bu arada etrafda armut ağacı yoksa derken, elin armut mu topluyo lafına göndemr yaptım..ayulu olana değil ha
Printable View
bu arada etrafda armut ağacı yoksa derken, elin armut mu topluyo lafına göndemr yaptım..ayulu olana değil ha
Perşembe Cuma 67350 hedefim dediydim, adi pala, burayı okuyo iyice belli oldu, 70000 stop yazdıkya:) aklısıra stop ettircekti açılışta ama yemedi beaaahhh.
Tobb/hısarcıklıoglu: ''bızım sırketlerımız kurumsallasmak yerıne kurumu sallıyorlar''
Dolares yukarı dedi...
Vob saati matriks saatiyle senkron olunca sinyalllerin kaybolması yada 15-20 dk geçtikten sonra çıkması gibi bir problem kalmamış olması gerekiyor.Hata saat uyumsuzluğundan kaynaklanıyordu.Bugün sinyallerde yada yazılan verilerde değişim gözlemleyen var mı?Artık bu sorunda çözülmüş olucak saat probleminin çözümüyle.
[quote=sazan;185816]Sazan, SW börtföyde 69.100'den shortları kapatır ve flatler.[/quote]
heyt yu men..gerçi 400-500 pıvan demiştin zati..tamam heytmedim o zaman:D:D
500`ün kirilmasi ile aldigim ikinci yari shortlari 100`den flatledim. Digerleri duruyor...
10.700 üstünde dov jonsda teknik düzeltme olabilir ana trend yukarı.
[quote=Astatin;185828]heyt yu men..gerçi 400-500 pıvan demiştin zati..tamam heytmedim o zaman:D:D[/quote]
69.650'den shortladım, 400-600 arası düşebilir demiştim. İkisinin arası olan 550 puan düşüşte flatladım. Yani dediklerimi yaptım. Disiplin ;)
[QUOTE=flexy;185827]Vob saati matriks saatiyle senkron olunca sinyalllerin kaybolması yada 15-20 dk geçtikten sonra çıkması gibi bir problem kalmamış olması gerekiyor.Hata saat uyumsuzluğundan kaynaklanıyordu.Bugün sinyallerde yada yazılan verilerde değişim gözlemleyen var mı?Artık bu sorunda çözülmüş olucak saat probleminin çözümüyle.[/QUOTE]
Ama saat sorunu son bir haftadır varmış fakat sinyal oklarının yer değiştirmesi sorunu daha eskilere dayanıyor... İnşallah düzelmiş olsun ama sanmam :)
[quote=sazan;185832]69.650'den shortladım, 400-600 arası düşebilir demiştim. İkisinin arası olan 550 puan düşüşte flatladım. Yani dediklerimi yaptım. Disiplin ;)[/quote]
ok SAZAN the TYRANT:..:
[IMG]http://www.futbolname.com/wp-content/uploads/2009/06/24018_2.jpg[/IMG]