[SIZE=4][FONT=Times New Roman]PLANS yapıyorum, gözlerim kapalı;
Başımda eski alemlerin sarhoşluğu
Loş kayıkhaneleriyle bir yalı;
Dinmiş lodosların uğultusu içinde
PLANS yapıyorum, gözlerim kapalı;
[/FONT][/SIZE]
Printable View
[SIZE=4][FONT=Times New Roman]PLANS yapıyorum, gözlerim kapalı;
Başımda eski alemlerin sarhoşluğu
Loş kayıkhaneleriyle bir yalı;
Dinmiş lodosların uğultusu içinde
PLANS yapıyorum, gözlerim kapalı;
[/FONT][/SIZE]
33800 üstesi shorts dikat olsun 34200 min potans var amma 34200 son asaya geri donme ihtimal..
33800 asayasında shorts korkma gerek yok..
flat olan teknik traders 34200 short icun beklyo..
amma system gore bakan traders 33800 üstesinde short etmez cunki systems tum peryot long sinyal olur
[QUOTE=selçuklu;81278]33900 maliyet uzun pozisyonumu .. 33650 stoploss edip ..aynı yerden kısaya döndüm .. 5-15 satta .. şelale şelale şelale ...[/QUOTE]
33675.. shortcover ve uzun ... aldılar kucağa .. üüü
Altıncılara
..............
Yani, analistler, gerçeklerden , ne kadar uzak durarsa, ALTIN o kadar
yükselir.... Ve bu günlerde ALTIN nin iyice sabiri tasmaya basladi.....
Bunu unutmayinki , ALTIN ne zaman yükseliyorsa... her zaman piyasalarin
aleyine olur... Yani ALTIN nin yükselmesi, dünyada gerginlik devam ediyor
demek oluyor ( o zaman ALTIN en büyük güvenli liman olarak gözükür...)....
Ve bu "paket" komedisi sürdügü süre, ALTIN nin geleçegi parlak
gözüküyor................. BS
DAX da inanılmaz bir potans gördüm neredeyse artıya geçecek neyin beklentisi anlamadım.
33950 uzunları 33725den kapatıp shortladım
yok bole bisiy....resmen kisacilari stoplatmak icin yaptilar...tirt yukari sonra yine 33.650
33675 uzun denemesi...sinyalli
gap olayina bir baska acidan ornek bu kucuk period ile buyuk period kullananlarin durumu gibi bazen buyuk period kullananlar az miktarli yaniltma hareketlerinden kurtulurlarya ayni o sekilde.ama kucuk periodlari her harekete atlarlar.
sistem 33200 den al vermişti..33625 den longcover verdi..şimdi flatde..yani hala al-uzun çemberindeyiz..umarım tekrar al gelir..
dolar subat vex30 subat suan kac acaba...benim ekran dondu
[QUOTE=hexen;81289]33800 üstesi shorts dikat olsun 34200 min potans var amma 34200 son asaya geri donme ihtimal..
33800 asayasında shorts korkma gerek yok..
flat olan teknik traders 34200 short icun beklyo..
amma system gore bakan traders 33800 üstesinde short etmez cunki systems tum peryot long sinyal olur[/QUOTE]
hoşgeldin baba kurt kapanı yani :(
1/3 daha ilave şort pozisyon açıldı..........33750....
HEXA,
Dünkü iltifatına karşılık hanya ve konya rotalı olarak verdiğim 40 pips hedefli EURUSD poz. hedefine ulaştı ve ben kapattım...Bu akşam daha oturaklı bir iltifat bulursan 80 pipslik bişi bulurum belki..Hatta zekice, derin kinayeli, 3 kat dolmabaçlı, övgü kisvesi altında bir hakaret etmeyi becerebilirsen söz 100 pipslik bişi de gelir :) :)
[quote=Astatin;81285]Güzide İnsan Hexen i gördük...Amma Bay SAZAN hala ortalrda yok[/quote]
Toplantı mevsimi. Henüz geldim. Mesajını okudum. Hexen babanın 33.8 noktasına dönük analizi ile aynı fikirdeyim. Bio-Mechanical sistemlerden biri tüm bugünkü hareketler boyunca alda durdu ve halen alda, diğeri ise şu an flat.
Daha fazla analiz için daha fazla zaman gerekli , o da bende şu anda yok.
[quote=berdush;81298]dolar subat vex30 subat suan kac acaba...benim ekran dondu[/quote]
cok sagolun arkadaslar cok yardimci oldunuz
33725-750
[quote=berdush;81304]cok sagolun arkadaslar cok yardimci oldunuz[/quote]
33725-33750
[quote=sazan;81303]Toplantı mevsimi. Henüz geldim. Mesajını okudum. Hexen babanın 33.8 noktasına dönük analizi ile aynı fikirdeyim. Bio-Mechanical sistemlerden biri tüm bugünkü hareketler boyunca alda durdu ve halen alda, diğeri ise şu an flat.
