[QUOTE=unlimitted;185966]yukarı giderse fazla doğrayacağı şortçu kalmadı.
ama yıkılırsa altında kalan çok olur...[/QUOTE]
apsd 5000 oldu nasıl shortcu kalmadı :)
Printable View
[QUOTE=unlimitted;185966]yukarı giderse fazla doğrayacağı şortçu kalmadı.
ama yıkılırsa altında kalan çok olur...[/QUOTE]
apsd 5000 oldu nasıl shortcu kalmadı :)
[quote=Rooks;185979][quote=selçuklu;185973]hayırlısı olsun patron vobda disiplinli olan kzanır ... bol kazançlar inşallah
disiplinde lastik gibi bi kavram nereye çeksen oraya gidiyo.sisteme full uyim diyosun karı realize ediceğin yer aslında sana kalıyo.yoksa aynen geri dönüp stop ettirme olasılığı var.full uymasan histem sistemi hiçbi zaman geçemiyo.sisteme full uyduğun zaman yine, zararlı işlemleri karlardan fazla olduğu için uymak zor oluyo ay sonunda para bazında kar yaptırsada sana.hem sistem hem histem beraber uyguladığın zamanda olmuyo o zaten disiplinin içine bile girmiyo.yani disiplin derken ne yapmak lazım diye bir soru sordum gitti valla hadi bakalım:)[/quote]
Paranızı 2'e bölün ve iki ayrı hesaba koyun. Birini full histem diğerini ise sistemle oynayın. Her iki arzunuz da gerçekleşir. Disiplin ve Yaratıcılık.
200`den flat...
Indikatörlerim bir türlü referans seviyelerinin altina inmedi. Kar alip biraz bakayim... Inerse tekrar kisalirim...
patron sistem al verirse fullbull um
[quote=Kennym;185982]apsd 5000 oldu nasıl shortcu kalmadı :)[/quote]
dilimde tüy bitti.
APSD'den bunun anlaşılması mümkün değildir...sırf bu sebeple, APSD ile düşüş/yükseliş hızlarının yorumuna "senaryo" ismi koyulmuştur.
aahahhahahaahahah....MP 15 dakıkalık 250 fiyatta al veriyor...sinyalin lesinleşmesine 10 dk var ..üwww
[IMG]http://i45.tinypic.com/w0ol06.jpg[/IMG]
patron şu yeşilin güzelliğine bak....gerçi 9 dakıak sonra kesinleşecek ama :) ben sinyalin dibe yakın gelenini severim
[QUOTE=sazan;185983][quote=Rooks;185979]
Paranızı 2'e bölün ve iki ayrı hesaba koyun. Birini full histem diğerini ise sistemle oynayın. Her iki arzunuz da gerçekleşir. Disiplin ve Yaratıcılık.[/QUOT
son 1 haftadır tamamen aynı şeyi düşünüyodum hatta bugün laptop aldım yarın gelicek.
birine yarı sistem+histem diğerinlede full sisteme uyucam.2. bir bil zaten lazımdı o yüzden aldım ama aslında uygulamak istediğim olay buydu gerçekten.
sizinde önerinizle bunu sanırım uygulicam.moralim düzeldi biraz.teşekkür ederim
full long **..ne bekleyecem
Bu grafikteki mavi bugün tam 69012`de. Asagisina inmedik. Üzerinde kaldigimiz sürece kirmizi ve turkuaza gitme potansiyelimiz var... Bu yüzden flat oldum
[QUOTE=thracian;184614]Yarin mavi cizginin üzerinde kaldigimiz sürece (68227 idi bugün), bence tekrar en üstteki turkuaz cizgiye gidebiliriz. Böylelikle günlüklerdeki indikatörlerde de negatif uyumsuzluk olusur. NU olunca daha güzel düsüyor:)
Bu arada kirmizi cizgi de martta baslayan cikisin trend cizgisi idi... Kirdiktan sonra iki kere üzerinde kapadik, fakat ikisinde de ertesi gün üzerinde duramadik...
[IMG]http://i45.tinypic.com/30cq1jq.png[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=Rooks;185979]disiplinde lastik gibi bi kavram nereye çeksen oraya gidiyo.sisteme full uyim diyosun karı realize ediceğin yer aslında sana kalıyo.yoksa aynen geri dönüp stop ettirme olasılığı var.full uymasan histem sistemi hiçbi zaman geçemiyo.sisteme full uyduğun zaman yine, zararlı işlemleri karlardan fazla olduğu için uymak zor oluyo ay sonunda para bazında kar yaptırsada sana.hem sistem hem histem beraber uyguladığın zamanda olmuyo o zaten disiplinin içine bile girmiyo.yani disiplin derken ne yapmak lazım diye bir soru sordum gitti valla hadi bakalım:)[/QUOTE]
disiplin çok genel oldu tabi. bence en büyük disiplin flat kalabilmek ve stoploss uygulaabilmek .. onun dışında herkesin duyguları düşünceleri .. psikolojik yapısı farklı .. onun için herkesin trade tarzı farklı olmalı bence ... örnek jani -1500-2000 puana dayanabiliyor ama o pozdan karlı çıkabiliyor .. ben en fazla sabah gapi dışında 500 puan zarara tahammül edebilirimki oda çok bence ... fxci patron çoğu zaman flat kalır durur durur .. pıçağını biler .. kalbinden vurur pelanın ... .astatin patron unlimit patron ...laros yavuzhan ..şövalye sazan..patronlar ve ismini yazamadığım bu sitedeki çoğu patronun trade tarzları farklı farklı .... önemli olan tarz oluşturmak bence ...
[QUOTE=Astatin;185989][IMG]http://i45.tinypic.com/w0ol06.jpg[/IMG]
patron şu yeşilin güzelliğine bak....gerçi 9 dakıak sonra kesinleşecek ama :) ben sinyalin dibe yakın gelenini severim[/QUOTE]
bendede öyle bi huy var ya.al/sat sinyali kesinleşmeden girmeyi tercih ediyorum genelde.çoğu zamanda inanılmaz iyi yerlerden girmiş oluyorum.ama YİNE karı güzel görüp çıktığım için ve sistemin duygusu olmadığı için YİNE beni geçiyo hehehehh.dng