-
[quote=enorton;186364]Abi sistemcilere kötü örnek oluyorsun :)[/quote]
Peki kızma. 750'den sazan sistem portföylerini orjinal short miktarına çeker. (Sattığı shortları yerine koyar) :..:
Yalnız Enorton dostum,
Sazan , SW için artık long fırsatı kolamaktadır. Bu gün görülebilecek en düşük değerin görüldüğünü düşünüyorum.
-
[IMG]http://i50.tinypic.com/zxk2h2.gif[/IMG]
-
5 dk lık sistem nadiren yaptığı bir işi yapıyor son 28 ayda 5-6 kere yaptığı iş.GAP ler hariç 1.000 puan üstünde terste kalmasına rağmen hala ısrarla LONG tutuyor.dünden 69.525 LONG fiyat 68.375 gördü ısrarla LONG tutuyor...
merak ettim şimdi ne olacak? patlayacak mı bilecek mi?
sakat bir durum :cool:
-
[quote=YAVUZHAN;186354]asla inmem diyorsan sorun yok zaten :)
demekki yedek akçe sağlam..rast gelsin..[/quote]
Asla inmem. Çekirdek sağlam.. Çıtlıyorum çıkıyorum.. ÇIT&GO..
Daha bunun çekirdek TÜFE'si var , Çekirdek ÜFE'si var..Ayçekirdeği var, kabak çekirdeği var...kom.kom:D:D
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;186374]5 dk lık sistem nadiren yaptığı bir işi yapıyor son 28 ayda 5-6 kere yaptığı iş.GAP ler hariç 1.000 puan üstünde terste kalmasına rağmen hala ısrarla LONG tutuyor.dünden 69.525 LONG fiyat 68.375 gördü ısrarla LONG tutuyor...
sakat bir durum :cool:[/QUOTE]
hocam bu kısım pıyasanın tutarsızlıgını gosterıyo sanki.. ortada degısen bısey yok degısen sadece makas.. bence senın sıstem ıdeal sartlar ıcın hazırlanmıs palanın serefsızlıgı parametre olarak gırılmemıs olabılır :)
bence sıstemın haklı cıkacak :) pala ayak yapıyo gıbı..
-
Asti - The DISCIPLINE TRADING CORP.. nerde yav??.dng
Asti graf yok mu?:::
[COLOR=white]"Çekirdek yir misin?"[/COLOR]
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;186374]5 dk lık sistem nadiren yaptığı bir işi yapıyor son 28 ayda 5-6 kere yaptığı iş.GAP ler hariç 1.000 puan üstünde terste kalmasına rağmen hala ısrarla LONG tutuyor.dünden 69.525 LONG fiyat 68.375 gördü ısrarla LONG tutuyor...
sakat bir durum :cool:[/QUOTE]
400 - 700 puan max stopla deneyin, performans yükselebilir.
MSde puan hesabında çalışıyor fakat % olunca saçmalıyor benimki...
-
astatin ve selçuklu patronlar olmayınca sayfa hacmide sığ kalıyor :)
-
bişey dikkatimi çekiyo bu adamlar hep aynı taktıkte devam edıyo gram kendılerını gelıstırme yenıleme geregı hıssetmıyolar.. yukarı bas basabıldıgın kadar yukarda bosalt makası ındır short topla gene bas basabıldıgın kadar yukarıya.. duserkende aynı ii de bu sekılde nereye kadar.. yanı bu ısın sonu yok kı.. pifff
-
[quote=hilmi;186380]400 - 700 puan max stopla deneyin, performans yükselebilir.
MSde puan hesabında çalışıyor fakat % olunca saçmalıyor benimki...[/quote]
şunu yapabiliyor muyuz acaba MS te bilmiyorum.
şimdi bu sisteme mesela formülün içine yani 5 dk kapanış poz açılan fiyatın atıyorum 400 puan altına gelince pozu FLAT la.Mesela LONG olduk sinyalle ve terste kaldık 400 puanda FLAT le çık.ters sinyali bekle (hala SHORT sinyal verilmemişse tabii) ve sinyal gelince SHORT ol.
puan olarak değilde sanıyorum % olarak MOST gibi birşey kullanılarak sisteme enjekte ederek böyle bişeyi sanırım yapılır.tabii beni aşıyor.yapılırsa nasıl yapılır bu iş bilmiyorum.
ama sanırım performansı olumlu etkiler.
yanlız burada şu var.diyelim pzodan çıktık FLAT olduk ters sinyal bekliyoruz ama sistem ters sinyal vermedi 700/1000 puan terse geldi hala LONG taşıyor biz -400 de FLAT olduk çıktık ama piyasa yukarı koptu.geri nasıl gireceğiz poza?
o zaman birde şöyle birşey tanımlanmalı beni FLAT yaparsan eğer ters sinyal gelmezse beni pozdan çıkardığın yerin atıyorum 400 puan üstünde tekrar giriş yaptır...
nasıl birşey olur acaba?
daha doğrusu olur mu acaba? :D
-
Yalnız Enorton dostum,
Sazan , SW için artık long fırsatı kolamaktadır. Bu gün görülebilecek en düşük değerin görüldüğünü düşünüyorum.
-
[quote=Kennym;186384]bişey dikkatimi çekiyo bu adamlar hep aynı taktıkte devam edıyo gram kendılerını gelıstırme yenıleme geregı hıssetmıyolar.. yukarı bas basabıldıgın kadar yukarda bosalt makası ındır short topla gene bas basabıldıgın kadar yukarıya.. duserkende aynı ii de bu sekılde nereye kadar.. yanı bu ısın sonu yok kı.. pifff[/quote]
E bişekilde icraat yapacak,sürekli kaldıramıyor demekki::: dolıyısıylada sürekli basamıyor...:)