-
[quote=TÜRKOĞLU;185469]neye gülüyon lem?
enortonun STOP işine mi? ::: yoksam benim DVD soruma mı? :::
yoksa aslında hiçikisine mi? :::[/quote]
saçma soru sordun süsü vermek için gülüyorum ama sorun saçma değildi..sadece biraz basitti....hatta çok basitti:..::..:
-
yarın asyada bunlara uyarsa
düşünemiyorum
uwwwwwwwwwwwww
-
[quote=TÜRKOĞLU;185469]neye gülüyon lem?
enortonun STOP işine mi? ::: yoksam benim DVD soruma mı? :::
yoksa aslında hiçikisine mi? :::[/quote]
Ben hep gülüyom. Yüzüm güleç bi kerem...kom
-
euro/usd da 1.4485 gorursek yukarıya sert donebılır
-
[quote=enorton;185467]Doğru stoptur da mesela onun dışında sisteme ayrıca stop loss da tanımlayanlar var... Mesela 200 puan ya da %0.5 gibi...
Abi ses neden gelmiyor valla anlamadım... Sana verdiğin linkten ben de indirdim bende ses geliyor... Sen o filmi gom player ile açıyorsun değil mi? Windows Media Player ile açmaman lazım... Eğer DVD player ın divx destekliyorsa izlersin ama divx desteklemiyorsa izleyemezsin... DVD player ın marka modeli nedir?[/quote]
abi gom player indirdim ben onu daha evvel prison break izlerkende kullandımdı.yabancısı değilim gom player ın.yani file dan film açmayı biliyorum :D
anlamadım ya neden ses gelmiyor? üüü
görüntü süper pırıl pırıl ama ses yok...bu şekliyle charlie chaplin filmi gibi oluyor :D
dvd philips ama divx özelliği yok.divx özelliği olmayan dvd player olmaz olsun arkadaş :D
-
[quote=Cerphin;185456]evet, hem de çok feci uyumsuzluk var patron.. ama biliyorsun paranın gücü uyumsuzlukları badem edebiliyor..:D:o[/quote]
Cerphin gı,
Tom a 40 pivanı bağışlıyormusun,affettinmi onu,direk 610 dan açcekmiş
yarin...sen 40 pivanı affedersen ne diyorsun...yap bi güzellik...:::
Yoksa QU nun grafımıydı...o zaman QU dan istirham edelim..:D
-
[quote=excali;185473]Ben hep gülüyom. Yüzüm güleç bi kerem...kom[/quote]
ALLAH ağlatmasın 3-diş :::
-
[quote=Cerphin;185465]benim oyum, şirin baba ve şirine'ye..:::
[B]hem sen neden avatar oylamasını böyle yapıyorsun, bunun için bir anket açsaydın ya[/B]...kom:D[/quote]
Site düzenini mundar etmemek için açmıyorum..:) Hem sanırsam Hellim bana kızgınüüüüüüüüü
-
[quote=TÜRKOĞLU;185475]abi gom player indirdim ben onu daha evvel prison break izlerkende kullandımdı.yabancısı değilim gom player ın.yani file dan film açmayı biliyorum :D
anlamadım ya neden ses gelmiyor? üüü
görüntü süper pırıl pırıl ama ses yok...bu şekliyle charlie chaplin filmi gibi oluyor :D
dvd philips ama divx özelliği yok.divx özelliği olmayan dvd player olmaz olsun arkadaş :D[/quote]
Bunla bi dene çalıştırması gerek
[URL]http://www.videolan.org/mirror-geo.php?file=vlc/1.0.3/win32/vlc-1.0.3-win32.exe[/URL]
-
[quote=TÜRKOĞLU;185477]ALLAH ağlatmasın 3-diş :::[/quote]
"ffdshow" decoder paketi var .. Yüklemiş miydin??
Veya "Emergency Asti'yi çağır" butonuna bas.. Asti evine gelsin... Sorun morun kalmasın.. Banka değilsen, mesele yok..:::
-
[QUOTE=megaforce77;185479]Bunla bi dene çalıştırması gerek
[URL]http://www.videolan.org/mirror-geo.php?file=vlc/1.0.3/win32/vlc-1.0.3-win32.exe[/URL][/QUOTE]
VLC Player mı?
-
ya şortorler zırlamayın daaaaa...hepi topu %0.5 artısı var...sabaha fıçır %0.3 falan eksi olursa mom bizim taraf geçer :)...ama -sa var işte...üwww