birkaç gündür dikkatimi çeken birşey var.. birkaç kurumdan KY yüklü long poz açtı.. sadece benim bildiğim 3500 bir kurumdan, 5000 başka bir kurumdan KY long poz açtı.. ya bu hareketler onları dökme çabası, yada hakikaten çıkış bitti..
Printable View
birkaç gündür dikkatimi çeken birşey var.. birkaç kurumdan KY yüklü long poz açtı.. sadece benim bildiğim 3500 bir kurumdan, 5000 başka bir kurumdan KY long poz açtı.. ya bu hareketler onları dökme çabası, yada hakikaten çıkış bitti..
[QUOTE=nunu;186222]niyekine gii, niye cakiyolar?uwwwüüü[/QUOTE]
yukarı bile açsa gapını hemen kapatır demek istedim.. hem de çok hızlı..:::
belki de bugünkü dibin altına inmeyen bir çakış olur bilmem ki..
[quote=Cerphin;186223]birkaç gündür dikkatimi çeken birşey var.. birkaç kurumdan KY yüklü long poz açtı.. sadece benim bildiğim 3500 bir kurumdan, 5000 başka bir kurumdan KY long poz açtı.. ya bu hareketler onları dökme çabası, yada hakikaten çıkış bitti..[/quote]
Mehlenin delileri biz yokuz buralardan sonra,yeter hak etmiyor falan
demeye başladılar yalan essssah...:confused:
Hatta hiç irisk olarak görmedikerini de rikis olarak görüyollar..hayret...hımmm...
[quote=Cerphin;186223]birkaç gündür dikkatimi çeken birşey var.. birkaç kurumdan KY yüklü long poz açtı.. sadece benim bildiğim 3500 bir kurumdan, 5000 başka bir kurumdan KY long poz açtı.. ya bu hareketler onları dökme çabası, yada hakikaten çıkış bitti..[/quote]
ky oldugunu nasil anladin?:rolleyes:
[quote=nunu;186226]ky oldugunu nasil anladin?:rolleyes:[/quote]
Yaşındandır canım,görmüştür tüysüz gencecik çocukları,mini mini kızları...:::
[QUOTE=EMEKDAR;186225]Mehlenin delileri biz yokuz buralardan sonra,yeter hak etmiyor falan
demeye başladılar yalan essssah...:confused:
Hatta hiç irisk olarak görmedikerini de rikis olarak görüyollar..hayret...hımmm...[/QUOTE]
valla bilmiyorum artık..
tek bir kişi 2-3 günde 4000 long poz açtı.. bildiğimiz KY işte, ama büyük KY..:D adamdaki cesarete bak.. yedirir mi pala bunu ona, sanmam...:..::..: yedirirse de eğer büyüksün pala diyeceğim...
selam cerefin, nunu ve emekdar,.......
[QUOTE=nunu;186226]ky oldugunu nasil anladin?:rolleyes:[/QUOTE]
tanıyorum da ondan..:)))
[quote=EMEKDAR;186228]Yaşındandır canım,görmüştür tüysüz gencecik çocukları,mini mini kızları...:::[/quote]
8000 lot sahibi mini mini kız arkadaşım olsun yüzbin borcum olsun:D
[quote=nunu;186226]ky oldugunu nasil anladin?:rolleyes:[/quote]
Kendi pozisyonuymuş..:D
Adedi büyük, kendi küçük..+.
Intel mi aldıydın??
Bu arada [B][I]geçmiş olsun..[/I][/B]
[quote=last trader;186232]8000 lot sahibi mini mini kız arkadaşım olsun yüzbin borcum olsun:D[/quote]
Piyasa döndümü 8000 kontratla birlikte senide şurtlamasın...ha ha ha..:::
[quote=indregandi;186230]selam cerefin, nunu ve emekdar,.......[/quote]
indregandi dostum,
Uğramıyorsunuz,hayırdır iyimisiniz...