Fark kapandığına göre, vobda şimdi yukarı hülülülülü yapacaklar...
Printable View
Fark kapandığına göre, vobda şimdi yukarı hülülülülü yapacaklar...
Bence 69475 ve üstü uzunlari rahatlatir
Sazan SW portföydeki Longları, alış maliyet ortalaması ve komisyonu karşılayacak kar ile flat'a geçirir.
[QUOTE=selçuklu;185994]disiplin çok genel oldu tabi. bence en büyük disiplin flat kalabilmek ve stoploss uygulaabilmek .. onun dışında herkesin duyguları düşünceleri .. psikolojik yapısı farklı .. onun için herkesin trade tarzı farklı olmalı bence ... örnek jani -1500-2000 puana dayanabiliyor ama o pozdan karlı çıkabiliyor .. ben en fazla sabah gapi dışında 500 puan zarara tahammül edebilirimki oda çok bence ... fxci patron çoğu zaman flat kalır durur durur .. pıçağını biler .. kalbinden vurur pelanın ... .astatin patron unlimit patron ...laros yavuzhan ..şövalye sazan..patronlar ve ismini yazamadığım bu sitedeki çoğu patronun trade tarzları farklı farklı .... önemli olan tarz oluşturmak bence ...[/QUOTE]
yüzde 110 katılıyorum:) benim içinde en büyük disiplin şuana kadar stoploss uygulamak oldu ve flat kalmak.flat ı kimse sevmez sıkıntı basar ama ben kafama bu işin anahtarı sabırdır diye diye soktum bu yüzden flat kalmak beni kasmıyo.saolsun forumun güzel insanlarınıda çok seviyorum şahane bir bilgi ve sohbet var.kendi kendime burdan forum sayesinde flatım gibi bişi çıkardım ama neyse:)) 500 puan terste kalmak can yakar evet ben o kadar bile tahammül edemiyorum.sanırım benim tahammül limitim 300 puan belki 350:)
Yarın bir yana sert başlangıçlı hareket olacağını ve gideceği yolun yarısını sabah açılışla gideceğini düşünüyorum (Yön her iki tarafa da olabilir ancak, ters pos'da isek ciddi zarar yazacaktır). Sistem portföyleri ve UV portföyde yeterince pozisyonda olduğumdan daha fazla risk almak istemedim.
Yyld...
[quote=selçuklu;185994]disiplin çok genel oldu tabi. bence en büyük disiplin flat kalabilmek ve stoploss uygulaabilmek .. onun dışında herkesin duyguları düşünceleri .. psikolojik yapısı farklı .. onun için herkesin trade tarzı farklı olmalı bence ... örnek jani -1500-2000 puana dayanabiliyor ama o pozdan karlı çıkabiliyor .. ben en fazla sabah gapi dışında 500 puan zarara tahammül edebilirimki oda çok bence ... fxci patron çoğu zaman flat kalır durur durur .. pıçağını biler .. kalbinden vurur pelanın ... .astatin patron unlimit patron ...laros yavuzhan ..şövalye sazan..patronlar ve ismini yazamadığım bu sitedeki çoğu patronun trade tarzları farklı farklı .... önemli olan tarz oluşturmak bence ...[/quote]
Tebrikler usta güzel yorum... +.+.
hedef neresi yukarıda
[QUOTE=zozo;186003]Tebrikler usta güzel yorum... +.+.[/QUOTE]
ne ustası patron ameleliğe devam .. ama hakkaten güzel yorum yapmışıım kendimi bizzatihi teprik ederim .. .ehuehue :D:D:D
patron bir sıkıntı var sanki yine..sistem çarplcakmı ne ..üwwww
[QUOTE=unlimitted;185987]dilimde tüy bitti.
APSD'den bunun anlaşılması mümkün değildir...sırf bu sebeple, APSD ile düşüş/yükseliş hızlarının yorumuna "senaryo" ismi koyulmuştur.[/QUOTE]
evet senaryo zaten bızde senaryoyu yorumluyoruz hocam ..
bu arada 325 longları kapattım 325 den sızın barı yukselısınıze engel olmayayım.. bende bı cenabetlık var anlamadım gıttı :) ama neysekı longda en azından ne kadr ne zıyan terkedıyorum pıozısyonu shortlarda hep zarar ghep zarar..
arkadasın bırı soyleyıp duruyodu forumda trende ters yonde poz almamak lazım mıs :))
patron iyi bir bilanço varsa açıklasana patron ya..sizin şirketinkide olur dedim..görmedin herhal