-
üvv de üvv yav valla üvvv baska bısey demıyorum .. alla alla yahu nasıl oluyoda benım poz kapamalarım yada aldıgım pozlar her turlu pıyasanın tersınde oluyo ?
muhtemelen ben bu ısten hıcbısey anlamıyorum :)
yada bu adamlar cıddı anlamda cok organıze ve ınsan pskolojını cozmus belırlı program cercevesınde ılerletıyolar pıyasayı..
yazı tura atsam daha fazla tuttururum diye dusunuyorum suan kı halımden... uahauhauh yok yaf
yasa cıksın benı ıslem yasaklılar lıstesıne alsınlar bu ne boyle..
-
[QUOTE=flexy;185590]Derinlikten bakınca açılış barının açılışı 69.500 düşük 69.500 ama grafiğe yansıyan açılış 69.750 düşük 69.750.Derinlikten kontrol edebilecek var mı?Grafikler yanlış olabilir.Ben derinliğe göre düzelttim ama benim derinlik yanlıştır belki.[/QUOTE]
69500 5 kontrat işlem olmus bugunun düşügü 69500 gozukuyor derınlıkte emme grafık dediginiz gibi 69750 den baslıyor
yanı aynı dedıınız gibi
-
[quote=Astatin;185413]AYU kardeşlerime hasso ayudan biraz moral takviyesi...
[IMG]http://i46.tinypic.com/2u47lle.jpg[/IMG]
Bunu sabahtan hatırlarsınız..Bilmem birşey demeye gerek varmı...Birebir asimetrik fiyat formasyonu ve gösterge...Gösterge PU, fiyat düşmüş düşmüş, sonra yukarı bum bum...Şimdi ne olmuş, gösterge NU, fiyatlar çıkmış çıkmış..Devamı nolur? bum bum un asimetriği olarak çat çat demek istiyorum ama dememe engel olan iki şey var..
1) Gösterge maalesef 0 üzerinde
2) Sistem hala alda..öncekiden farklı olarak..
Ama o kadar da karamsar olmayayım..Güzel bir olasılıktan bahsedeyim..Sistemin (15 dk) bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla 300-400 puan civarı aşağıda sat verir...Yani eğer 15 dk da sat gelirse ayuların dönüşü korkunç olabülür.... ama gördüğünüz gibi ortamda bir SA var[/quote]
[IMG]http://i45.tinypic.com/kala9j.jpg[/IMG]
Reloaded... On the way???
(Gösterge 0 ın altına indi..Çok dikkat..küskü gelirse hakikatli gelecek, ama kesin demek için daha erken
-
bir miktar viski ve riski alarak şortları 2/5 e çıakrdım
-
cort devam kıpraşmak yok...
-
Günaydin arkadaslar...
Sabah saglam bir acilisli kacirmisim!
Ama hic üzülmedim:) Simdilik kisa devam
-
selçuk patron inşallah stop olmamıştır daha,ayular azulu çıktı yine para bitmiyor bunlarda:)
pala işini biliyor testere ye aldığı zaman daha çok kazanıyor:)
-
herkese günaydınlar;
dikkat dikkat!!!!!!!
Birincisinde pisti pas geçen uçağımız ikinci denemedede başarılı olamazsa tüm yolcularımızı kaybede biliriz bu sebeptendirki tüm yolcularımız paraşütlerini hazır tutsunlar dikkat dikkat!!!!!
VOB AİR LİNE
(VİSKİ ÇUKULATA SINIRSIZDIR)
-
-
[QUOTE=last trader;185599]selçuk patron inşallah stop olmamıştır daha,[COLOR="Red"]ayular azulu çıktı[/COLOR] yine para bitmiyor bunlarda:)
pala işini biliyor testere ye aldığı zaman daha çok kazanıyor:)[/QUOTE]
ben de ayuların safına geçtim 800 aşağı geçilince..:..:
70.000 üstünü kaç defa denedik, ama üstünde kalıcı olamadık hiç.. hatta bir gün dahi kapanış yapamadık bu seviye üstünde..
artık 70.000 üstünde kapanış stoploss olabilir ayular için..
-
eeeh demek kı bılgımızde bı garıplık yok tamamen bu adamların o.* lugu bu ıslemler.. hayır 70000 e 550 poz gırıp bekleten sefersızlık abıdelerıne sozum + %1,xx acan piyasa eksiye geciyor boyle sacmalık olmaz olsun.. ayrıca amıgdalalarımı da esefle kınyorum sız de kınayın benı.. bole tırsak tırsak agaya hedıye verıp duruyorum...
vala şaka gibi...
-
flat cok belirsiz bir hal haldi