-
[quote=EMEKDAR;186234]Piyasa döndümü 8000 kontratla birlikte senide şurtlamasın...ha ha ha..:::[/quote]
Aman abi bozar o işler bizi,neyse olmasada olur:)
bugünkü hareketlere baktımda bir tuzak var ama ne tuzağı anlayamadım ayu mu desen boğamı desem karar veremedim,herkese ayar vermiş pala dede,pala dede diyorum çünkü o artık yaşlandı az kaldı emekliye ayrılacak.lelele
-
[quote=EMEKDAR;186235]indregandi dostum,
Uğramıyorsunuz,hayırdır iyimisiniz...[/quote]
dostum guzzunun topiğindeyim, ayu kardeşliği adına, iyi iş çıkartıyoruz,.....
fena işler,.......
-
[quote=last trader;186236]Aman abi bozar o işler bizi,neyse olmasada olur:)
bugünkü hareketlere baktımda bir tuzak var ama ne tuzağı anlayamadım ayu mu desen boğamı desem karar veremedim,herkese ayar vermiş pala dede,pala dede diyorum çünkü o artık yaşlandı az kaldı emekliye ayrılacak.lelele[/quote]
[URL="http://tinypic.com/view.php?pic=29ofngy&s=6"][IMG]http://i49.tinypic.com/29ofngy_th.jpg[/IMG][/URL] spot-30 günlükten :confused:
-
[quote=excali;186233]Kendi pozisyonuymuş..:D
Adedi büyük, kendi küçük..+.
Intel mi aldıydın??
Bu arada [B][I]geçmiş olsun..[/I][/B][/quote]
sagol excali.dunyada saglikli olmaktan daha buyuk bir servet yok, uwwwüüü
-
-
[quote=indregandi;186238]dostum guzzunun topiğindeyim, ayu kardeşliği adına, iyi iş çıkartıyoruz,.....
fena işler,.......[/quote]
ben hemen oraya el atiyorum simdi, moral bozmaya geliyorum.kom
-
[quote=nunu;186240]sagol excali.dunyada saglikli olmaktan daha buyuk bir servet yok, uwwwüüü[/quote]
Haklısın.. :o
Nefesin sıkışmıyor değil mi?
Bu sene geçirdiğim grip , diğerlerinden farklı olarak nefes alırken bayağı zorlanma yapmıştı bende...
Yatakta dinlenerek (ilaç kullanmadan - bol meyve takviyesiyle) kısa zamanda atlattıydım ağır kısmını . Sonrasında bir aya yakın kuru bir öksürük çekmiştim..
-
UsdCad 5 dk...
[I][IMG]http://img191.imageshack.us/img191/9092/usdcad16122009.jpg[/IMG][/I]
[I]...UsdCad ile hiç ilgilenmemiştim fakat güzel yerde imiş gibi...[/I]
[I]Tek sorun 0 noktasındaki tepenin ne olduğunu bilmemem. 3 mü?,5 mi ? Data eksik. Elimdeki tek ipucu global piyasaya ters hareket ettiği. Sanki üçgeni aşağı kırıp son bir aşağı hareket yapmalı kısa vadede...[/I]
[I]Bol şanslar...[/I]
[I][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/817/usdcad14012010.jpg[/IMG][/I]
Sayın Astatin,
Avatar hediye arayışınıza bilmukabele resimle karşılık vereyim istedim.Yanlız 5.1 imi 5 mi bitiyor şüphelerim var. İşin kötüsü bu şüphelerim Euro Usd 1.4680 hedefini de şüpheli hale getirdi, aynı zamanda Dollar İndeks sayımımda değişebilir hale geldi.Kısaca dolarda aşağı son dalga, Euro da yukarı son dalga bitmemiş olma ihtimalinden bahsediyorum malesef. Hafta sonu paylaşmak umuduyla...
Bol şanslar hepimize...
-
[quote=nunu;186240]sagol excali.[COLOR=black]dunyada saglikli olmaktan daha buyuk bir [COLOR=blue]servet[/COLOR] yok[/COLOR], uwwwüüü[/quote]
Sayın nunu,
Tüm kalbimle katılıyorum...
Kanuni ile de destekleyeyim.'Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi'
Bol şanslar hepimize...
-
[quote=excali;186246]Haklısın.. :o
Nefesin sıkışmıyor değil mi?
Bu sene geçirdiğim grip , diğerlerinden farklı olarak nefes alırken bayağı zorlanma yapmıştı bende...
Yatakta dinlenerek (ilaç kullanmadan - bol meyve takviyesiyle) kısa zamanda atlattıydım ağır kısmını . Sonrasında bir aya yakın kuru bir öksürük çekmiştim..[/quote]
valla nefesim sIkIsIyor:..:, ama burun tikali tabi, ondan oluyor diye dusunmustum. bu gribin daha onceki griplerden farki iki saatte bir arka arkaya cok fazla sayida hapsirik krizine neden olmasi:rolleyes:
-
[quote=nunu;186252]valla nefesim sIkIsIyor:..:, ama burun tikali tabi, ondan oluyor diye dusunmustum. bu gribin daha onceki griplerden farki iki saatte bir arka arkaya cok fazla sayida hapsirik krizine neden olmasi:rolleyes:[/quote]
Uyumazsan daha hasta olucan..:D:D
Bol dinlen.. Ateşine dikkkat et.. [B]Uykunda INTEL'den gelecek gani gani karları düşün..:D[/B]
İyi geceler..+.
-
[quote=excali;186255]Uyumazsan daha hasta olucan..:D:D
Bol dinlen.. Ateşine dikkkat et.. [B]Uykunda INTEL'den gelecek gani gani karları düşün..:D[/B]
İyi geceler..+.[/quote]
bende intel yok, bol miktarda morgan chase var.lelele
yatsam iyi olacak, haklisin, kuslar gibi hava kararmaya baslayinca yatip, kargalar oynasmaya baslamadan kalkiyorum, cok saglikli oluyor, tavsiye ederim.:::
herkese iyi geceler:)