[quote=QUEEN;186163]
takoz ..üüüww[/quote]
apla kaç ayu haftalardır o takoz kırılacak diye beklerken kolu kırdırmıştır biilliinmiii..pambıhın şengöz hıcası 2 aydır onu kovalıyo misal
Printable View
[quote=QUEEN;186163]
takoz ..üüüww[/quote]
apla kaç ayu haftalardır o takoz kırılacak diye beklerken kolu kırdırmıştır biilliinmiii..pambıhın şengöz hıcası 2 aydır onu kovalıyo misal
[QUOTE=QUEEN;186163]takoz ..üüüww[/QUOTE]
apla bu kaçıncı takoz.. yenişim takozu . .. takoz diye diye ... vob 71000 oldu .. üvvvv ... :o:o
Bence bu Dow küskü ile bitirir bu geceyi de...
Küskünün siddetini ben tahmin edemiyorum...:)
Mini küskü olur herhalde ama...
AHA BU OLAYIN FİNALİDİR, HAKİKATEN İNANAMIYORUM...
MTX deki sistemin kopyasını yarattım. Çalıştırınca getirisi diğerinden %0.4 fazla çıkıyor..buyur...***** **** ****** ***** in
[QUOTE=Astatin;186172]AHA BU OLAYIN FİNALİDİR, HAKİKATEN İNANAMIYORUM...
MTX deki sistemin kopyasını yarattım. Çalıştırınca getirisi diğerinden %0.4 fazla çıkıyor..buyur...***** **** ****** ***** in[/QUOTE]
Ne küfrediyorsun ki!
100 kere üstüste calistirsan paladan da iyi kazanacagin sistemin olur iste.dng
[QUOTE=Astatin;186167]apla kaç ayu haftalardır o takoz kırılacak diye beklerken kolu kırdırmıştır biilliinmiii..pambıhın şengöz hıcası 2 aydır onu kovalıyo misal[/QUOTE]
O takoz güzel takoz bence de...
Dow`daki amcalar cok sabirli, illa ki takozun ucuna kadar gidiyorlar. Sabredene yarayacak o takoz. 130 saati falan kaldi o takozun:)
[quote=thracian;186174]O takoz güzel takoz bence de...
Dow`daki amcalar cok sabirli, illa ki takozun ucuna kadar gidiyorlar. Sabredene yarayacak o takoz. 130 saati falan kaldi o takozun:)[/quote]
Takosdan takosa fark var..
Şimdilerde taksilerde kullanılan plastik takos var..
Birde kamyonlarda kullanılan ağır ve tahta takos var...
Bu kamyan takusu olsun...gamyan yüklü takaza yükleniyy..atladımı
takısdan seyreyle kamyanı...:::
way be TTnet den aradılar...ADSL hızınızı 1 den 8 (e kadar) e çıkaralım, üstelik faturanızı 6 ay için 29 dan 19 a düşürelim, sonraki 18 ay 29 sabit fiyat garantisi verelim, ama siz de 24 ay abonelik garantisi verin dediler...olur be ttnet didim..rekabet güzel şey..sabit telden adsl zorunluluğu kalkınca fısfısladı bunlar tabi :)
gün beklediğim gibi geçmedi lakin kısa pozisyonlar biraz daha şanslı gibi.... orta vadeli düşüş trendine girme ihtimali bertaraf olmuş değil.. beklediğim son hamle de gerçekleştiği takdirde tekrar kısa tarafında olacağım... şimdilik flat..
bol şans hepimize..
[quote=Astatin;186179]way be TTnet den aradılar...ADSL hızınızı 1 den 8 (e kadar) e çıkaralım, üstelik faturanızı 6 ay için 29 dan 19 a düşürelim, sonraki 18 ay 29 sabit fiyat garantisi verelim, ama siz de 24 ay abonelik garantisi verin dediler...olur be ttnet didim..rekabet güzel şey..sabit telden adsl zorunluluğu kalkınca fısfısladı bunlar tabi :)[/quote]
1 ayda 15 gb ı aşınca hızını 0,5 e indiriyo ama haberin olsun :..::..:
bu arada endeks 150 bin :..::..:
takoz dediysek..600e kadar bi geri gelebülü..
[quote=7410;186182]1 ayda 15 gb ı aşınca hızını 0,5 e indiriyo ama haberin olsun :..::..:
bu arada endeks 150 bin :..::..:[/quote]
15 gb yi doldurmam mümkün deellll