[QUOTE=Cerphin;186848]selçuklu patron, arthur nerelerde arthur:), günün anlam ve önemine binaen bir boy gösterseydi forumda..[/QUOTE]
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG]
Printable View
[QUOTE=Cerphin;186848]selçuklu patron, arthur nerelerde arthur:), günün anlam ve önemine binaen bir boy gösterseydi forumda..[/QUOTE]
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG]
bi tepmesi lazım..ikili tepe falan dow sever öyle..bizi almadan nereye gidiyo..huuoopp..
[quote=Astatin;186854]pambıhtürkoglu burdamı[/quote]
hiiir ay m üüü
[quote=QUEEN;186857]bi tepmesi lazım..ikili tepe falan dow sever öyle..[B]bizi almadan nereye gidiyo..huuoopp[/B]..[/quote]
çıhar topukluları ayağından koş arhasından belkim yetişin :D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;186859]çıhar topukluları ayağından koş arhasından belkim yetişin :D[/QUOTE]
eksi açılmaz görürsün bak..yatay açılır..:rolleyes:endeximiz ayu sevmiyo..:D
[quote=QUEEN;186860]eksi açılmaz görürsün bak..yatay açılır..:rolleyes:endeximiz ayu sevmiyo..:D[/quote]
yapma kraliçem ayı mı kaldı endekste:)
[QUOTE=QUEEN;186860]eksi açılmaz görürsün bak..yatay açılır..:rolleyes:endeximiz ayu sevmiyo..:D[/QUOTE]
Daha dur bakalım kapanış var, pazartesi sabah uzak doğu var... Fdow var mı bilemiyorum, dow kapalıysa o da kapalıdır heralde... Ama 10600 altındaki kapanışla eksi gap olur bence...
[QUOTE=sovalye;186862]yapma kraliçem ayımı kaldı endekste:)[/QUOTE]
kum gibi ayu var..:Do yüzden de zor düşüyo..:D
[quote=enorton;186863]....var, ....var... .var mı bilemiyorum...[/quote]
güzel olmuş kafiyeli :D:D:D:D
[quote=QUEEN;186864]kum gibi ayu var..:Do yüzden de zor düşüyo..:D[/quote]
yok yok benim bildiğim ayu kardeşlerin çoğu bugün ikili dipe oynamıştır, kalanları da testere olacak diye pozisyon almamıştır
azdır yani;)
[quote=QUEEN;186864]kum gibi ayu var..:Do yüzden de zor düşüyo..:D[/quote]
denizde kum bizde ayı diyorsun yani :D:D:D
[QUOTE=sovalye;186866]yok yok benim bildiğim ayu kardeşlerin çoğu bugün ikili dipe oynamıştır, kalanları da testere olacak diye pozisyon almamıştır
azdır yani;)[/QUOTE]
Ayıların çoğu flat kalmış ankete göre öyle gözüküyor... Bu kadar çok flat varsa pala pazartesi flatçıları biçecek demektir :::