Burdaki arkadaşlarımın çoğu tanımaz ama emekdar abi beni tanır eskiden azulu ayulardandım:)57000 e kadar ama 58000 de azulu boğa oldum:)
Printable View
Burdaki arkadaşlarımın çoğu tanımaz ama emekdar abi beni tanır eskiden azulu ayulardandım:)57000 e kadar ama 58000 de azulu boğa oldum:)
efikscim..avatarı değiştrdin ama buda taş kibi.lelele.lelele
[B]Asti,[/B]
Sen Matrisk'e rakip bir program yazsan..
İsmi de [B]ASTİ-RİKS[/B] olsa nasıl olur??.brv.brv
Grafları da onda çizersin.. Acaip sükse yaparsın.. Olmadı küskü yaparsın??
[QUOTE=Cerphin;185620]benim için ediyor efiksim.. bugün daha yüksekler yapılacaksa bu gap dolmamalıydı.. ve 800 altında gapı dolduracaklarını belli ettiler.. 70.300 stoplosum artık..[/QUOTE]
demedi deme en az 707xx deneycek bugun sanki piyasa
[QUOTE=Astatin;185623]efikscim..avatarı değiştrdin ama buda taş kibi.lelele.lelele[/QUOTE]
ülem aste sizin oralarda yuani adanın obur tarafında hiç hatun yokmu :::
[QUOTE=fXci;185625]demedi deme en az 707xx deneycek bugun sanki piyasa[/QUOTE]
Bunun altına imzamı atıyor ve müsaade istiyorum sahaya çıkacam işler beni bekler!
Gönlünüzce bir gün olsun!
[QUOTE=AMON RA;185627]Bunun altına imzamı atıyor ve müsaade istiyorum sahaya çıkacam işler beni bekler!
Gönlünüzce bir gün olsun![/QUOTE]
Hayırdır maç mı var :D
500 kirilirsa diger yariyi da shortlayacagim...
Stoplossum 70250...
Saatlikte daha genis marjli bir kanal olusacak eger 70200`ler yukariya gecilmezse... Alt bandi 673xx`lerde su anda...
[b]katılım bankalarındakı tl fonlar 2009 yılında % 55,2 artısla 16,82 mılyar ytl'ye cıktı [/b]
2009 yılı sonunda; katılım bankalarında toplanan tl bazındakı fonlar bır oncekı yıla
gore % 55.2 artısla 16 mılyar 816,11 mılyon ytl olurken, yabancı para hesapları da
% 26 oranında yukselerek 6 mılyar 670,9 mılyon dolara cıktı.
Merkez bankası web sıtesınde yayınlanan tabloya gore, 2008 yılı sonu ıtıbarıyle
tl hesaplar 11 mılyar 07.57 mılyon, toplam yabancı para hesapları da 5 mılyar 345,87
mılyon dolar duzeyınde bulunuyordu.
-matrıks-
bu vob fezaya gider bugun. flat devam. niye mi long degilim? hic sevmem long olmayi.:..:
Belki de en sıcak kışımızı geçiriyoruz ama doğalgaz faturam 100 TL gelmiş bir de soğuk olsa kaç lira gelirdi acaba... Hükümet doğalgaza zam yaptıkça kışlar daha sıcak geçiyor :)
[QUOTE=enorton;185638]Belki de en sıcak kışımızı geçiriyoruz ama doğalgaz faturam 100 TL gelmiş bir de soğuk olsa kaç lira gelirdi acaba... Hükümet doğalgaza zam yaptıkça kışlar daha sıcak geçiyor :)[/QUOTE]
Doğalgaz elbet pahalı fakat yeni zam yapılmadı diye biliyorum.
2 adet 12 kg lik tüp parası bile değil, birde tüp kullananları düşünün nasıl soyuluyorlar.
Doğal gaza zam gelince Klima ile ısınmak daha ekonomik olacak.