yükseliş için eksik bir durum var sanki flat olarak izlemeye geçtim.
Printable View
yükseliş için eksik bir durum var sanki flat olarak izlemeye geçtim.
[quote=unlimitted;186420]Saol ekskali'm.
abi hastayı hastaneye yatırdık. tohtorlar yarın ameliyat dediler. yarın akşamı bekleyeceğiz.
hasta olmak bi zor, hastası olmak başka bi zor...
Allah şifasız dert vermesin kimseye.
hastanelerde iki tur at, dert ettiğimiz şeylerin basitliğine afedersin kıçınla gülersin...
insanın ayda bir ziyaret etmesi gereken iki yer var.
1.hastane
2.mezarlık
ziyaret edilen günün ertesi gün, çok daha başka, çok daha mutlu bir insan olacağınıza emin olabilirsiniz...[/quote]
Hastana çok çok geçmişler olsun şimdiden. En kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım..:o
Geçen yılbaşı -ocak şubat ayı bana zehir olmuştu..Gerçekten çok zor..
Anlıyorumm:o
[quote=excali;186425]Hastana çok çok geçmişler olsun şimdiden. En kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım..:o
Geçen yılbaşı -ocak şubat ayı bana zehir olmuştu..Gerçekten çok zor..
Anlıyorumm:o[/quote]
teşekkürler ekskali. amin, sağol.
[quote=EMEKDAR;186427]Çamırdan naber,nasıllar kendileri,size yardımlarına devam ediyormu..
Selemlarımızı sevgilerimiz ilet kendisine özlüyoruz onu,ara sıra haberler ver
kednisinden..:::[/quote]
çammır ortalığı yıktı abisi. görsen neler neler yaptı.
GBP/USD'de 'zamanlama konusunda bana uymadın bak nasıl maymun oldun' dedi.
EUR/JPY'de 'zirve dip nasıl yakalanır gördün mü, aha beyle' dedi. hem de benim gibi adama dedi. :::
msn'den ne zaman merak edersen sorabilirsin abisi. burda olduğum sürece yanıtlarım. kimseden esirgemiyoz biliyorsun. yalnız malum, sadece yurtdışı piyasalar ve pariteleri esas aldığı için, buraya yazarsam kafalar karışır. bizim güzide piyasamız dünyaya kafa tuttuğunda pis terste bırakır diye yazmıyorum.
çamurun şaheserler yarattığı 2 vade vardır.
5 dakikalıklar ve 4 saatlikler.
vadeler arası mesafe biraz garip ama eyle...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
niye sildin mesajı yaw, ben de sileyim barik. yok çok uzun yazmışım kıyamadım. :)
68325 uzun, 68 altina stop koydum...
71.350 üstü için geri çekilme yaşıyoruz diye düşünüyorum teknik olarak.
üüü nolmuş beyle yaw
[quote=fXci;186441]üüü nolmuş beyle yaw[/quote]
efiksci abem ir gonsantreh olup ingredible graph caksan sper olacah...tam hala daş kibisin diyecekken avatarı değiştridin..üwww
[quote=Leblebi;186440]71.350 üstü için geri çekilme yaşıyoruz diye düşünüyorum teknik olarak.[/quote]
Ve fegat yumuşak sormuş;nerden bildin yumuşak olduğumu..
Sert; usul usul gelişinden istemeden verişinden demiş....;)
sisteme uymaya devam..no histem yes disiplin..kapanış tahminim 669xx
[QUOTE=Astatin;186442]efiksci abem ir gonsantreh olup ingredible graph caksan sper olacah[/QUOTE]
yuaw dathill modundan çıkhamadımki istop koyup uzuna girmiştim 707xx için şistop olmuşum :::
birşeyler engelliyor benı... graf bakmamı engelleyen bi güç var.... dathill kapsulunde sıkışıp galdım....