angaralı durgut ve angaralı yasemin "atakulden at beni" düeti kaseti hazır....du bakalım çalabilecekmiyik
Printable View
angaralı durgut ve angaralı yasemin "atakulden at beni" düeti kaseti hazır....du bakalım çalabilecekmiyik
[quote=Astatin;457634]de facto..? or use your illusion?[/quote]
dün nostalci yaptım hacıex..ganzınrozız ın Use Your Illusion albümünü dinledim... bi November Rain de iş var hala:p kasıma kadar düşermiyiz aceba:p
[quote=Astatin;457635]angaralı durgut ve angaralı yasemin "atakulden at beni" düeti kaseti hazır....du bakalım çalabilecekmiyik[/quote]
ula her seferinde gülüyorum yaww..
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=8-AW4GmjxgI[/URL]
Yarın ikinci seans'a kadar 88 etrafında dolanır dururuz artık.
[quote=aslan;457638]Yarın ikinci seans'a kadar 88 etrafında dolanır dururuz artık.[/quote]
86xxx görelim bugün bence
-700 makas falan yapsa da geceye rahat rahat şort girsek..heheh..çelişkili gibi duruor değilmi....değil...
yani -700 makas yapsın ki şort açanın pala olduğunu bilelim he :) eyleya eksi makasta şort açmaya kim cesaret edebilir, ertesi günü bilenden başka... aynı "sana yalnız yalnız ben şortlayayım sevgilim" veya "senden başka senden başka şortamam ben hiç kimseyi senden başka senden başka şortlatmam bir başkasına" şeklinde nostaljik klasik musiki şeetsin..
yorumdur..pis yanılabilirim...
[QUOTE=Astatin;457637]ula her seferinde gülüyorum yaww..
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=8-AW4GmjxgI[/URL][/QUOTE]
yannız mavili fena kıvırıo .brv.lelele .lelele .lelele
[quote=Astatin;457640]86xxx görelim bugün bence[/quote]
500 puan için kırma beni..haydi graşieynseynç
spotta kapandı nedne hala eksi makas yapmıyoruz..böğğüüü
Yarın boşluklu yukarı açmazsa ayılar bal yer hafta sonuna kadar.
besilileri izliyorum...forumlara bakıyorum... zihinler yine 4-1 (:)) taraftan manipüle ediliyor... he fed tutanakları cart curt belirleyecekmiş bizim piyasayı...diyolar..benim mütevazi görüşüm, nasıl ki biz tüm dünya ve özellikle Avrupa sallanırken ve bunlar yine zihinleri negatif yönlü manipüle ederlerken vob 117 lere gittiyse, şimdi de aynı şey tersten olacak..117 lere götüren dış ekonomi-politik motivasyon şiddetle ortadan kalktığı için , dışarıdan negatif ayrışmak mümkün (orta vadeden bahsediyorum)... bak bak adam ne dedi şimdi "TCMB yarın önemli bir değişiklik yapmazsa piyasa dış piyasaları takip eder"..aha yazdım buraya bakalım öyle mi olacak...hehehehe..
Asıl mevzu: proje öldü proje....bahseden bir kişi bile yok...