selçuklu hocam vallaha sabırlı olmayı öğrenmem lazım şuan nakit bekliyom imf haberi çıkana kadar beklemeye devam:) sizleri izlemek zevkli oluyor lo çok şey öğreniyom sayenizde
Printable View
selçuklu hocam vallaha sabırlı olmayı öğrenmem lazım şuan nakit bekliyom imf haberi çıkana kadar beklemeye devam:) sizleri izlemek zevkli oluyor lo çok şey öğreniyom sayenizde
Kisa devam, stoploss`u 70075`e cektim...
Nerede kaldi bu IMF bu arada arkadaslar, hani gelecekti?
[quote=selçuklu;185950]asteton patron bu ne böyle patron ikimizmi yazacaz artık forumda ... kimse yazmıyor .. . ehuehhe:o:o[/quote]
selçuklu patron forumun neşe kaynagı sensin biz senin kadar hiperaktiftrader degiliz :):):) yazmaya devam hızın kesilmesin
[quote=Astatin;185965]sistem satta patron..ama bir sürü PU var..amma sistemin al vermesi için 400 üstü fiyat lazım..üwww
[IMG]http://i48.tinypic.com/2ztecyd.jpg[/IMG][/quote]
Sisteme uyuyorsun di mi ? .kom
[QUOTE=kafayı_yemis_dusler;185969]selçuklu hocam vallaha sabırlı olmayı öğrenmem lazım şuan nakit bekliyom imf haberi çıkana kadar beklemeye devam:) sizleri izlemek zevkli oluyor lo çok şey öğreniyom sayenizde[/QUOTE]
hayırlısı olsun patron vobda disiplinli olan kzanır ... bol kazançlar inşallah
[QUOTE=abdullah yıldız;185971]selçuklu patron forumun neşe kaynagı sensin biz senin kadar hiperaktiftrader degiliz :):):) yazmaya devam hızın kesilmesin[/QUOTE]
sağolasın abdullah patron ...
[QUOTE=selçuklu;185942]sıkıntı var asteton patron ... üvvvv[/QUOTE]
sıkıntı bende patron :) yoksa hersey normal.. ben nere endex terse.. eger kı poz alıyosam sert dıger tarafa...
patron sıkıntı büyüyor yalnız..bende az önce müsterih olmuştum malum nednele ama, DAX ı alırlarken böyle atraksiyonlar yapması hafif sıkıntı yarattı
Sazan SW börtföy'ü full longladı. 700 puanlık yukarı hareket için beklemeye başladı. (Umut ediyor, Not : Umut fakirin ekmeğidir :o)
Şşşş asti, [B]taste[/B] ne lo?
[QUOTE=selçuklu;185973]hayırlısı olsun patron vobda disiplinli olan kzanır ... bol kazançlar inşallah
disiplinde lastik gibi bi kavram nereye çeksen oraya gidiyo.sisteme full uyim diyosun karı realize ediceğin yer aslında sana kalıyo.yoksa aynen geri dönüp stop ettirme olasılığı var.full uymasan histem sistemi hiçbi zaman geçemiyo.sisteme full uyduğun zaman yine, zararlı işlemleri karlardan fazla olduğu için uymak zor oluyo ay sonunda para bazında kar yaptırsada sana.hem sistem hem histem beraber uyguladığın zamanda olmuyo o zaten disiplinin içine bile girmiyo.yani disiplin derken ne yapmak lazım diye bir soru sordum gitti valla hadi bakalım:)
patron sende iyi bir bilanço varsa açıklasana yaw..sizin şirketinki de olur
200 dne takviye long 3/5 long oldum