selçuklu 90 a indi heran gol olabilir
Printable View
selçuklu 90 a indi heran gol olabilir
dowdan bır cacık olmayacak anlaşıldı
parıte ve altında bır yere yıkılacak ya
beklıyorlar
acaba onlarda ımf yı mı beklıyorlar
selam millet,
heyecanla intel'in bilancosunu bekliyorum:)
[QUOTE=nunu;186187]selam millet,
heyecanla intel'in bilancosunu bekliyorum:)[/QUOTE]
peki nasıl bekliyorsun?:)
[QUOTE=Astatin;186179]way be TTnet den aradılar...ADSL hızınızı 1 den 8 (e kadar) e çıkaralım, üstelik faturanızı 6 ay için 29 dan 19 a düşürelim, sonraki 18 ay 29 sabit fiyat garantisi verelim, ama siz de 24 ay abonelik garantisi verin dediler...olur be ttnet didim..rekabet güzel şey..sabit telden adsl zorunluluğu kalkınca fısfısladı bunlar tabi :)[/QUOTE]
Hızlanıyorum derken dikkat et de hızın yarıya inmesin ;)
[I]
Hızlı İnternetle Tanış Kampanyası'nda tüm "8 Mbps'ye kadar Son Sürat ADSL Paketleri" için [B]adil kullanım[/B] uygulanmaktadır. [B]Aylık download (indirme) miktarı 15 GB'ı aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 512 Kbps olarak uygulanacaktır.[/B]Belirtilen hız fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.Söz konusu 8 Mbps'lik hızın, mümkün olan en yüksek seviyede Türkiye genelinde sağlanabilmesi için altyapı geliştirme çalışmaları artarak devam etmektedir.[/I]
[quote=Astatin;186167]apla kaç ayu haftalardır o takoz kırılacak diye beklerken kolu kırdırmıştır biilliinmiii..pambıhın şengöz hıcası 2 aydır onu kovalıyo misal[/quote]
T.ŞENGÖZ subjektif bakıyor biraz piyasaya.şartlandığı bazı şeyler var ve ısrarla o yönde bakıyor.
ama bilgisi,tecrübesi tartışılmaz...
ülkede ELLIOTTISYEN kıtlığı var abi bunu farkettim.aslında üretilip,mağazada,dükkanda satılabilir bişey olsa deli para kaldırırdık bu işten :D
off topic: la bu oturduğumuz semtte zart zurt elektrik kesiliyor.olacak şey değil.yıl 2010...japonyada olsa belediye başkanı harakiri yapar :D
[QUOTE=Astatin;186162]Patron,
[COLOR="Red"]Ankette en çok flat çıkmış[/COLOR]...Flatlerimi düdüklüycek pala şimdi:p:p:p[/QUOTE]
demekki açılış yatay olacak..:::
[quote=Cerphin;186188]peki nasıl bekliyorsun?:)[/quote]
valla herkes iyi bekliyor.lelele
[quote=Cerphin;186188]peki nasıl bekliyorsun?:)[/quote]
hasta yatağında,sıcak kafke içerek bekliyormuş :p
[quote=nunu;186192]valla herkes iyi bekliyor.lelele[/quote]
Rüyamda bir mezar gördüm..üzerinde "intel inside" yazıyordu:..:
[quote=TÜRKOĞLU;186193]hasta yatağında,sıcak kafke içerek bekliyormuş :p[/quote]
doktorla tlf ile konustum, antibiyotige devam et, vitamini arttir dedi.
[quote=enorton;186146]Evet çok güzel tesbit sazan abi... Ben şunu merak ediyorum acaba bundan sonraki dalga yapısı tekrar eskiye mi döner yoksa son 5-6 aydaki gibi mi devam eder??
Yine aynı şekilde iki sistem kıyaslıyoruz diyelim... İkisinin de toplam getirileri çok yakın ama 2009 öncesinde biri diğerine göre çok iyiymiş, 2009 da karlılıkta geride kalmış... Bunlardan hangisi tercih edilmeli??[/quote]
Bu büyük sır ve ben de cevabını gizlice vermiştim, kimse deşelemedi ben de söylemedim. Cevabı çok basit. [U]Ama öncelikle sisteminizi hangi zaman diliminde (Örnegin seninki 60 dk'lık) trade için kullanıyorsanız, bir üst zaman diliminde de sisteminiz karlı olmalı (Senin örneginde günlük[/U]). Ne demek istediğimi bir düşün istersen, sonrasında bulamıyorsak cevabını özelden veririm.
Underline'lı kısımdaki koşul karşılanmıyorsa , en azından benim bildiğim bir cevabı yok.