yalnız tahvil faizi yukarda, usdytl eurusd etkisi düşüldükten sonrada artıda ne iş? ımf olmayacak diye mi açıklıcaklar acep
Printable View
yalnız tahvil faizi yukarda, usdytl eurusd etkisi düşüldükten sonrada artıda ne iş? ımf olmayacak diye mi açıklıcaklar acep
dov jons 10.700 üstü teknik düzeltmenin gelmesi olası bölge.
[QUOTE=sazan;186001]Yarın bir yana sert başlangıçlı hareket olacağını ve gideceği yolun yarısını sabah açılışla gideceğini düşünüyorum (Yön her iki tarafa da olabilir ancak, ters pos'da isek ciddi zarar yazacaktır). Sistem portföyleri ve UV portföyde yeterince pozisyonda olduğumdan daha fazla risk almak istemedim.[/QUOTE]
Sistemlerinizin yönünü yazabilirmisiniz ?
[QUOTE=Astatin;186008]patron iyi bir bilanço varsa açıklasana patron ya..sizin şirketinkide olur dedim..görmedin herhal[/QUOTE]
yok patron zararda hepsi .. .. sıkıntı oluştu yine .vay a* .. 69 altı istop yazılı .. kısmet artık ...
[quote=Astatin;186009]yalnız tahvil faizi yukarda, usdytl eurusd etkisi düşüldükten sonrada artıda ne iş? ımf olmayacak diye mi açıklıcaklar acep[/quote]
bak o çok enteresan bişey olur.
enteresandan da öte bişey olur hatta...
VOB'un tavana yapışmasını hatırlayan var mı?
peki tabana yapışmasını gören var mı?:)
patron, 69500 üzeri 70 plası getirir...artık diyeyim ben sana
[quote=hilmi;186011]Sistemlerinizin yönünü yazabilirmisiniz ?[/quote]
20 dk : short, 15 dk flat, 5 dk : önemsiz günsonu flate geçecek.
UV : Çooook uzun zamandır short.
Resim böyle kalırsa, sazan 5 portföyün 2'sinde short ile geceye girecek.
[quote=unlimitted;186013]bak o çok enteresan bişey olur.
peki tabana yapışmasını gören var mı?:)[/quote]
% 100.04 o zaman marj 10 du şimdi % 15...Ama taban görmedik daha...
Eurusd`a dikkat arkadaslar...
1,445`in altinda kalmasi düsüsünü derinlestirebilir...
bu son 1 saatler sıkıntılı süreçler oluyo hep yahu
[QUOTE=unlimitted;186013]bak o çok enteresan bişey olur.
peki tabana yapışmasını gören var mı?:)[/QUOTE]
üvvvv. . taban görmedim ben ... tavan olduğu gün longdum .. tavandan cover edip kısa açmıştım .. mbm vobtrader falan vardı msnde ertesi günde tavandan açarmı diye çok tırsmıştık .. eheuehue :D:D:D
[quote=sazan;186001]Yarın bir yana sert başlangıçlı hareket olacağını ve gideceği yolun yarısını sabah açılışla gideceğini düşünüyorum (Yön her iki tarafa da olabilir ancak, ters pos'da isek ciddi zarar yazacaktır). Sistem portföyleri ve UV portföyde yeterince pozisyonda olduğumdan daha fazla risk almak istemedim.[/quote]
gün ya da haftaya kalmayacak bişey vardı o olabilirmi yarınki harekete bereket acep+..dng.boks.