[QUOTE=tuareg;81483]Kim derdi ki dow 7870lere geldıgınde bız hala 33500lerde oyalanacağız. cık cık cık![/QUOTE]O zaman olumlu tüm beklentiler fiyatlanmış diyebiliriz. .heyk
Printable View
[QUOTE=tuareg;81483]Kim derdi ki dow 7870lere geldıgınde bız hala 33500lerde oyalanacağız. cık cık cık![/QUOTE]O zaman olumlu tüm beklentiler fiyatlanmış diyebiliriz. .heyk
[QUOTE=bgungor68;81490]%20- %25 bir yükseliş bekliyorum 1-2 gun içersinde. Son bir ölü kedi zıplayışı.. Poz. Long...[/QUOTE]
6-7 bin puan....1-2 günde
olur burası vob.. her şey olur......
dip not:5000 puan portföyü ikiye katlar yada sıfırlar....
Sorularımız şu;
1) 1-2 hafta içinde Rusya da fütursuz bir finansal kriz çıkar mı? Mesela ruble %50 daha devalüe olu rmu?
2) Olursa bize etkisi ne olur...Yaklaşık kaç puan...
Yok canımmm, kehanet falan değil...Olursa...Serkisofları çalıştırın bakalım:)
[QUOTE=tuareg;81488]Kim derdi ki data kötü geldiği halde astatın hala long da bekleyecek.[/QUOTE]
Astinin longlarının avatarı çoookkk güzelmiş bırakamıyoo:)
[QUOTE=SEREN I;81491]sana da bu yakışır.....ilk iş avatarı değiştirirsin....sonra sana birde çuval lazım.....ehh bide çuvalı taşıyacak genç arkadaşlar.......brv[/QUOTE]
eveettttt.. çuval taşıma için gönüllü arkadaş aranıyor...:D
33400 aşağı geçilirse extradan shortlanır,tarafımca.
[QUOTE=jerfin;81496]eveettttt.. çuval taşıma için gönüllü arkadaş aranıyor...:D[/QUOTE]
ben bu iş için çelik dorseli tır alacagım...
tırı gittiğim yere götürecegim...
işe bile tırla gidecegim......
ilerdeki hayalim bu......:D
[QUOTE=VOBiX;81492]O zaman olumlu tüm beklentiler fiyatlanmış diyebiliriz. .heyk[/QUOTE]
Sn. Vobix bu açık pozisyon değişiminin kaç gündür eksi olmasını nasıl yorumlamak gerek sizce? Tşk.
[QUOTE=bgungor68;81490]%20- %25 bir yükseliş bekliyorum 1-2 gun içersinde. Son bir ölü kedi zıplayışı.. Poz. Long...[/QUOTE]
O kedi 26,400den 38000e zıpladı. Sonra bir elktro şok verdiler 30,500den 34,800e zıpladı. Çekirge mi bu üç defa zıplayacak?
Kemerlerimizi baglayalim 33.750 ye hareketi baslatabilirler..
(Son Tur?)
[quote=catedral;81495]Astinin longlarının avatarı çoookkk güzelmiş bırakamıyoo:)[/quote]
şşşşş..unutkan gördüm senii..haftanın ilk derin GAP ini o avatar kapmıştı :) hatta sendende trımalamışlardı yanlış mı hatırlıyorum:..::..::..:
525-550 öfffff bayılacam .. sıkıntı bastı...
sayfa numaramız "911"
bir işaret olmasın bu? :)
bugün ve yarın soru şu...dow 7900..ün üstünde kalabilecekmi?????
[QUOTE=sentinus;81499]Sn. Vobix bu açık pozisyon değişiminin kaç gündür eksi olmasını nasıl yorumlamak gerek sizce? Tşk.[/QUOTE]
Dünkü hareket küçük kurumlar vasıtaıyla pozsiyon ayarlamsıoydı yükselişi desteklemiyordu. bugün harekette EFG ile Yapı Kredi karşılıklı birbirini karşılıyor. Diğerleri nötr kalıyor. Kararsızlık göstergesi.
Saat 17:05 gibi vade başından beri takas durmunu koyan olursa niyetleri biraz daha anlaşılır olur.
[quote=SEREN I;81505]bugün ve yarın soru şu...dow 7900..ün üstünde kalabilecekmi?????[/quote]
alış gelirse kalır satıs gelırse kalmaz:)
[QUOTE=SEREN I;81505]bugün ve yarın soru şu...dow 7900..ün üstünde kalabilecekmi?????[/QUOTE]
bugün belki de, yarın kalamaz gibi.. yada canımız öyle istiyor..:)
Evet yine aynı şey oluyor, kapanışa doğru yukarı, hergün aynı şey..
