-
[quote=enorton;186146]Evet çok güzel tesbit sazan abi... Ben şunu merak ediyorum acaba bundan sonraki dalga yapısı tekrar eskiye mi döner yoksa son 5-6 aydaki gibi mi devam eder??
Yine aynı şekilde iki sistem kıyaslıyoruz diyelim... İkisinin de toplam getirileri çok yakın ama 2009 öncesinde biri diğerine göre çok iyiymiş, 2009 da çuvallamış... Bunlardan hangisi tercih edilmeli??[/quote]
Ben iki sistemi de ..tir eder, içi doluysa çuvalı alırım şahsen...Hele lüfer doluysa kesin çuvalı alırım..sistem bir şekilde bulunur yazılır... 1 çuval lüferi nerde bulacan başka:..:
-
[quote=selçuklu;186147]2000 den bu yana haftalık altın grafı olan varsa alabilirmiyim ....fraktal ve projeksyon araştırması için gerekli ..bu altın çok pis yükselecek bence .. 2010 a damgasını vurabilir .. ..elimde graf yok benim ...:o:o ehuhuehueuh[/quote]
[IMG]http://i50.tinypic.com/2zr408k.png[/IMG]
patron 2010 a damgasını vurarmı bilmem ama birilerine damga vuracağı kesin:::
-
[QUOTE=hilmi;186153]saxobank ta demo hesap açarsan herşeyin grafiğini bulursun.
saxobank arama motorlarında vardır.
ben geçen yıllarda açardım, hrşeyin grafiği vardır...[/QUOTE]
yok patron notebook ofiste bıraktım .. matriks fx200 falan hepsi orada .. .. evdeki bu laptopta borsayla ilgili hiç bişey yok ama ben bulurum şimdi grafı ..ahanda asteton patron atmış grafı .. :D:D
-
[quote=selçuklu;186157]yok patron notebook ofiste bıraktım .. matriks fx200 falan hepsi orada .. .. [B]evdeki bu laptopta borsayla ilgili hiç bişey yok[/B] ama ben bulurum şimdi grafı ..ahanda asteton patron atmış grafı .. :D:D[/quote]
hahah eve iş getirmiyosun anlaşılan :..:
-
[quote=selçuklu;186157]yok patron notebook ofiste bıraktım .. matriks fx200 falan hepsi orada .. .. evdeki bu laptopta borsayla ilgili hiç bişey yok ama ben bulurum şimdi grafı ..ahanda asteton patron atmış grafı .. :D:D[/quote]
patron yarın yağmur olur yağarız kanaatimce..yani bir damla olurum sadece kazara kalmış 1 adet lonkkla ama sen hamuduynan pardon çuvalıynan götürürsün ...bana öyle geliyor yani
-
[QUOTE=Astatin;186156]patron 2010 a damgasını vurarmı bilmem ama birilerine damga vuracağı kesin:::[/QUOTE]
hmmm sağolasın patron .. gol olur bence .. ama bayada yükselmiş .. üvvv ..ehehuheue ... :o:o
-
[quote=selçuklu;186160]hmmm sağolasın patron .. gol olur bence .. ama bayada yükselmiş .. üvvv ..ehehuheue ... :o:o[/quote]
yok abi aslında çıkmıyo:..::..::..: ABD karşılıksız para basıyoya 3 vardiya ondandır:..::..: ortalıkda 1 ons altın ve 1000 dolar varsa, 1ons altın 1000 dolardır..sen altın bulmadan 1000 dolar daha basarsan 1 onsaltın artık 2000 dolardır...:p:p
sorun şu; ilk durumda 1000 dolara veya 1 onsa aldığın simit kadar, halen simit alabiliyormusun:..::..:
-
Patron,
Ankette en çok flat çıkmış...Flatlerimi düdüklüycek pala şimdi:p:p:p
-
[IMG]http://i49.tinypic.com/2sbny11.png[/IMG]
takoz ..üüüww
-
matRİSK hakkında ileri geri konuşmayın lüffen...çok ayıp...:D:D:D
-
[QUOTE=Astatin;186162]Patron,
Ankette en çok flat çıkmış...Flatlerimi düdüklüycek pala şimdi:p:p:p[/QUOTE]
gol olur patron .. altında gol olr bence .. bjkde şampiyon olur ....
-
[quote=TÜRKOĞLU;186164]matRİSK hakkında ileri geri konuşmayın lüffen...çok ayıp...:D:D:D[/quote]
ben sadece ileri konuşuyorum:D