[quote=Astatin;185546]FX ci.....taş kibisin :)[/quote]
:)))hay ölmeyin e mi...:)))
Printable View
[quote=Astatin;185546]FX ci.....taş kibisin :)[/quote]
:)))hay ölmeyin e mi...:)))
[quote=fXci;185545]günaydınss[/quote]
Efiksçi,
Estetik mi oldun? Sen Çinli değil miydin yaav??:rolleyes:
[quote=EMEKDAR;185542]Hem long,hem short bilirsin...sıkışma hali,ne edersin...:confused:[/quote]
Analdım abi,net long olmayı hiç düşünmedinmi abi 68000 lerden.
[QUOTE=fXci;185545]günaydınss[/QUOTE]
günaydın Kate.. sana çilli diyebilir miyim..::::o
[quote=excali;185548]Heeeee. Disiplin...Disiplinn..Heeeehehehh.boks..boks.:D:D:D[/quote]
üüwwwww...bugün her türlü kınamaya açığım..buyrun....sinkaflı kınamalar hariç....sinkafın ** ha:::::::::
[quote=excali;185538]Herkes senin kadar cool değil işte.. Açılış panikçileri iş başında..[/quote]
gap'in tek sebebi dow değil.pariteler coşkulu...
[quote=selçuklu;185544]last trader patron longlar sana ve yavızhan patrona emanet .. gol olsun .. stopu yazdım ... stop olursam .. çok kederlenirim .. kederden ölürsem sizden bilsinler ahanda forum şahit .onu 9 u anlamam .. ehuehue :D:D:D[/quote]
Merak etme sen ben alırım 975 ten bile ilave yaptım:)gol olacak ama son 2 yılın en iyi golu olacak selçuklu patron...
[quote=unlimitted;185554]gap'in tek sebebi dow değil.pariteler coşkulu...[/quote]
İngiliz ev hanımları napıyo?? Hehehheh:::::::::
yyld....sistem kar egrisi bir aylık yataylığı yukarı kırdı...böyle olunca genelde 20-30 günde sistem 12-16.000 puan kazandırmış...yani sisteme tam uyma vaktidir...
hadi çıktım bye .. kolay gelsin .. size ..
[quote=excali;185557]İngiliz ev hanımları napıyo?? Hehehheh:::::::::[/quote]
ellerinde ne var ne yok sterline yatırıyolar :::
spotun açılmasıyla 70.300 e çekerler, sonra da öğleye kadar piyasa 70.000-70.300 arasında sıkışır gibi gibi..