-
bu adamlar o.* resmen yaptıkları bu sıfatı haketmeye daır hersey.. boyle sacma bı ulke olurmu yaf :) uehueh resmen dıngonun ahırı.. yonetıcının kacı kac kurus kı bas parayı satın al 1 sene senın ıcın otsun dursun ıstedıgın gıbı poz al.. o da senden prestıj saglasın sagda solda ekonomı duzgun borsa cosuyo desın..
ee yabnancı fon memnun ıstedıgı gıbı soyuyo yonlendırıyo pıyasayı yonetıcı memnun borsalar tepede... kım memnun degıl ? fon harıcınde bıseytler yapmaya calısan ky.. ne poz alsa terste.. nıe cunku beklentılerın hepsı sahte ve palanın kanalıyla yaratılan seyler.. sansın varsa bır zıplayıp ıkı zıplıyosun ama ıllakı yakalanıyosun.. ben bu beklentı muhabbetı bıtene kadar yanı ımf ısı halledılene kadar daha da poz almam.. ben de bu sans varken ıhtımal yok ne poz alsam yanarım.. ımf olsada yanarım olmasada yanarım bunun kacarı gocerı yok bu ıs sonlansın ortaya sureceklerı uydurulmus beklentı kalmadıgı an gırerım artık bu kadar sacma bı fınans pıyasası olmaz olsun... resmen rus ruletıne donuyo olay..
-
kapanışa kadar kısa yım geceye flat .. my last decision .
-
sistemler imf işini ıskalamaz..büyük hareket mutlaka önceden fiyata yansır....
-
[b]fransız bakan: [/b]''clıo 4 modelı ıcın karar yarın verılecek''
-
[QUOTE=abka;186754]sistemler imf işini ıskalamaz..büyük hareket mutlaka önceden fiyata yansır....[/QUOTE]
i dont think so .. üvvvv ...
-
[QUOTE=selçuklu;186752]kapanışa kadar kısa yım geceye flat .. my last decision .[/QUOTE]
Oyunu kullanmamışsın patron :)
[url]http://www.voborsa.com/forum/15-ocak-pozisyon-anketi-t5339.html?t=5339[/url]
-
175 asagiya gecilmeden kisa acmayacagim...
Haricinde flat...
-
5 daklıklarda ikili dip mi oluşacak ne....
-
Sistemsizlik yaktı beni galiba..
-
şimdi bu piyasa imf halloldu diye pztesi ralliye başlasın, ben de bırakayım vobu mobu...
-
[quote=halojen;186764]şimdi bu piyasa imf halloldu diye pztesi ralliye başlasın, ben de bırakayım vobu mobu...[/quote]
vala herşeye hazırlıklı olmak lazım o kadar cok farklı görüş varki, ağırlıkta olan görüşün canı yanıcak gibi duruyor.
-
emekdar, viskimi hazırlamaya başla..::::::