[QUOTE=sazan;186028]Sadece Sazan Waves'e göre yorum yaptım.
Keşke olsa ve bu [B][COLOR="Red"]habere baglı piyasa hareketleri [/COLOR][/B]artık sona erse.[/QUOTE]
ewci olarak kınıyorum sazan abi seni .. habere bağlı hareket olurmu hiç?? ..:o:o:o
Printable View
[QUOTE=sazan;186028]Sadece Sazan Waves'e göre yorum yaptım.
Keşke olsa ve bu [B][COLOR="Red"]habere baglı piyasa hareketleri [/COLOR][/B]artık sona erse.[/QUOTE]
ewci olarak kınıyorum sazan abi seni .. habere bağlı hareket olurmu hiç?? ..:o:o:o
üvvv üvvvvv :D
29.12.2009 dan bu yana
eski sistemim -725 puan net kar bunu [COLOR=red]4075 puan zarar[/COLOR] [COLOR=green]3350 puan[/COLOR] kar ederek yapmış 18 işlem 7 karlı 11 zararlı
Yeni sistemim 525 puan net kar etmiş bunu [COLOR=red]1450 puan zarar[/COLOR] [COLOR=green]1975 puan[/COLOR] kar ederek gerçekleştirmiş 10 işlem 5 karlı 5 zararlı
1 aydır az işlem ve sistem içi az zararla yoluma devam ediyorum kararımın kendimce doğruluğunu da görüyorum şükür... Kısacası artık sistem performansıma değil sistemimin kar ederken kendi bünyesinde oluşturduğu zararların minimum olmasına böylece de psikolojimi ayakta tutmasını önemsiyorum kar zaten öyle veya böyle geliyor
[QUOTE=Astatin;186027]sen 500 ün bir çıt üstünü göster sana 70000 göstereyim:D[/QUOTE]
70.000 alayım patron ... mümkünse .. ... ehehuhue :D:D
patron indikatör yine mükemmel çalıştı farkındamısın..550 long kavır..425 yine long :)
69 altına gelirse, dikiş tutmaz...
Turkoğlu nerde yaw :) Benim laptop kilitlendi kesin sabotaj var :D
ŞTRAUS KAHN..ortalığı kana buladı...
imf başkanı bir şeyler dedidemi bu kadar verdiler
[quote=selçuklu;186041]70.000 alayım patron ... mümkünse .. ... ehehuhue :D:D[/quote]
wayaq 275 puana stop...
vob dovun düşüşüne oynuyor.
bu palada kitap inanç hiçbirşey yok yahu