-
[quote=Strategist;353754]Live tabi.. Terse gitse yine live olacaktı... ::: İzin verirseniz sizi CNBC-E'ye davet etmek istiyorum... :..:[/quote]
teveccühünüz sayın stroefix...amma ben o mesajı pambık a orta olsun diye yazdıydım..ama cnbc e ye çıkarım sorum değil..hatta pambık da gelsin:D
-
İndiriyorlar-Kaldırıyorlar-İndiriyorlar-Kaldırıyorlar...Bıktım ula...
-
sistem takıldı kaldı..
dünden beri sat da..
pala bu sinyali yer..
-
[quote=Sekube;353762]İndiriyorlar-Kaldırıyorlar-İndiriyorlar-Kaldırıyorlar...Bıktım ula...[/quote]
muhatr kellesi gibi:..:
-
[quote=Sekube;353762]İndiriyorlar-Kaldırıyorlar-İndiriyorlar-Kaldırıyorlar...Bıktım ula...[/quote]
Sağlık nasıl , patron?
-
Sağlam veri var, sanki fıçırların eksiden artıya bahanesi olacak gibi...İyi gelse de kötü gelse de...
-
[quote=excali;353765]Sağlık nasıl , patron?[/quote]
[IMG]http://www.resimage.net/data/media/190/saskin%20ve%20ilginc%20bebek.jpg[/IMG]
-
[quote=Sekube;353766]Sağlam veri var, sanki fıçırların eksiden artıya bahanesi olacak gibi...İyi gelse de kötü gelse de...[/quote]
Tiri - şıt konuşmuyo mu?
-
[quote=excali;353768]Tiri - şıt konuşmuyo mu?[/quote]
Parite düşmeye başladığına göre konuşması yakındır...
-
[quote=Sekube;353769]Parite düşmeye başladığına göre konuşması yakındır...[/quote]
yannız gördüğüm kadarıyla parite trişe yüzünden değil, strobaba analizi yüzünden düşüyor...ya ad düşeceği için strobaba analizi öyle çıktı zaten..hımmm..karışık bir durum:D
-
Strobaba strobaba de bana... Aceba emtiadan çıkıp dow a mı girecekler yoksa dow da long olanlara mı..üühhühüühhü
-
düşündüm de,
Acaba birleşip merkez bankası mı açsak?.dng