[quote=enorton;185737]Ben direk 500 milyon dolar veriyorum ulen, hadi gidin evinize :D[/quote]
Pala bence digiturk :D
Printable View
[quote=enorton;185737]Ben direk 500 milyon dolar veriyorum ulen, hadi gidin evinize :D[/quote]
Pala bence digiturk :D
[quote=abka;185742]rusya ile vize kalkarsa ne olur...
karadeniz kıyı sahilinde turizm patlaması olur:)
gerçi oradan tüm yurda yayılır...:)[/quote]
karadeniz başta olmak üzere boşanmalar çoğalır :..:
bavul ticareti zamanı olduğu gibi..
68950 stop,long devam..
iyi seanslar ben kaçtım..
[quote=abka;185742]rusya ile vize kalkarsa ne olur...
karadeniz kıyı sahilinde turizm patlaması olur:),akın akın hemde...
gerçi oradan tüm yurda yayılır...:)[/quote]
karadenizin yerinde akdeniz olsa bu dediğin olabilirdi :D
ama karadenizin iklimi çok sıcak değil :)
Sabah açılışta piyasa manyaklaştı yine beni stop ettirecek diyordum, baktım fiyatlar 70000 üzerinde dans ediyor, stop olmam lazım ama olamıyorum, hele bide spot piyasa açılsın göreyim garanti stop olalım derken spot açılma zamanları düşme, baktım vob 70000 altına kaydı düşüşte dedim kısaları kapat oğlum neme lazım haber teber gelir fırsat fırsattır...
Herneyse tam o arada günlük lere haftalıklara bakmak icab etti baktım, ve stop olamadım, sebep 69675 altında kuvvetli sat piyasasındayız, üstünde kısa periyodlar ala geçiyor, esasen 69675 üstü piyasa zaten uçuk görülüyor, yakın zamanda iyi alışlar gelipde bu durumdan kurtulmazsa, çok feci düşüş olabilir...
Bu duruma istinaden bekle göre geçtim, kısalar duruyor, fakat tamda bu zamanda s&p not artırımı falan IMF imza oluyor ayaklarıyla yukarı yaparsak ne ala, yapamazsak çok feci yerlerdeyiz, belkide her haber büyükler tarafından yukarılardan satış fırsatı olarak kullanılacak..
Neyse, biraz uzun oldu, ama günlüklerden itibaren durum vahim, ben kısaları bugünde tutmaya karar verdim, bakalım kapanışa kadar ne nok yiyecekler:) saygılar...
[quote=bull market;185748]Sabah açılışta piyasa manyaklaştı yine beni stop ettirecek diyordum, baktım fiyatlar 70000 üzerinde dans ediyor, stop olmam lazım ama olamıyorum, hele bide spot piyasa açılsın göreyim garanti stop olalım derken spot açılma zamanları düşme, baktım vob 70000 altına kaydı düşüşte dedim kısaları kapat oğlum neme lazım haber teber gelir dırsat fırsattır...
Herneyse tam o arada günlük lere haftalıklara bakmak icab etti baktım, ve stop olamadım, sebep 69675 altında kuvvetli sat piyasasındayız, üstünde kısa periyodlar ala geçiyor, esasen 69675 üstü piyasa zaten uçuk görülüyor, yakın zamanda iyi alışlar gelipde bu durumdan kurtulmazsa, çok feci düşüş olabilir...
Bu duruma istinaden bekle göre geçtim, kısalar duruyor, fakat tamda bu zamanda s&p not artırımı falan IMF imza oluyor ayaklarıyla yukarı yaparsak ne ala, yapamazsak çok feci yerlerdeyiz, belkide her haber büyükler tarafından yukarılardan satış fırsatı olarak kullanılacak..
Neyse, biraz uzun oldu, ama günlüklerden itibaren durum vahim, ben kısaları bugünde tutmaya karar verdim, bakalım kapanışa kadar [B]ne nok yiyecekler[/B]:) saygılar...[/quote]
[B]İncir...[/B]
[QUOTE=TÜRKOĞLU;185747]karadenizin yerinde akdeniz olsa bu dediğin olabilirdi :D
ama karadenizin iklimi çok sıcak değil :)[/QUOTE]
Sen çömlekçi den hiç geçmedin galiba :D
Bu arada yazmaya unuttum, spot 30 içinde 69100-69300 karışık bölge, altında kalması bi dert, üstünde kalması bi dert, yada şöyle diyelim, piyasa buralara kadar yukarı yaptı ama, artık yukarıda yapsa düşüşün başlayacağı yerler ensesinde dolanıyor, yada her daim ensesinde soluklanıyor, saygılar...
[QUOTE=EMEKDAR;185750][B]İncir...[/B][/QUOTE]
İncir çekirdeğini hazmedemez bunlar.dng
[quote=enorton;185751]Sen çömlekçi den hiç geçmedin galiba :D[/quote]
yok enorton benim sosyal hayatı az çok biliyorsun.ben genelde marketten falan geçiyorum :D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;185756]yok enorton benim sosyal hayatı az çok biliyorsun.ben genelde marketten falan geçiyorum :D[/QUOTE]
Filmden ses gelmiyor yine değil mi :)
1000 puan daha düşerse trend aşağı döner..şimdilik long..trend yukarı..