-
[quote=nunu;185714]domuz gribinin diger griplerden belirgin bir farki var miydi yaf? useniyorum nette aramaya.[/quote]
var...hiçbir grip ilaç şirketlerine bu kadar para kazandırmamış ve bir sağlık bakanı ile bir başbakanın arasını bu kadar açmamıştı..çok belirgin bir fark bence.lelele.lelele hatta iki fark
-
Bu paraya digiturk te kalırsa bu ihale ligtv ye acayip zam yaparlar... Benim de bu ay bitiyor aboneliğim... 19.90 hayal olacak galiba :(
-
[QUOTE=nunu;185714]domuz gribinin diger griplerden belirgin bir farki var miydi yaf? useniyorum nette aramaya.[/QUOTE]
İshal ve kusma diye biliyorum... Bir de çok yüksek ateş...
-
YAww selçuklu patron şu Abaza Arthur'un ahırının kapısını açsa süper olacak..Abaza Arthur [COLOR=red]bull[/COLOR]duğu boğayı...******* :)
-
[quote=enorton;185717]İshal ve kusma diye biliyorum... Bir de çok yüksek ateş...[/quote]
ishal ve kusma yok. ates biraz var. ama burnum horhor cesmesi gibi. mevsimsel grip oldugu kesin gibi ama agirlasirsem test yaptiracagim mecbur:(
-
[QUOTE=nunu;185714]domuz gribinin diger griplerden belirgin bir farki var miydi yaf? useniyorum nette aramaya.[/QUOTE]
Ölüm oranı domuz gribinde daha düşükmüş...
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;185706]cine 5 i hatırlayın...eğer digiturk bu ihaleyi kaybederse sonu cine 5 gibi olur.karamemet in bizzat ihaleye gelmesi ondandır.yumurta kapıda...etek tutuşmuş...[/QUOTE]
Evet o yüzden digiturk zarara bile göz yummuş durumda bence... Çünkü ihaleyi kaybederse direk biter... O kadar çalışan, teknik alt yapı, yatırım, alet edevat boşa gider... Kimse film izlemek için digiturk almaz bence...
-
[QUOTE=nunu;185721]ishal ve kusma yok. ates biraz var. ama burnum horhor cesmesi gibi. mevsimsel grip oldugu kesin gibi ama agirlasirsem test yaptiracagim mecbur:([/QUOTE]
Şimdiden doktora başvurun, en azından psikolojiniz rahatlar...
-
[quote=nunu;185714]domuz gribinin diger griplerden belirgin bir farki var miydi yaf? useniyorum nette aramaya.[/quote]
başlangıcında yüksek ateş ve sıtma ardından kuru öksürük..
ben oldumda :)
-
[QUOTE=nunu;185721]ishal ve kusma yok. ates biraz var. ama burnum horhor cesmesi gibi. mevsimsel grip oldugu kesin gibi ama agirlasirsem test yaptiracagim mecbur:([/QUOTE]
İshal ve kusma yoksa normal griptir hatta nezledir... :) Forum doktoru :)
-
[quote=enorton;185716]Bu paraya digiturk te kalırsa bu ihale ligtv ye acayip zam yaparlar... Benim de bu ay bitiyor aboneliğim... 19.90 hayal olacak galiba :([/quote]
nası yani sen 19:90 a herşey dahil yani normal paket ve lig TV ikisine 19.90 mı ödüyon? vay vay vay...
bize her ay 29 TL mi ne fatura geliyor.unuttum şimdi 22 de olabilir :D
içinde baby tv,jojo,disney channel falan var.ege ye çalışıyoruz :D
-
[quote=YAVUZHAN;185726]başlangıcında yüksek ateş ve sıtma ardından kuru öksürük..
ben oldumda :)[/quote]
yapma yafff, baslangicta bunlar oldu, sonra hafifledi. ben en iyisi gideyim. uwwwüüü