[quote=perfectt;288986]not artırımı yakındır... heralde ???[/quote]
ben de aynı şeyi düşünüyorum...zirveden bile çekinmeden ve beklemeden alıyorlar.
şaka gibi...
Printable View
[quote=perfectt;288986]not artırımı yakındır... heralde ???[/quote]
ben de aynı şeyi düşünüyorum...zirveden bile çekinmeden ve beklemeden alıyorlar.
şaka gibi...
full flatledim .... spot 300 ü vurdu ... don gömlek flat ..
[quote=unlimitted;288989]ben de aynı şeyi düşünüyorum...zirveden bile çekinmeden ve beklemeden alıyorlar.
şaka gibi...[/quote]
neeee alıyorlar...bak 75 pivan verdiler ve sen yakalayamadın bu hareketi:::
[quote=Astatin;288916]melaba...
[IMG]http://i51.tinypic.com/2r7q9oi.jpg[/IMG][/quote]
:..::..::..::..::cool::cool::cool:
[quote=Astatin;288992]neeee alıyorlar...bak 75 pivan verdiler ve sen yakalayamadın bu hareketi:::[/quote]
€/JPY'nin saatlik grafiğini aç.
sonra de ki "dünyada kaç tane adam son 8 saatte €/JPY'den şortlayarak para kazanmıştır"
sonra da de ki, birini tanıyorum! .dng
gerçi daha beni tanıyamamışın o ayrı....lelele
400 den kısalıp 550 üstüne istop yazmayı çok isterdim ama olmadı .. kısmet .... hayırlısı .. flat devam ... şimdilik
[quote=unlimitted;288989]ben de aynı şeyi düşünüyorum...zirveden bile çekinmeden ve beklemeden alıyorlar.
şaka gibi...[/quote]
evet sanırım yanlış hatırlamıyorsam kurumlar referandum sonrasına demişlerdi not artırımları
100 puan düştü avrupada bankamı battı acaba ?
[quote=unlimitted;288996]€/JPY'nin saatlik grafiğini aç.
sonra de ki "dünyada kaç tane adam son 8 saatte €/JPY'den şortlayarak para kazanmıştır"
sonra da de ki, birini tanıyorum! .dng
gerçi daha beni tanıyamamışın o ayrı....lelele[/quote]
Vay canına amma şans ha :..::..:
kademeler 50 şer pointlik olsun bence artık .. 25 az olmaya başladı .. ühühüüh .. ehehuhue:D:D:::
80.000 psikolojik olarak da önemli. En az bir kez sağlamlığına bakması lazım. Sonraki çıkış bence daha kuvvetli olur. ikinci defa geri gelirse şüpheci davranmak, üçüncüye ise bence artık 80 i aşağı kırması ihtimali artar.
demeye kalmadı geldi bile.