selçuklu patron...üwwww :)
hadi pelam bi 300 puan daha ver
Printable View
selçuklu patron...üwwww :)
hadi pelam bi 300 puan daha ver
Bıktım daaa, yok stop yeresiymiş yok al vermiş yok sat vermiş..
Artık disiplinsizim:) hürgeneral, uzunlar ilk hedefiniz yukarıdan kapanmaaaaaak...
Kafayı yemedim ne yaptığımı biliyorum...risk alıyorum:) saygılar.
sanırım RTE nin sözüne istinaden herkeste bugün ya da hsonu açıklanacak şeklinde bir beklenti oldu.
kurtulsaydık artık şundan arkadaş.2 yıl oldu...ne ocaklar söndürdüler bu IMF manipülasyonu ile...
bakalım gelecek mi haber?
yahu makalelerde falan hükümet çok büyük bir para almaya yanaşmıyor,borçlanmak istemiyor deniyordu.sadece işte IMF anlaşması yaptık şeklinde yabancıya güven vermek için bir anlşama yapmak istiyor deniyordu.
yani 15-20 milyar USD falan gelirse valla göçertiler herhalde burayı...ama 40/50 milyar dolar gelirsede sağlam bir yukarı GAP olur...
[quote=Astatin;186662]selçuklu patron...üwwww :)
hadi pelam bi 300 puan daha ver[/quote]
Çıkmaz lem bu..:D
[QUOTE=bull market;186663]Bıktım daaa, yok stop yeresiymiş yok al vermiş yok sat vermiş..
Artık disiplinsizim:) hürgeneral, uzunlar ilk hedefiniz yukarıdan kapanmaaaaaak...
Kafayı yemedim ne yaptığımı biliyorum...risk alıyorum:) saygılar.[/QUOTE]
sakin!!! hemen disiplinine geri dön asker!!!
[QUOTE=Astatin;186662]selçuklu patron...üwwww :)
hadi pelam bi 300 puan daha ver[/QUOTE]
üvvvv de üwwwwww sorma patron :D:D:D
full don gömlek flat devam .. .ehueheu ... long hevesim vardı vazgeçtim ..
[quote=selçuklu;186670]full don gömlek flat devam .. .ehueheu ... long hevesim vardı vazgeçtim ..[/quote]
Abi ,
Çıplak mı kaldın şimdii?i ,üvvvvv:D:D
15 ve 60 dk' da PU var! 68750 y, geçersek ilk hedef 69350 sonraki hedef 70275!
[quote=Astatin;186556][IMG]http://i46.tinypic.com/2vamj2s.jpg[/IMG]
system is dı most important think in dı world...ehuheue..325 puan bereket versin...long yapmadım..sanırım haftasonuna filat girerim...[/quote]
Senin zistem pek bir gıpır gıpır. Benimkiler hala shortta duruyor.
Ve fakat, Sw portföy 650'den long.
[QUOTE=excali;186672]Abi ,
Çıplak mı kaldın şimdii?i ,üvvvvv:D:D[/QUOTE]
evet ... üşüyorum patron böylede .. üvvvvv ... :o:o:o:o:D:D:D
Yalniz saatlikte ortalamanin altinda olusumuz, göstergelerin hala zayif olmasi, sistemlerin satta olmasi da dikkate alinmali...