-
[QUOTE=abka;185667][COLOR="Red"]''türkiye çok krizler gördü..yine yola devam ettik..gerekirse bir tane daha yaşayalımda,yeterki bu hükümetten kurtulalım'' [/COLOR]mantığı,malesef en tepedeki kurumlarda bile var...
akbnk...[B]bir gecede 1.000 adamı dışarı attı..sonrada utanmadan kar rekoru kırdı[/B]...
işte ben hükümet olsam azalttığım kurumlar verğisi artırır,keserim cezalarını...2003 de kurumlar vergisini 10 puan indirdi..akbnka bu nerdeyse 300 tr. kazandırmıştır(sadece bu yıl)..ama akbnk 1.000 persolene vereceği 20 trilyonun hesabını yapar..[B]ve sadece kriz manşeti olsun diye adam çıkarır....[/B]
kötü niyet çok çok..
borsa dipde iken aman imf ile anlaşalım dediler..uluslararası camiada ,ülkemiz en aciz ve imf ye ilk el açan ülke olacaktı....oysaki sonuçta kredi almadan[B] kriz ufuktan geçti[/B].:)
ama şimdi çok daha düşük faizle istihdam için yapılabilir...[/QUOTE]
Sn Abka
Bu hükümet emeklilere 662.00 TL layık görürken Rtük üyelerine 4000.00 TL kira yardımı ödüyor.
Sizin hesabınıza göre 1200.00 TL ye doğalgaz ile ısınma, banyo ve mutfak ihtiyacı görülüyor fakat tüpgazda sadece mufak ve banyoda yaklaşık aynı bedel ödeniyor.
Sizce bu adaletmi ?
Adil olmayan hangi düzen savunulabilir ?
Lafım sadece bu hükümete değil hepsine.
Adil paylaşımı savunmayan kimseyi desteklemem.
Para yoksa beyazlara yüksek rakamlar nasıl ödeniyor, para varsa zencilere neden ödenmiyor.
Yurdum insanı sanal zenci ve beyaza ayrılmış, beyazlar zencileri köleleştirmiş.
-
Spot-100 ikili dip oldu,5 likte...
Tavsiye değildir...
-
süper lig yayın hakkı ihalesi uçurtma oldu resmen,297 milyon usd ye ulaştı rakkam.
karamehmet bizzat katılarak verdiği ciddiyeti göstermiş ve mola almadan devam ediyorlar..telekom mola üstüne mola patlatıyor..
telekom alırsa trt ile paslaşacak derler ve bizzat başbakanın alın bu ihaleyi dediği rivayet ediliyor..
futbol asla futbol değildir diye boşuna dememişler :)
-
Sazan SW portföye dün 69.55'den koyamadığı shortları (kalan 2/5) 69.65'den koyar.
-
Gadalarını aldığımın palaları de hayde yav 70200 üstüne bir oturun da rahata erelim dökülen döküldü cortlayan cortladı
-
[QUOTE=vobarey;185704]Gadalarını aldığımın palaları de hayde yav 70200 üstüne bir oturun da rahata erelim dökülen döküldü cortlayan cortladı[/QUOTE]
Abi palanin gadasiynan cehennemden kurtulamazsin...
bosver gadalari onun olsun, 69500 alti da bizim olsun.dng
-
[quote=YAVUZHAN;185701]süper lig yayın hakkı ihalesi uçurtma oldu resmen,297 milyon usd ye ulaştı rakkam.
karamehmet bizzat katılarak verdiği ciddiyeti göstermiş ve mola almadan devam ediyorlar..telekom mola üstüne mola patlatıyor..
telekom alırsa trt ile paslaşacak derler ve bizzat başbakanın alın bu ihaleyi dediği rivayet ediliyor..
futbol asla futbol değildir diye boşuna dememişler :)[/quote]
cine 5 i hatırlayın...eğer digiturk bu ihaleyi kaybederse sonu cine 5 gibi olur.karamemet in bizzat ihaleye gelmesi ondandır.yumurta kapıda...etek tutuşmuş...
-
[QUOTE=hilmi;185698]Sn Abka
Yurdum insanı sanal zenci ve beyaza ayrılmış, beyazlar zencileri köleleştirmiş.[/QUOTE]
Burda siyaset yasak ama sadece bir kelime edeyim... Doğru haklısınız... Benim de bu hükümette en kızdığım nokta budur işte... Çünkü diğer hükümetler biz zencilerin sesi olacağız demedi, biz Hz. Ömer adalaeti getireceğiz demedi... Onlar yediler ve gittiler...
Şimdi bunlar ise üstüne basa basa biz yemeyeceğiz dediler ama yiyorlar... Zencilerin iktidarı olacağız dediler ama kendi beyazlarını yarattılar... Hortumları keseceğiz dediler, hortumların ucunu başka tarafa çevirdiler... Eleştirince diyorlar ki herkes çaldı... Ama hani siz farklı idiniz, hani Hz. Ömer adaleti getirecektiniz... Hani yıllarca kartel medyayı eleştirdiniz ama şimdi siz kartel medya oluşturdunuz... Yoksa dediğinizde haklınısız yok aslında birbirinden farkları...
Son sözüm şudur;
Bundan 2 yıl önce Unakıtan yolsuzlukları zirvedeyken başbakanın danışmanlarından birine dedim ki: Abi şimdi Unakıtan hakkında binlerce iddia var... hadi yarısı boş olsa diğer yarısı da mı doğru değil... Hepsi mi yalan bu haberlerin? Bana hafif gülerek şöyle dedi:
-Kömür ocağına girip de kirlenmeden çıkmak mümkün mü :)
-
[quote=sazan;185702]Sazan SW portföye dün 69.55'den koyamadığı shortları (kalan 2/5) 69.65'den koyar.[/quote]
aylavyu men:..:
-
[QUOTE=YAVUZHAN;185701]süper lig yayın hakkı ihalesi uçurtma oldu resmen,297 milyon usd ye ulaştı rakkam.
futbol asla futbol değildir diye boşuna dememişler :)[/QUOTE]
TRT NTV ve doğan noldu çekildi mi onlar?
-
[quote=Astatin;185710]aylavyu men:..:[/quote]
:) Sabah toplantıya girdim. Stopum da vurulmamış. Doplantı çıkışınca shortlayabildiğim yer ancak 650 olabildi. (Sw için) Her şey yolunda giderse, 400-600 arası kar bırakır. :cool:
-
domuz gribinin diger griplerden belirgin bir farki var miydi yaf? useniyorum nette aramaya.