graf yapıştırcam yapıştıramıyorum....fiyat 15 dk da üst boll bandın 400 puan üstünde..yukarı devam edecekse bile çuf çuf değilde sanki biraz geri gelip toparlanması lazım...
Printable View
graf yapıştırcam yapıştıramıyorum....fiyat 15 dk da üst boll bandın 400 puan üstünde..yukarı devam edecekse bile çuf çuf değilde sanki biraz geri gelip toparlanması lazım...
gene bastılar yukarı .. ondan sonra alan yok .. sırf poz kapatmaya kastırıyolar baskabısey yok .. ıslemlerın alayı fake.. yukselıs fılan hıkaye ama ıste adamlarda para var konusturuyolar pıyasayı..
[quote=Astatin;185527]ohaaaa...o şrak diye 70200 e kadar çizen denyonun hareketi kasıtlı bence...:)[/quote]
Herkes senin kadar cool değil işte.. Açılış panikçileri iş başında..
[quote=EMEKDAR;185535]Günaydın herkese..
Kapattı onları...[/quote]
Toplamda hala shortta neyse benim için önemli değil hedef belli strateji belli long um çok şükür.Sen naptın emekdar abi longmusun?
[QUOTE=Astatin;185536]graf yapıştırcam yapıştıramıyorum....fiyat 15 dk da üst boll bandın 400 puan üstünde..yukarı devam edecekse bile çuf çuf değilde sanki biraz geri gelip toparlanması lazım...[/QUOTE]
bence gapını kapatarak değil de yatayda düzeltme ihtimalleri daha yüksek..
[quote=last trader;185539]Toplamda hala shortta neyse benim için önemli değil hedef belli strateji belli long um çok şükür.Sen naptın emekdar abi longmusun?[/quote]
Hem long,hem short bilirsin...sıkışma hali,ne edersin...:confused:
[IMG]http://i47.tinypic.com/20z71x3.jpg[/IMG]
her şeey karşın eğer poz full olsaydı bende istop yapardım ama şimdilik bekliyorum...way** sistem 1600 karda son sinyalde..açılış barı "kelebek" gibi duruyor
[QUOTE=last trader;185539]Toplamda hala shortta neyse benim için önemli değil hedef belli strateji belli long um çok şükür.Sen naptın emekdar abi longmusun?[/QUOTE]
last trader patron longlar sana ve yavızhan patrona emanet .. gol olsun .. stopu yazdım ... stop olursam .. çok kederlenirim .. kederden ölürsem sizden bilsinler ahanda forum şahit .onu 9 u anlamam .. ehuehue :D:D:D
günaydınss
FX ci.....taş kibisin :)...o gözlere bir de biz bakaydık yafrim:D:D
[quote=Cerphin;185540]bence gapını kapatarak değil de yatayda düzeltme ihtimalleri daha yüksek..[/quote]
bittabi mümkün cerfino..üwww
[quote=Astatin;185543]
her şeey karşın eğer poz full olsaydı bende istop yapardım ama şimdilik bekliyorum...way** sistem 1600 karda son sinyalde..açılış barı "kelebek" gibi duruyor[/quote]
Heeeee. Disiplin...Disiplinn..Heeeehehehh.boks..boks.:D:D:D