[quote=enorton;185854]Simon Kuper :D
[IMG]http://medya.zaman.com.tr/2009/10/01/simonkuper.jpg[/IMG][/quote]
ben resimdeki simon kuper miş dedim..resimdeki bayan demedimki:) (resimdeki yazı yani):rolleyes:
Printable View
[quote=enorton;185854]Simon Kuper :D
[IMG]http://medya.zaman.com.tr/2009/10/01/simonkuper.jpg[/IMG][/quote]
ben resimdeki simon kuper miş dedim..resimdeki bayan demedimki:) (resimdeki yazı yani):rolleyes:
saatlik sistemler sat verdi... Pascal hala Long...
[QUOTE=Astatin;185858]ben resimdeki simon kuper miş dedim..resimdeki bayan demedimki:) (resimdeki yazı yani):rolleyes:[/QUOTE]
dedin veya demedin artık kötü ve suçlu birisin sen.kınıyorum seni..KIIINNNNNNNNNNNNNN:p
[QUOTE=enorton;185859]saatlik sistemler sat verdi... Pascal hala Long...[/QUOTE]
Benim saatlik sistemim de sat verdi...
20`lik ise hala alda+.
ula her tepkının zırvesını buluyorum ya tersten kendımı tebrık edıyorum :)
yemınle kendı hamlelerımın tersını yaptırcam bırıne sırf bunun ıcın bırını tutucam..
su gecen hıkayedekı becerıksız borsacı benmıyım acaba dıye suphe eder oldum...
üvvv 70000 de kapadtılırmı poz üvvvvv
şindi don cansın bi ddaha ekisye geçerse biz dip yenilermiyiz..bittabi mümkün...
hulem sabah çok kişi çarpıldı galiba :( üwwww....forumda kimse yok..üwwww
[QUOTE=flexy;185845]İhale ellerinden gidince umarım web tv iptv yi sallamaz ttnet[/QUOTE]
iptv zaten yalan abi.. benım ev arkadası telekomda muhendıs deneme suruslerı bızım evde yapıldı kac aydır calıstıramadılar bı turlu , aklı olan uzak durur sımdılık..
[QUOTE=Kennym;185865]ula her tepkının zırvesını buluyorum ya tersten kendımı tebrık edıyorum :)
yemınle kendı hamlelerımın tersını yaptırcam bırıne sırf bunun ıcın bırını tutucam..
su gecen hıkayedekı becerıksız borsacı benmıyım acaba dıye suphe eder oldum...
üvvv 70000 de kapadtılırmı poz üvvvvv[/QUOTE]
senin paran bitmiyo galiba kennycim:)
bu arada geçen gün verdiğim yada dünmüydü, TEB in sayfasına baktınmı
Excali nerde yaww..çekirdek bitti :)
[QUOTE=Astatin;185867]şindi don cansın bi ddaha ekisye geçerse biz dip yenilermiyiz..bittabi mümkün...
hulem sabah çok kişi çarpıldı galiba :( üwwww....forumda kimse yok..üwwww[/QUOTE]
üvvv carpılmak ne kelıme tavandan itelediler bize :)
[QUOTE=Kennym;185877]üvvv carpılmak ne kelıme tavandan itelediler bize :)[/QUOTE]
Sankim düzeltme bitti yeniden yukarı havası var, öyle olursa ben de çarpılırım bugün :(
Abd'de ıssızlık basvuruları verısı acıklanacak
abd'de tsı 15:30'da 9 ocak tarıhınde sona eren bır haftalık sureye ılıskın
ısızlık basvuruları verısı acıklanacak. Buna gore bır oncekı hafta bın kısı
artısla 434 bın kısı olan basvuruların 9 ocak haftasında 4 bın kısı azaldıgı
ve 430 bın kısı oldugu ongoruluyor.
-matrıks-