Daha fazla analiz için daha fazla zaman gerekli , o da bende şu anda yok.[/quote]
Bay SAZAN,
Sazan the my precious:..::..:
Bay HEXEN,
Sevsiyorum seni, planslarından dolayı değil, sen olduğundan dolayı..:..::..:
Dün bahsi açılmıştı.. İşte benim T2'm...Yokedici 2 olarak değil, taptu mealinde...Sadece planslarından, analizlerinden, gurt tburlarından veya trader lıkalrından dolayı değil, mütevazilik ve adamlıklarından dolayı:..::..:
Bir de sadece gösterdikleri "adamlıklarından" dolayı sevdiklerim var (traderlıklarını göstermedikleri için o konuda yorum yok)..Ama onları anmayayım dışında kalanlar alınır belki diye..
Bir de avatarlrından dolayı sevdiklerim var..Ama onları anmayayım dışında kalanlar alınır belki diye...:..: (Ama onları herkes bili yo galiba)...
Bir de nothing elsewhere classified gurubnda olan var. CATEDRAL... onun için henüz ona layık olacak kelimeler bulamadım:) :) (Şımarma)
MSdownloader verilerini CSV formatına nasıl dönüştürebiliriz? bilgisi olan var mı?
teşekkürler,
[quote=berdush;81304]cok sagolun arkadaslar cok yardimci oldunuz[/quote]
1,6530/35
725 750 1.6535 1.6540
05/02 13:00 *almanya'da aralıkta imalat siparişleri yüzde 6.9 azaldı(beklenti -3.0%, önceki -6.0%)
05/02 13:00 *almanya'da aralıkta imalat siparişleri yıllık yüzde 25.1 azaldı(beklenti -25.2%, önceki -27.2%)
6545 6550 33775-800
ralli ralli ralli .. sabah kazığı çıkacak ha gayret ..5-15 alda
İşte zurnanın patladığı yer;
60 dklık sistem 775 de ala geçti ama 15 dakşka hala flat...Bu durumda genelde çok sert hareket oluyor bi tarafa..bakalım ne tarafa..
Bu arada bende hareketi ağır kitleyim bugün..Longlar hala duruyor
[QUOTE=Astatin;81313]İşte zurnanın patladığı yer;
60 dklık sistem 775 de ala geçti ama 15 dakşka hala flat...Bu durumda genelde çok sert hareket oluyor bi tarafa..bakalım ne tarafa..
Bu arada bende hareketi ağır kitleyim bugün..Longlar hala duruyor[/QUOTE]
yukarı abi yukarı .. :D
[quote=SEYYAH;81308]MSdownloader verilerini CSV formatına nasıl dönüştürebiliriz? bilgisi olan var mı?
teşekkürler,[/quote]
metastock data edit imi kastediyorsun orada copy past eyapip word pad gibi birseye csv olarak kaydet olur.
[QUOTE=SEYYAH;81308]MSdownloader verilerini CSV formatına nasıl dönüştürebiliriz? bilgisi olan var mı?
teşekkürler,[/QUOTE]
downloader verilerinin uzantısı ne? .dld diyelim ".dld to .csv" diye aratırsanız sanırım aradığınızı bulursunuz.
niyeti bozdular flat..
ewt alasilan bugun islem yapamiycam cunku ekran hala donuk....arkadaslar 34.000 un ustune cikarsa birileri yazarsa sevinirim....kisalicam da
6530 6540 33850 875
33800-33825
33775-33800
[QUOTE=berdush;81318]ewt alasilan bugun islem yapamiycam cunku ekran hala donuk....arkadaslar 34.000 un ustune cikarsa birileri yazarsa sevinirim....kisalicam da[/QUOTE]
Denediniz mi bilmiyorum ama genelde programı kapatıp tekrar açınca düzeliyor. 34000 üstünde kısalacaksınız ve karalıysanız emrinizi şimdiden kısalacağınız yere girin. O fiyatı görünce emriniz gerçekleşir zaten.
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=ufmylexcof5nb4isk8rf.gif][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/ufmylexcof5nb4isk8rf.gif[/IMG][/URL]
[quote=Astatin;81302]HEXA,
Dünkü iltifatına karşılık hanya ve konya rotalı olarak verdiğim 40 pips hedefli EURUSD poz. hedefine ulaştı ve ben kapattım...Bu akşam daha oturaklı bir iltifat bulursan 80 pipslik bişi bulurum belki..Hatta zekice, derin kinayeli, 3 kat dolmabaçlı, övgü kisvesi altında bir hakaret etmeyi becerebilirsen söz 100 pipslik bişi de gelir :) :)[/quote]
Tamam iltifat ederiz lakin ihtiyar şirin babayı da Gandalf yapamam beni aşar :D Şu Golda baksana Astatincim yine 915 oldu satmayı düşünüyorum acil :D
[quote=VOBiX;81322]Denediniz mi bilmiyorum ama genelde programı kapatıp tekrar açınca düzeliyor. 34000 üstünde kısalacaksınız ve karalıysanız emrinizi şimdiden kısalacağınız yere girin. O fiyatı görünce emriniz gerçekleşir zaten.[/quote]
yok duzelmedi, kademeleri gonderen herkese cok tesekkur ederim...sadece 34.000 kirarsa birileri foruma yazarsa sevinirim...herkese iyi trade ler
33675 uzunları 33825 kısaya çevirdim....
fdow 15 uyumsuz aşagı.. çakacaklar gibi duruyo........
5 dakikalık hala alda....o yüzden stıpum yakın.........
maşallah maşallah...nüfus artıyor...
Konuyu Toplam 163 Üye okuyor. (89 Kayıtlı üye ve 74 Misafir)
33500 istiyorum