[QUOTE=SEREN I;81505]bugün ve yarın soru şu...dow 7900..ün üstünde kalabilecekmi?????[/QUOTE]
Tarımdışı istihdamı bekliyor piyasa. Hani bir umut olumlu gelir de diğer olumsuzlukları bertaraf edebilir miyiz diye fakat bugünkü verilere bakılırsa olumlu gelmez. Bu seferde bir kaç gündür satış yiyen finansallara tepki geldiye oynarlar ama bana her yol :dü: levhaları ile görülüyor. acaba benim gibi görenler fazla olduğu için mi düşmemek için direniyor diye de düşünmüyor değilim.
Dün datalar iyi geldi dow eksi kapadı, bugun datalar kotu dow artı kaparsa hıc şaşırmam.
7900 şimdi mi dağılacak yoksaaaaa
7898.75 i gördü:)
tekniklere göre...son yukarı tepki şansı...(kısa vadede. 5 dk..) dow 7900.ün üstünde kalması yeterli....
20..30..60..dk.lıklarda OBO oluştu....
Benim kriterlerime gore, DJi de haftalik grafiklerde guzel bir Dip olusumu var.
Bu hafta olmasa gelecek hafta DJi yukari yonlu SHOW yapabilir.
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/DJiHaftalik.jpg[/IMG]
tam gurt taburu yerelerindeyiz .. dikaktli olmak gerekir .. heheheh :)
yok abi yok,biz dowdan ayrıştık.
[quote=SEREN I;81514]tekniklere göre...son yukarı tepki şansı...(kısa vadede. 5 dk..) dow 7900.ün üstünde kalması yeterli....
20..30..60..dk.lıklarda OBO oluştu....[/quote]
gelecek olan tepki...33800..leri geçemez...geçerse tepki olamaz...
önemli olan biz kapandıktan sonra dow ne yapar.....
.dng
[QUOTE=VOBiX;81510]Tarımdışı istihdamı bekliyor piyasa. Hani bir umut olumlu gelir de diğer olumsuzlukları bertaraf edebilir miyiz diye fakat bugünkü verilere bakılırsa olumlu gelmez. Bu seferde bir kaç gündür satış yiyen finansallara tepki geldiye oynarlar ama bana her yol :dü: levhaları ile görülüyor. acaba benim gibi görenler fazla olduğu için mi düşmemek için direniyor diye de düşünmüyor değilim.[/QUOTE]
Bu güne benzer günlerde çoğunlukla yukarı yapıyor. Önce dünkü uzunlar stoplattılar, sonra yeni kısa açtırdılar. Ola ki düşüş devam ederse bu sefer 32500 tutmaz, 30000 ler görülür...
[quote=SEREN I;81518]gelecek olan tepki...33800..leri geçemez...geçerse tepki olamaz...
önemli olan biz kapandıktan sonra dow ne yapar.....
.dng[/quote]
ben py olsam..33900..e kadar alırım....şort kalmak yürek ister...........
[quote=SEREN I;81521]ben py olsam..33900..e kadar alırım....şort kalmak yürek ister...........[/quote]
seren yine kapanmaz..ama bu hareket sortçuları döker....
Amman dikkat malsahibi çok sinirli seans sonuna doğru yukarı çekip vuracak.
Dow ilk seansı 7900 civarında kapadımı bana yeter, günü nasıl kaparsa kapasın, sabahda dow futur artı olsada uyar o zaman bana, ama işte bakacağız
B planı olarak aklınızda bulunsun..........py okuyor ya..hani....
sistemler kısa diyor istemeyerek olsada geceye kısa
17.00 datası bu açıdan önemli.....
seren büyük paraya gidiyor....başka türlü üç günlük pozisyon açmaz....
Vobix, sen mi söylemiştin citi sabah açtığı shortları akşam kapatır diye? Helal valla, aynen dediğin gibi şu an 1000 tanesini kapatmış gözüküyor, teşekkürler!
kim yalan soyluyor ? dow mu ? yen mi? euro/dollar mı ?
33.333 stop noktamdir.. (spot da bile olsa yeter)
FLAT.
[QUOTE=marakes;81201]citi 3000 çaktı yine 600 civarından[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;81211]17:10dan sonra kapatır onları. Sabah açılışta kısa açıp akşam kapanışta kısalrı kapatarak kısa vadeli sistemleri ala geçiriyor. Acaba 17:00den sonra 500-1000 puanlık satışlar geliyordu bir ara ona mı oynuyor ne yapıyor.[/QUOTE]
[QUOTE=Sunrise;81530]Vobix, sen mi söylemiştin citi sabah açtığı shortları akşam kapatır diye? Helal valla, aynen dediğin gibi şu an 1000 tanesini kapatmış gözüküyor, teşekkürler![/QUOTE]
evet ama 17:00 sonrasını beklemedi bugün. Daha 2000 kısası var.