-
[quote=selçuklu;184938]patron senin boğalığında hiç çekilmezmiş valla ... :D:D:D[/quote]
Sayın selcuklu,
Bugün forumda okuduğum en iyi yorum idi. Sırf bu yazıyı alıntılamak için taradım forumu. Bizim kabilede ilgili-nadide şahsa verilse verilse tırsak boğa ya da haso ayu lakabı verilirdi. [COLOR=white]Hadi dayanamazsın sen cevap için...[/COLOR]
Bol şanslar...
-
Bu arada Blue Boss un avatar kullanmadığını fark ettim.. (Büyük br keşif)..kendisi için sakıncası yoksa ona bir avata rseçelim..Şöyle Blue olsun Boss olsun....Nunu vardır sende bişiler
-
[quote=mavi;185406]Sayın selcuklu,
Bugün forumda okuduğum en iyi yorum idi. Sırf bu yazıyı alıntılamak için taradım forumu. Bizim kabilede ilgili-nadide şahsa verilse verilse [COLOR=black]tırsak boğa[/COLOR] ya da [COLOR=blue]haso ayu[/COLOR] lakabı verilirdi.
Bol şanslar...[/quote]
bu daha iyi:..::..:
-
Vay anasını 12 sn muhabbetine koptuk olaydan bir YYLD diyemeden gün bitti :)
-
[QUOTE=Astatin;185405]:..::..::..::..: benzer durum burdada var..melaba[/QUOTE]
melaba.lelele.lelele.lelele
dont forget the system.anladın sen onu [COLOR="DarkOrange"]asta[/COLOR]aaaaalavistaaaaaaaa
-
69300 den şortladım ...ortalamam 68650 oldu...12. gün cort devam...
-
[quote=Astatin;185397]AHa da bu kez longlar çoğunlukta görünüyo ankette yaw...Valla arkadaşlar bir zamanlar şaşıyordu ama son zamanalrda bu anket şaşmıyor...üüüüüü Çoğunluk kazanamaz..üww[/quote]
ben daha oy vermedim patron sabaha kadar umudumuz olması açısından. :..:
herkese iyi akşamlar...
-
AYU kardeşlerime hasso ayudan biraz moral takviyesi...
[IMG]http://i46.tinypic.com/2u47lle.jpg[/IMG]
Bunu sabahtan hatırlarsınız..Bilmem birşey demeye gerek varmı...Birebir asimetrik fiyat formasyonu ve gösterge...Gösterge PU, fiyat düşmüş düşmüş, sonra yukarı bum bum...Şimdi ne olmuş, gösterge NU, fiyatlar çıkmış çıkmış..Devamı nolur? bum bum un asimetriği olarak çat çat demek istiyorum ama dememe engel olan iki şey var..
1) Gösterge maalesef 0 üzerinde
2) Sistem hala alda..öncekiden farklı olarak..
Ama o kadar da karamsar olmayayım..Güzel bir olasılıktan bahsedeyim..Sistemin (15 dk) bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla 300-400 puan civarı aşağıda sat verir...Yani eğer 15 dk da sat gelirse ayuların dönüşü korkunç olabülür.... ama gördüğünüz gibi ortamda bir SA var
-
Dow topladı maşallah yarın longlar gol olur selçuki patron:)
-
[quote=last trader;185414]Dow topladı maşallah yarın longlar gol olur selçuki patron:)[/quote]
last trader ... öncelikle seni teprik ederim..selçuklu ile beraber süperdirenc.com bugün....:p
ama bir nacisane gözlemim..dow hakkında bu saatlerde sevinen, kapanışta genelde üzülebiliyo..ama kudurmuş derecede sevinilme durumuda olabiliyor yalan yok bizde ..:)
-
daha çok yolu var yukarıda...çok adam doğrayacaklar...kana susamış bunlar...
ben FLAT kaldım...son anlarda verem mi vermeyem mi verem mi vermeyem mi diye gitti geldi amigdala en son FLAT kaldım...
aslında SHORT yapacaktım hesabım öyleydi fakat son 68.825 ten sonra işin içinden çıkamadım ve kenara çekildim.
bunlar bir tersoya hazırlanıyor bence...IMF den sonra...
YOL UZUN olmalı...aşağıdaki gibiyse daha kırmızı 3 ün alt dereceli iii. dalgası yapılıyor bu bitecek 3.iv yapılacak ardından 3.v ve kırmızı 3 bitecek ardından kırmızı 4 düşüşü gelecek ardından kırmızı 5...valla böyleyse 85.000 çantada keklik gibi...tarihi zirve yaptıracaklar sanıyorum...ossun daha iyi ne kadar yükseliş o kadar düşüş :D
ALLAH tan 28.000 longlarıma hiç dokunmuyorum :D
bununla trade edilmez.ama SHORT yaparken körlemesine iş yapmamak lazım...
[URL="http://xs.to/share-889D_4B4DF899.html"][IMG]http://xs.to/image-889D_4B4DF899.jpg[/IMG][/URL]
-
[quote=Astatin;185415]last trader ... öncelikle seni teprik ederim..selçuklu ile beraber süperdirenc.com bugün....:p
ama bir nacisane gözlemim..dow hakkında bu saatlerde sevinen, kapanışta genelde üzülebiliyo..ama kudurmuş derecede sevinilme durumuda olabiliyor yalan yok bizde ..:)[/quote]
bende sizi tebrik etmiştim 70 den short açarken
Dow bugün yamuk yapmayacak abi inşallah,zirvede kapatır+.ben çok sevindirik olmadım ama daha ,selçuki yi bilmem?
Yarın 70000 açarız fazlasını bilmem