[quote=enorton;185798]Güzel açıklama patron teprik ederim... :..:[/quote]
saat 1 deseydim sadece inandırıcı olmazdı ama relaxiyet gerekçesi inandırıcı oldu sanırım:D:D:D
Printable View
[quote=enorton;185798]Güzel açıklama patron teprik ederim... :..:[/quote]
saat 1 deseydim sadece inandırıcı olmazdı ama relaxiyet gerekçesi inandırıcı oldu sanırım:D:D:D
fıs fıs fıs
şşş emortım... en kral sisteminin 15 dklıkda veya 20 dakkalıkda % kaç getirisi?
[QUOTE=Astatin;185803]şşş emortım... en kral sisteminin 15 dklıkda veya 20 dakkalıkda % kaç getirisi?[/QUOTE]
Pascal 20 dk var patron başka yok zaten o da % 41... ben 60 dk altında periyotlarda sistem çalışmlarını bıraktım zaten.. Sadece 60 dk lara yoğunlaştım artık...
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet
short devam.. açılışta bozdular piyasayı ve düzeltemiyorlar...
İhalede fiyatlar artınca spor hisseleri de artıyor :)
600 den flatos doritos olduk yine hain pala
[quote=enorton;185804]Pascal 20 dk var patron başka yok zaten o da % 41... ben 60 dk altında periyotlarda sistem çalışmlarını bıraktım zaten.. Sadece 60 dk lara yoğunlaştım artık...[/quote]
yaww ne tembel adamsın arkadaş.:D.arada film izleyeyim oyun oynayayım diye yüksek periyot takılıyorsun ama, bir gün bir küskübar ın yada tokobarın kurbanı olmandan korkarım..mesela 68000 den long yaptın..sonra 66000 e bastılar 15 dakıkada..sen napıyon bu esnada eğer yakınlarda bir armut ağacı yoksa:D:D:D:D barın kapanmasınımı bekliyon
Rampiiii rampiiiiiiiiiii
[QUOTE=Astatin;185812]yaww ne tembel adamsın arkadaş.:D.arada film izleyeyim oyun oynayayım diye yüksek periyot takılıyorsun ama, bir gün bir küskübar ın yada tokobarın kurbanı olmandan korkarım..mesela 68000 den long yaptın..sonra 66000 e bastılar 15 dakıkada..sen napıyon bu esnada eğer yakınlarda bir armut ağacı yoksa:D:D:D:D barın kapanmasınımı bekliyon[/QUOTE]
Patron yaşadık bunu defalarca sabırlıca barın kapanmasını bekliyoruz... Mesela saatlik grafikte 30.09.2009 daki 16.00 barına bak istersen...
Sazan, SW börtföyde 69.100'den shortları kapatır ve flatler.