-
[quote=unlimitted;186808]vışşş, çok tehlikeli bi düşünce tarzı.
"onnar benim bu düşündüğümü düşünmüşler ve ona göre poz almışlardır, ben bunu düşünmemiş gibi poz alayım" [B][COLOR=red]paradoksu[/COLOR][/B]na kapıldıysan;
işin bitmiştir. cerfin'in imzasındaki mezarlığın [B]'bekçi başı'[/B] olmaya adaysındır. :D[/quote]
Ben mezarlıklardan korkmam,mezarlıktakilerden korkmam,onlar ölü..ölülerden
zarar gelmez,ben dirilerden korkarım...:::
Bu arada herkese iyi hafta sonları diler,sevgi ve saygılarım sunarım...
-
[QUOTE=nunu;186809]amma cok ayu var:)[/QUOTE]
yanlız bizim forumun istatikleri genelde haklı çıkıyor nunucum...lelele
-
[quote=Cerphin;186814]yanlız bizim forumun istatikleri genelde haklı çıkıyor nunucum...lelele[/quote]
hadi bakalim, insallah oyledir de, ben de sistem bulacagim diye yirtmam bir tarafimi:::
-
[quote=Cerphin;186814]yanlız bizim forumun istatikleri genelde haklı çıkıyor nunucum...lelele[/quote]
o zaman kapandığımız yerden açıcaz. sizler de boş yere kasılacaksınız.
flatler bi at başı önde gidiyor..lelele
-
cümleten iyi tatiller !
haftasonuna short imf işi mort :)
-
akşam pastesıyla veda etsek nasıl olur şubat başı, iyiakaşamlar herkese
-
[IMG]http://i50.tinypic.com/6i8riv.png[/IMG]
-
fxci ayrıyeten teşekkürler iyi tatiller herkese
-
kerizdi pala ..... yedirmezler...cort devam... 15. gün...400 puvan kar teklif etti almadım....
-
[QUOTE=unlimitted;186819]o zaman kapandığımız yerden açıcaz. sizler de boş yere kasılacaksınız.
flatler bi at başı önde gidiyor..lelele[/QUOTE]
istediği yerden açsın benim için farketmez.. stopum belli, hedefim belli..:p:)
-
rezil bir gün oldu..300 pıvan karla açılış yapıp 450 ye kadar çıkıp 0 (yazı ile sıfır) ile kapattık..Haftasonuna fil-at tabiki bir tanem.... :) Selçuklu patronu ve onun indikatörünü teprik ederim
-
[QUOTE=Astatin;186840]rezil bir gün oldu..300 pıvan karla açılış yapıp 450 ye kadar çıkıp 0 (yazı ile sıfır) ile kapattık..Haftasonuna fil-at tabiki bir tanem.... :) Selçuklu patronu ve onun indikatörünü teprik ederim[/QUOTE]
selcuklu patronun ındıkatoru mu var :))