[quote=fXci;185626]ülem aste sizin oralarda yuani adanın obur tarafında hiç hatun yokmu :::[/quote]
::::::::: varda böyle taş kibi olanı yok:::::: Selçuklu bugün abaza arthur u salabilir..tikkat
Printable View
[quote=fXci;185626]ülem aste sizin oralarda yuani adanın obur tarafında hiç hatun yokmu :::[/quote]
::::::::: varda böyle taş kibi olanı yok:::::: Selçuklu bugün abaza arthur u salabilir..tikkat
Rereloaded
[IMG]http://i49.tinypic.com/2qmhs37.jpg[/IMG]
[quote=enorton;185572]VOB sözünde durdu saat düzelmiş :D
[IMG]http://img138.imageshack.us/img138/2703/normallostjack1.jpg[/IMG][/quote]
patron tebrikler artık voborsa sınırlarınıda aştın araştırmacılıkta vob merkeze kadar ulaştın... .brv
ankarada 2 ton kömür 900 milyon..birde 1 ton odun eder [COLOR="Red"]1.100 tl[/COLOR]...ayda 2 tane tüp(sofben ve ocak için)..yani yılda 24 tüp...eder[COLOR="Red"] 1.000...[/COLOR] toplam etti 2.100...
135 metre kare evimi günde 7 metreküp ile çok iyi ısıtıyorum(güney cephe orta kat)...gecen sene -16 derece iken 11 metreküple ev 22 derece oluyordu..tüm petekler yanıyor...
buna göre hesaplasanız bile 2.100 yerine 12 ayda verilen doğalgaz parası 1.200 ı geçmez...
zaten mayıs-30 eylül arası 50 milyonluk gaz yetiyor...
--elektirik..2001 faturası evimde...26 milyon geliyormuş..şimdi ise 46 geliyor...
anlaşılan bize 2001 krizi lazım...
--etrafımdaki herkes ev aldı..oysaki daha önce bunların emekli sermayeden önce alma niyetleri ,hayalleri yoktu..
elbette farklı duurumlar var...ama genele sadece aşırı harcama yaptığı için sıkıntı çekiyor(ev,araba,lükse hucum gibi,pc,plazma vs.))..oysaki daha önce ne para nede ev-araba vardı...
cort devam kıpraşmak yok....
15 yaşındada sakine de hanıma ayular dadanmışşş
Yavızhan,
Ayrışta geeeellll
15 dklık hala sat vermedi....ancak TGG=2.....Manası belli..550 fiyat piyasa denge yeresi...Bundan sonra basan yada kasan kazanır..new turn on the way
[COLOR="Red"]''türkiye çok krizler gördü..yine yola devam ettik..gerekirse bir tane daha yaşayalımda,yeterki bu hükümetten kurtulalım'' [/COLOR]mantığı,malesef en tepedeki kurumlarda bile var...
akbnk...[B]bir gecede 1.000 adamı dışarı attı..sonrada utanmadan kar rekoru kırdı[/B]...
işte ben hükümet olsam azalttığım kurumlar verğisi artırır,keserim cezalarını...2003 de kurumlar vergisini 10 puan indirdi..akbnka bu nerdeyse 300 tr. kazandırmıştır(sadece bu yıl)..ama akbnk 1.000 persolene vereceği 20 trilyonun hesabını yapar..[B]ve sadece kriz manşeti olsun diye adam çıkarır....[/B]
kötü niyet çok çok..
borsa dipde iken aman imf ile anlaşalım dediler..uluslararası camiada ,ülkemiz en aciz ve imf ye ilk el açan ülke olacaktı....oysaki sonuçta kredi almadan[B] kriz ufuktan geçti[/B].:)
ama şimdi çok daha düşük faizle istihdam için yapılabilir...
Bugün çok heyacanlandırdılar beni,babacan imf diyor bize veriyorlar ne iş anlamadım.imf nin isini duyunca zıplaması lazım bunların
Roppaa... MP ve MPR 15 dklıkda şu an sat sinyali çıkıyor...11:45 de kesinleşir
[quote=last trader;185668]Bugün çok heyacanlandırdılar beni,babacan imf diyor bize veriyorlar ne iş anlamadım.imf nin isini duyunca zıplaması lazım bunların[/quote]
yeni bir moda baslamis. imf duyulunca basacaklarmis:::