-
[QUOTE=Astatin;185774]EMortım petrım madem geyiğin gözüne vurdu bend ebir şey diyeyim.. Yahu bu Yiğit BULUT daki değişim inanılmaz :) Zamanında ateşli delikanlıydı.. "K.Irak da ABD ile savaşmayı göze almayacaksanız, bendne tank top almak için neden vergi kesiyorsunuz", "Cumhuriyetin gerçek sahiplerinin bu konulara müdahil olması lazım" türü, uçuk cümleleri sarf eden, "bölüşüm planlarına her ne pahasına olursa olsun karşı durulması" gerektiğini söyleyen adam bu değil miydi :) benmi yanlış hatırlıyorum...:)[/QUOTE]
Kanal değiştirdi :D
-
Hellim fairgirl dikkatine;
[IMG]http://i48.tinypic.com/30i9fm8.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=YAVUZHAN;185701]süper lig yayın hakkı ihalesi uçurtma oldu resmen,297 milyon usd ye ulaştı rakkam.
karamehmet bizzat katılarak verdiği ciddiyeti göstermiş ve mola almadan devam ediyorlar..telekom mola üstüne mola patlatıyor..
telekom alırsa trt ile paslaşacak derler ve bizzat başbakanın alın bu ihaleyi dediği rivayet ediliyor..
futbol asla futbol değildir diye boşuna dememişler :)[/QUOTE]
314.1 deydi en son ben gelene kadar artmıstır rakam muhtemelen..
en son karamemet cuzdanın dıbındekı bozuklukları cıkarmaya calısıyordu..
-
asti senin MTX in saati neden monitörün içinde tur atıyor? :D
sabah bi graf koydun ortalarda bi yerdeydi şimdi sola kaçmış birazdan dibe vurur akşamada güne başladığı yerde kapanır herhalde.amma volatil saatin var ha :D:D
-
[quote=TÜRKOĞLU;185785]asti senin MTX in saati neden monitörün içinde tur atıyor? :D
sabah bi graf koydun ortalarda bi yerdeydi şimdi sola kaçmış birazdan dibe vurur akşamada güne başladığı yerde kapanır herhalde.amma volatil saatin var ha :D:D[/quote]
yok la onların hepsi aynı saat değil..biri mtx, öbürü aracı kurum, öbürü şirket, öbürü tokyo, öbürü NY saati..dün emortım petrım uyasrınca saat husussunda bir sürü saat açtım nolur nolmaz..hatta biyolojik saatimi de koyayım modelleyerek dedim ama zor iş o...:..:
-
[QUOTE=Astatin;185786]yok la onların hepsi aynı saat değil..biri mtx, öbürü aracı kurum, öbürü şirket, öbürü tokyo, öbürü NY saati..dün emortım petrım uyasrınca saat husussunda bir sürü saat açtım nolur nolmaz..hatta biyolojik saatimi de koyayım modelleyerek dedim ama zor iş o...:..:[/QUOTE]
Az önce vob başkanı aradı teşekkür etti... Hatta Sertap Erenerin konser vereceği bir organizayonla bana plaket vereceklermiş... Dedim başkanım senin için rahat olsun sizin yüzlerce çalışan uyuyadursun ben burdayım... Tek başıma hepinize yeterim dedim... :D
-
[quote=enorton;185788]Az önce vob başkanı aradı teşekkür etti... Hatta Sertap Erenerin konser vereceği bir organizayonla bana plaket vereceklermiş... Dedim başkanım senin için rahat olsun sizin yüzlerce çalışan uyuyadursun ben burdayım... Tek başıma hepinize yeterim dedim... :D[/quote]
Birde piyasanın gerçeklerini ne zaman öğrenceksiniz diye sor başkana...VAdeden vadeye prim ödeyerek geçiş için 2 yıldır çalışıyorsunuz ne zaman bitecek bu iş diye de sor... Beceremiyorlarsa bir arkadaş var bu işlerden anlayan, yazılımını sizin için ucuza yaptırırım de...Sertab a da selam söyle..Sesi kral
-
Yaw herkes ihaleyi mi seyrediyor kimse yok forumda :)
-
[QUOTE=Astatin;185790][B]Bir[COLOR="Red"]de[/COLOR] piyasanın[/B] gerçeklerini ne zaman öğrenceksiniz diye sor başkana...VAdeden vadeye prim ödeyerek geçiş için 2 yıldır çalışıyorsunuz ne zaman bitecek bu iş diye de sor... Beceremiyorlarsa bir arkadaş var bu işlerden anlayan, yazılımını sizin için ucuza yaptırırım de...Sertab a da selam söyle..Sesi kral[/QUOTE]
Bağlaç olan "de" ayrı yazılır patron yakıştıramadım sana .kom
-
Vob`da islem yok, forumda yazi yok, benim de bugün isim yok...
Normalde en azindan son ikisi olurdu ama...
Bir hareket görelim artik...
Ben stopumu 70150`ye cektim...
-
[quote=enorton;185793]Bağlaç olan "de" ayrı yazılır patron yakıştıramadım sana .kom[/quote]
Yok ben saat 1 gibi sor dedim başkana...o bir bu 1 yani:..::..: yemek sonrası relax olur kızmaz sana diye:..::..:
-
[QUOTE=Astatin;185795]Yok ben saat 1 gibi sor dedim başkana...o bir bu 1 yani:..::..: yemek sonrası relax olur kızmaz sana diye:..::..:[/QUOTE]
Güzel açıklama patron teprik ederim... :..: