-
[QUOTE=Astatin;185596]bir miktar viski ve riski alarak şortları 2/5 e çıakrdım[/QUOTE]
Yav ne ''ayıymışsınız'' arkadaş bi geri çekilme olsa hemen şelale viski yav bi durun her sakallıya dede denmez!
Boğa piyasasındayız tıkır tıkır çıkıyo işte arada böyle çekilmelerde oluyor hedef 71500 ün üzeri hayırlı olsun! :D
-
[QUOTE=abka;185601]yysd....:) sistem gereği[/QUOTE]
Şu kısaltmaların anlamı nedir ?
-
[QUOTE=palamut;185600]herkese günaydınlar;
dikkat dikkat!!!!!!!
Birincisinde pisti pas geçen uçağımız ikinci denemedede başarılı olamazsa tüm yolcularımızı kaybede biliriz bu sebeptendirki tüm yolcularımız paraşütlerini hazır tutsunlar dikkat dikkat!!!!!
VOB AİR LİNE
(VİSKİ ÇUKULATA SINIRSIZDIR)[/QUOTE]
ee bizim uçak zaten düştü palamut.. VOB adasına düştü hemide..:::
esrarengiz PALA bizimle oyuncak gibi oynuyor..:D.dng
-
[QUOTE=hilmi;185607]Şu kısaltmaların anlamı nedir ?[/QUOTE]
yysd yorum yok short devam
yyld yorum yok long devam
zild zero islem long devam
zisd zero islem short devam
daha tureyıp gıdıyo :D
-
[QUOTE=sazan;185523]VOB Günlük.
Bugün karar yeri 69.6. Üstünde güçlü olduğu yorumu uygun olur. Ve fakat, açılışta yükselip sonrasında yatay aşağı seyir izleyeceğini düşünüyorum.
[URL="http://img707.imageshack.us/i/vobsystem.png/"][IMG]http://img707.imageshack.us/img707/2474/vobsystem.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
Kısacılar önemli, dikkate alın.
-
[QUOTE=Cerphin;185603]ben de ayuların safına geçtim 800 aşağı geçilince..:..:
70.000 üstünü kaç defa denedik, ama üstünde kalıcı olamadık hiç.. hatta bir gün dahi kapanış yapamadık bu seviye üstünde..
artık 70.000 üstünde kapanış stoploss olabilir ayular için..[/QUOTE]
cerfo 800 ün asavı gecilmesi anlam ifade etmiyorküü ::: bunu sende biliyore
-
İyi toparladı spot bugün herkes düşüş bekliyor çünkü 71350 den sert dönmüştük hala o psikoloji beyinlerde kazılı ama devran yukarı dönmüş olabilir :) go sistem go:)
-
[QUOTE=hilmi;185607]Şu kısaltmaların anlamı nedir ?[/QUOTE]
yorum yok short devam..
-
[quote=Cerphin;185610]ee bizim uçak zaten düştü palamut.. VOB adasına düştü hemide..:::
esrarengiz PALA bizimle oyuncak gibi oynuyor..:D.dng[/quote]
Tam bene bunu diyorum işte hepimiz yanına gelebiliriz(uzunu-kısası) bu ada zaten lost 'tan daha anlaşılmaz oldu.......
-
[quote=nunu;185605]flat cok belirsiz bir hal haldi[/quote]
Beni en iyi anıyan sen olmalısın...
Dikkat ayular yinede..bi daha tekrar edeyim....dng
-
[quote=Cerphin;185603]ben de ayuların safına geçtim 800 aşağı geçilince..:..:
70.000 üstünü kaç defa denedik, ama üstünde kalıcı olamadık hiç.. hatta bir gün dahi kapanış yapamadık bu seviye üstünde..
artık 70.000 üstünde kapanış stoploss olabilir ayular için..[/quote]
Ben selçuk patrona ihanet etmeyeyim dedim,bozmadım longları 69500 stop giderse gider artık ama görüntü gideceği yönünde benim açıkmdan tabi:)
eskisi kadar çok işlem yapmıyorum artık işlerim çok,belli stoplarla devam,long kapa aç şeklinde short açmıyorum bile trend tersine işlem yok artık.lelele.lelele.lelele
-
[QUOTE=fXci;185614]cerfo 800 ün asavı gecilmesi anlam ifade etmiyorküü ::: bunu sende biliyore[/QUOTE]
benim için ediyor efiksim.. bugün daha yüksekler yapılacaksa bu gap dolmamalıydı.. ve 800 altında gapı dolduracaklarını belli ettiler.. 70.300 stoplosum artık..