Emortım Petrım,
Ben senin İSKİ faturanı , elektrik faturanı birde ikametgah senedinin fotokopilerini görmek istiyorum mümkün mü acaba:::::::::
Printable View
Emortım Petrım,
Ben senin İSKİ faturanı , elektrik faturanı birde ikametgah senedinin fotokopilerini görmek istiyorum mümkün mü acaba:::::::::
[QUOTE=TÜRKOĞLU;185728]nası yani sen 19:90 a [B]herşey dahil[/B] yani normal paket ve lig TV ikisine 19.90 mı ödüyon? vay vay vay...
bize her ay 29 TL mi ne fatura geliyor.unuttum şimdi 22 de olabilir :D
içinde baby tv,jojo,disney channel falan var.ege ye çalışıyoruz :D[/QUOTE]
Herşey dahil değil sadece normal ulusal kanallar ve artı lig tv...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;185728]nası yani sen 19:90 a herşey dahil yani normal paket ve lig TV ikisine 19.90 mı ödüyon? vay vay vay...
bize her ay 29 TL mi ne fatura geliyor.unuttum şimdi 22 de olabilir :D
içinde baby tv,jojo,disney channel falan var.ege ye çalışıyoruz :D[/QUOTE]
Ben de her ay 24€ mu ne ödüyorum, sadece Lig Tv icin:)
Ama sadece Lig TV! Hani sezon sonlarinda maclar ayni anda alunca her takimin maclari ayri kanalda olurdu ya... Bana Lig TV`de ne varsa o gelirdi, genelde Sivasspor maci olurdu:)
Neyse, bitiyor artik...
dijitürk şubatta bitiyo..ben kapatıcam..d smarta geçicem fatura ödemek istemiyorum..
nunucum geçmiş olsun..bu kış hepimiz arkaarkaya iki kere grip olduk..zor geçiyor..antibiyotik tek çare...mikroba vucudumuz alıştı.
[QUOTE=QUEEN;185733]dijitürk şubatta bitiyo..ben kapatıcam..d smarta geçicem fatura ödemek istemiyorum..
nunucum geçmiş olsun..bu kış hepimiz arkaarkaya iki kere grip olduk..zor geçiyor..antibiyotik tek çare...mikroba vucudumuz alıştı.[/QUOTE]
Domuz gribi ise antibiyotik işe yaramaz... MBM abi nerde yaw :D
Ben direk 500 milyon dolar veriyorum ulen, hadi gidin evinize :D
[quote=nunu;185721]ishal ve kusma yok. ates biraz var. ama burnum horhor cesmesi gibi. mevsimsel grip oldugu kesin gibi ama agirlasirsem test yaptiracagim mecbur:([/quote]
Geçmiş olsun..test yaptırmanızda fayda var...
[QUOTE=enorton;185736]Domuz gribi ise antibiyotik işe yaramaz... MBM abi nerde yaw :D[/QUOTE]
domuz gribi şaibeli..ben farklı düşünüyorm..sansasyon hastalık..yok öyle bişey..bence tabi
Rusya ile vizeler kalkıyor :::
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/249692/rusya-ile-vizeler-kalkiyor.html[/url]
[QUOTE=QUEEN;185739]domuz gribi şaibeli..ben farklı düşünüyorm..sansasyon hastalık..yok öyle bişey..bence tabi[/QUOTE]
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/249443/domuz-gribi-yalan-miydi-izle.html[/url]
rusya ile vize kalkarsa ne olur...
karadeniz kıyı sahilinde turizm patlaması olur:),akın akın hemde...
gerçi oradan tüm yurda yayılır...:)
[quote=nunu;185729]yapma yafff, baslangicta bunlar oldu, sonra hafifledi. ben en iyisi gideyim. uwwwüüü[/quote]
teşhisim kuvvetlidir :..:
geçmiş olsun,panik yok !