyorum en son dün açtım long. bu gecede longum 75 000 e kadar.[/quote]
hayırlısı olsun tabii ki. öngörünüz için tebrikler. 68 cıvarından tepti gerçekten.
benim şort sebeplerim biraz farklı. yani "çok yükseldi şortlayalım" gibi bişey değil. pariteler ve yurtdışı endekslerle kurduğum bi korelasyon var.
zaten ilk mermilerdi bunlar. daha şarjör[B]ler[/B] dolu. ve elbet daima B planım var.
-
[QUOTE=selçuklu;185386]ters falan değil emortım patron düz bence ... golü atalım boşver tersi düzü .. :o:o
[url]http://www.voborsa.com/forum/13-ocak-pozisyon-anket-t5335.html?t=5335[/url][/QUOTE]
Evet patron her ne kadar kasımpaşadan 3 tane yesek de şampiyon Beşiktaş :D Son sözüm gol olur...
-
[quote=QUEEN;184651]asti garibim..ilk defa long kaldığından heyacan yaptı..onun şerefine imf haberi gelmesi lazım..imfciler uyumayın asti long..hhehe[/quote]
SAYIN kraliçe sayın kraliçe,
Bir zamanlar geceye ilk kez long giriyo garip diyerek aşağıladığınız long ama gururlu bir genç vardı hatırlar mısın..işte o garip bugün longdan 700 puan götürdü.kom.kom.kom
-
dow'dan kötü kapanış ve vob'ta 69,1 altı açılış.. gibi duruyor..
pozisyon yok..
iyi akşamlar..
-
[QUOTE=enorton;185389]Evet patron hernekadar kasımpaşadan 3 tane yesek de şampiyon Beşiktaş :D Son sözüm gol olur...[/QUOTE]
şövalye patronda long zaten ... rahat uyuyalım .. astatin patron sen altyazıları falan oku ... ben dinlenecem ... sorry so sorry ...:o:o
-
[quote=Astatin;184673]Bana esmeyi anlat, bana kapitalizmi anlat, esip geçmeyi anlat:)
Çoğunluğun kazanması kapitalizmin doğasına aykırı Jani:D Eğer forum anketi çoğıunluğu temsil ediyorsa :D (etmiyorda olabilirüüüüüü) bu kadar ayu ihya olmamalı... HA tabi önce boğaları sonra ayıları tek batında biçmek gibi bir plansı olabilirmi palanın? bittabi mümkün...
Ha bu arada IMF konusunda farklı düşünmüyoruz..Türkiye ile yapılana anlaşma diğer ülkelerle yapılanlara nazaran daha esnek olacaka bile beklenti bitti sendromu tepede bekler....
Benim boğalığım tamamen sistemsel.. Tutar tutmaz o ayrı:..:[/quote]
AHa da bu kez longlar çoğunlukta görünüyo ankette yaw...Valla arkadaşlar bir zamanlar şaşıyordu ama son zamanalrda bu anket şaşmıyor...üüüüüü Çoğunluk kazanamaz..üww
-
Endeks ilk 5 aracı kurum para girişi 38 milyon tl vob ta diğer farkı 1500 short lehineyken son hareketlerle 2350 kadar long lehine döndü ve gün kapandı... Bana kalırsa yarın bir haber düşecek ve haber sağlam olacak dow la da korelasyonumuzun kaybolduğunu düşünenlerdenim bi de bugün sadece İşctr ve Tüprş ile gittik akbank felan bunlara eşlik ederse yarın yükseliş devam eder gün sonu oluşan spot farkı da bence buna delalet:)
Hakkımızda hayırlısı sistemden şaşmadan yola devam umarım hepimizin kazançları hedeflerimiz doğrultusunda yoldan çıkmadan ilerler iyi akşamlar dilerim Arkadaşlar sizleri okumak ayrı bir zevk ve bağımlılık
-
[quote=Astatin;185397]AHa da bu kez longlar çoğunlukta görünüyo ankette yaw...Valla arkadaşlar bir zamanlar şaşıyordu ama son zamanalrda bu anket şaşmıyor...üüüüüü Çoğunluk kazanamaz..üww[/quote]
Benden kaynaklanıyor,bir yanımı sağlama aldım...:D
-
[QUOTE=Astatin;185397]AHa da bu kez longlar çoğunlukta görünüyo ankette yaw...Valla arkadaşlar bir zamanlar şaşıyordu ama son zamanalrda bu anket şaşmıyor...üüüüüü Çoğunluk kazanamaz..üww[/QUOTE]
Baz olarak ertesi gün açılışı alıyorsak ankette çoğunluk kaç gündür haklı çıkıyor bu sabah da dahil... Onca shorta rağmen sabah piyasa düne göre 125 puan eksi açtı...
Bu arada şimdi Gedikten beni aradılar.. Matrikse attığım mail sonucu Matriks izmir VOB u aramış ve vob bu problemden (12 sn fark) bugün haberdar olmuş... Yapılan incelemeye göre son bir haftadır bu problem varmış... Ama ben mail atana kadar kimse farketmemiş :D
Bu akşam düzelteceğiz demiş VOB bakalım yarın anlarız düzelecek mi düzelmeyecek mi...
-
3 işlem toplam 600 kar..sisteme sadece uysam tek işlemde 1100 kar peeeeeeehhhhhhhhhhhhhhh
-
[quote=enorton;185402]Baz olarak ertesi gün açılışı alıyorsak ankette çoğunluk kaç gündür haklı çıkıyor bu sabah da dahil... Onca shorta rağmen sabah piyasa düne göre 125 puan eksi açtı...
Bu arada şimdi Gedikten beni aradılar.. Matrikse attığım mail sonucu Matriks izmir VOB u aramış ve vob bu problemden (12 sn fark) bugün haberdar olmuş... Yapılan incelemeye göre son bir haftadır bu problem varmış... Ama ben mail atana kadar kimse farketmemiş :D
Bu akşam düzelteceğiz demiş VOB bakalım yarın anlarız düzelecek mi düzelmeyecek mi...[/quote]
patron açılışa bakma sen..bu sabah olan, çoğunluk yönünde küüçük hareket yeni iştahlı şortcular yarat, longcuları flat et sonra kucaklaya kucaklaya yukarı....topladığında acı ama, muhtemelen dün şort girenler toplamda zararı sürdürümüştür (bireysel değil toplamda)
-
[quote=Rooks;185403]3 işlem toplam 600 kar..sisteme sadece uysam tek işlemde 1100 kar peeeeeeehhhhhhhhhhhhhhh[/quote]
:..::..::..::..: benzer durum burdada var..melaba