boz ayı iyi tatiller diler................
Printable View
boz ayı iyi tatiller diler................
haftasonuna 68.800 kısalarla giriyorum.. kim korkar imf den..:::
[quote=unlimitted;186794]sen "demirden korksak trene binmezdik" lafını bilir misin? :)))
içinde imf lafı geçen son yorumumu oku sevgili emekdar. "ee, madem böyle düşünüyorsun, neden şort girmiyorsun" sorusunu sor kendi kendine bana sorarmış gibi. cevabı, hafta sonuna flat girme sebebim. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/quote]
Okkimişim agam he, biliyem..
Emme bende demişemki,unnarda senin düşündügünü düşüniyrler..:..:
Bu IMF haberi öyle yada böyle olacak diyorum, haftasonunada long, sistem short ama ben long girmek zorunda hissettim, histemik hafta sonu pozu oldu bu...
Şimdi haftaya spot piyasa en az 1000 puan artı açar beklentisindeyim, buna görede vobda kritik seviye olan 69700 seviyelerine çabuk ulaşır heralde..beklenti işte...
Normalde en azından kapanışta 68500 olmamız lazımdı ama olmadı...
Uzlaşma 68250 oldu
Herkese iyi tatiller
selam milet, haftasonuna long. dow'daki hareketliligin nedeninin opsiyon vadeleri oldugunu dusunuyorum. kapanisi arti ile yapacaktir diye dusunuyorum. oyumuzu da kullananalim.:).
yapı krediye bir kez daha şapka çıkarıyorum.
20 dakikada ortalama 200 puanda 2.000 kontrat daha döndü ve bence bugün tek kelimeyle şov yaptı.
şovun hasını yaptı hemde.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
don jonsın bu gece geberecek inşallah...dng
geceye short....
iyi haftasonları..
[quote=EMEKDAR;186800]Okkimişim agam he, biliyem..
Emme bende demişemki,unnarda senin düşündüğünü düşüniyrler..:..:[/quote]
vışşş, çok tehlikeli bi düşünce tarzı.
"onnar benim bu düşündüğümü düşünmüşler ve ona göre poz almışlardır, ben bunu düşünmemiş gibi poz alayım" [B][COLOR=red]paradoksu[/COLOR][/B]na kapıldıysan;
işin bitmiştir. cerfin'in imzasındaki mezarlığın [B]'bekçi başı'[/B] olmaya adaysındır. :D
amma cok ayu var:)
Pala, KY nin düşüncelerini okuyan ve buradan elde ettiği verileri analiz eden bir sistem geliştirmiş olabilir... O yüzden düşündüklerinizin tersini yapın ya da yapacaklarınızın tersini düşünün...
[QUOTE=nunu;186803]selam milet, haftasonuna long. dow'daki hareketliligin nedeninin opsiyon vadeleri oldugunu dusunuyorum. kapanisi arti ile yapacaktir diye dusunuyorum. oyumuzu da kullananalim.:).[/QUOTE]
cıkk, ben oyumu en az %2 eksiye basıyorum..:p