Zorla yiceniz bizim longları yav valla dow bile dayanamadı size 10624 oluverdiii üff:))Yarın da önemli bir veri vardı sanırım abd tarafında tabe biz takarmıyıs imf uçağa biner mi rte ötermi civciv çıkarmı kuç çıkarmı hiçbirini bilmiyos:)
Printable View
Zorla yiceniz bizim longları yav valla dow bile dayanamadı size 10624 oluverdiii üff:))Yarın da önemli bir veri vardı sanırım abd tarafında tabe biz takarmıyıs imf uçağa biner mi rte ötermi civciv çıkarmı kuç çıkarmı hiçbirini bilmiyos:)
[quote=Astatin;185482]ya şortorler zırlamayın daaaaa...hepi topu %0.5 artısı var...sabaha fıçır %0.3 falan eksi olursa mom bizim taraf geçer :)...ama -sa var işte...üwww[/quote]
Asti,
Varmısın 76 500 e,hazır yola çıkmışkene,ben bindim bir dananın
sırtına,nunu kimin,76500 den dönenin danası çatlasın...:::
[quote=TÜRKOĞLU;185475]abi gom player indirdim ben onu daha evvel prison break izlerkende kullandımdı.yabancısı değilim gom player ın.yani file dan film açmayı biliyorum :D
anlamadım ya neden ses gelmiyor? üüü
görüntü süper pırıl pırıl ama ses yok...bu şekliyle charlie chaplin filmi gibi oluyor :D
dvd philips ama divx özelliği yok.divx özelliği olmayan dvd player olmaz olsun arkadaş :D[/quote]
ses farklı codecle sıkıştırılmıştır büyük olasılıkla. Ac-3 codec setini yükle düzelir...
[URL]http://ac3filter.googlecode.com/files/ac3filter_1_63b_lite.exe[/URL]
[QUOTE=EMEKDAR;185476]Cerphin gı,
Tom a 40 pivanı bağışlıyormusun,affettinmi onu,direk 610 dan açcekmiş
yarin...sen 40 pivanı affedersen ne diyorsun...yap bi güzellik...:::
Yoksa QU nun grafımıydı...o zaman QU dan istirham edelim..:D[/QUOTE]
cık, affetmem.. ayular sabah gözlerini 70.000 le açacaklar...dng
[QUOTE=vobarey;185483]Zorla yiceniz bizim longları yav valla dow bile dayanamadı size 10624 oluverdiii üff:))Yarın da önemli bir veri vardı sanırım abd tarafında tabe biz takarmıyıs imf uçağa biner mi rte ötermi civciv çıkarmı kuç çıkarmı hiçbirini bilmiyos:)[/QUOTE]
S&P den not artırımı gelecekmiş onu biliyoosss..::::::
Buda olabilir, dahili codec leri var çalıştırması gerek ikiside
[URL]http://kmplayer.en.softonic.com/[/URL]
[QUOTE=Vobra;185485]ses farklı codecle sıkıştırılmıştır büyük olasılıkla. Ac-3 codec setini yükle düzelir...
[URL]http://ac3filter.googlecode.com/files/ac3filter_1_63b_lite.exe[/URL][/QUOTE]
Abi aynı filmi ben sorunsuz izliyorum sadece k-lite yüklü bende... Aynısını Türkoğlu da yükledi ama onda ses yok anlamadım :confused:
[quote=Cerphin;185486]cık, affetmem.. ayular sabah gözlerini 70.000 le açacaklar...dng[/quote]
Tom meğer robotmuş,pilim bitti kendimi imha ediyorum diyordu...
70 000 e gelince yetmez benim saplantım var biliyorsun 76500,ordan açsın
bende dananın sırtından ineyim,rahat rahat hoş gelişler ola marşını
mırıldanayım...:cool:
[quote=enorton;185489]Abi aynı filmi ben sorunsuz izliyorum sadece k-lite yüklü bende... Aynısını Türkoğlu da yükledi ama onda ses yok anlamadım :confused:[/quote]
filmin ses sıkıştırılma türünü yada ne yüklediniz bilmiyorum ama divxlerdeki ses sorununu ac3 çözüyor. bütün codecleri yüklüyor bluerayler dahil...
Ama tabi korsana karşıyız forumca değil mi :D
[quote=Vobra;185491]filmin ses sıkıştırılma türünü yada ne yüklediniz bilmiyorum ama divxlerdeki ses sorununu ac3 çözüyor. bütün codecleri yüklüyor bluerayler dahil...
Ama tabi korsana karşıyız forumca değil mi :D[/quote]
tokoba çok karşı özellikle
[quote=Astatin;185493]tokoba çok karşı özellikle[/quote]
aslında korsan cıkmadan önce ne sömürüyolardı bizi o da ayrı bi konu :..: tokoba karşı ama ms kullanmayada devam ediyor. 1800$ versin orjinalini alsın o zaman :::
[QUOTE=EMEKDAR;185490]Tom meğer robotmuş,pilim bitti kendimi imha ediyorum diyordu...
70 000 e gelince yetmez benim saplantım var biliyorsun 76500,ordan açsın
bende dananın sırtından ineyim,rahat rahat hoş gelişler ola marşını
mırıldanayım...:cool:[/QUOTE]
iki aydır 76.500 türküsü çığıra çığıra pala'nın aklına da soktun o rakamı.. .boks.
ee artık senin muradına ermen için vob'u oraya götürmek pala'nın boynunun borcu oldu..
yalnız ayuların gazabına uğramayasın..:D