Bizim piyasanın nasıl açılacağı ancak sabah belli olur, kurban bayramı sonrasını hatırlayın, çoğunluk - gap beklerken ne oldu...
Rahat rahat uyuyun...
Printable View
Bizim piyasanın nasıl açılacağı ancak sabah belli olur, kurban bayramı sonrasını hatırlayın, çoğunluk - gap beklerken ne oldu...
Rahat rahat uyuyun...
[quote=thracian;185429]Bence ikincisi olsun[/quote]
bencede 2 inci süper
yaşasın boğalık...
endeks 150 bin :..::..:
dow 11250:..::..:
sabaha dk 1 gol 1 olur :)
ne gunlere kaldık
fener3-tokat 2
utanmasalar yenılecekler
dowda 10680 den satış yer dıyorum
parıteler yukselışı desteklemıyor gozukuyor sımdılık ızleyelım bakalım
yahudilerde özür dilemiş,hemde 2 mektupla..
neyse ben yaprak dökümüne devam edeyim :)
tokatspor da neredeyse tokatlayacak bizi vay canına..
[quote=YAVUZHAN;185439]yahudilerde özür dilemiş,hemde 2 mektupla..[/quote]
hocam alayı hikaye...ne varsa almaya bahane...dubai krizide öyleydi...bunlarda öyle...
senin pozun kısa mı acaba...döndün mü uzuna...
degerli vobcular ve shortcular bir shortcu olarak ve üzülerek söylüyom bize sabır gerek yarin ilk işim aktıften alıp sonra uzun çünkü kötü irsey yok kalmadı ya beklentıler alınır gercekler satılır hıkayesı burda işe yaramıyacak neyse dıkkatlı olalım bu benım kendı düşüncem dir sadece bana aittir
graftaki usd bazlı haftalıklardaki TOBO nun boyun çizgisi yukarı geçilmiş görünüyor..
iki gündür long kovalamamın nedeni bu grafikti.. bugün dedim herhalde 66.000 denenip öyle dönülecek yukarı.. ve kısaya geçtim.. tabi stop ettiler beni..:) ancak 68.500 den longlayabildim.. haftalıklardaki bu tobo bozulmadan short tehlikeli bence..
[IMG]http://i50.tinypic.com/2dv3cyt.jpg[/IMG]
[quote=atakaanlar;185443]degerli vobcular ve shortcular bir shortcu olarak ve üzülerek söylüyom bize sabır gerek yarin ilk işim aktıften alıp sonra uzun çünkü kötü irsey yok kalmadı ya beklentıler alınır gercekler satılır hıkayesı burda işe yaramıyacak neyse dıkkatlı olalım bu benım kendı düşüncem dir sadece bana aittir[/quote]
STOP yapın yapmayın o herkesin kendi bileceği iştir.ama LONG poz aldıktan sonrada bu sefer bunda ısrarcı olmayın.burası VOB 5 dk. da değişir rüzgarın yönü.burada STOP hayattır.ben kaç kez yaktım kendimi STOP yapmayrak...üüü:o:(