[QUOTE=TÜRKOĞLU;186867]denizde kum bizde ayı diyorsun yani :D:D:D[/QUOTE]
baksana forumda özel ayu topiği bilem var..harman olan ayular..:..:
Printable View
[QUOTE=TÜRKOĞLU;186867]denizde kum bizde ayı diyorsun yani :D:D:D[/QUOTE]
baksana forumda özel ayu topiği bilem var..harman olan ayular..:..:
[QUOTE=enorton;186868]Ayıların çoğu flat kalmış ankete göre öyle gözüküyor... Bu kadar çok flat varsa pala pazartesi flatçıları biçecek demektir :::[/QUOTE]
dowu düşmüş gören sazanlar..pzt açılışta şortlasın görsün gününü.dng
[QUOTE=QUEEN;186871]dowu düşmüş gören [B]sazan[/B]lar..pzt açılışta şortlasın görsün gününü.dng[/QUOTE]
:eek::eek::eek:
[QUOTE=enorton;186876]:eek::eek::eek:[/QUOTE]
acemi diyelimm..yanlış anlaşma olmasın:)))
[quote=sovalye;186862]yapma kraliçem ayı mı kaldı endekste:)[/quote]
Asimlasyon baskı,zulüm bizi yıldıramaz... yaşasın ayular...
Ayular hep var olacaklar,hep kaybedecekler ama hep haklı olacaklar...
Ayuluk bilgi ister,beceri ister,metanet ve dayanma gücü ister...
Teslimiyetcilik ayuluğun ruhunda yoktur...
Ayuluk zor zenaattir..Sonuna kadar savunacağız fikirlerimizi ve sonunda
kazanacağız..
Bizi satan bizden deyildir...:cool:
[B]"HESAPCI AYU"[/B]
[QUOTE=sovalye;186866]yok yok benim bildiğim ayu kardeşlerin çoğu bugün ikili dipe oynamıştır, kalanları da testere olacak diye pozisyon almamıştır
azdır yani;)[/QUOTE]
çok haklısınız.. kaç kişiyi biliyorum 50.000 lerde deli gibi shortlarken buralardan deli gibi longluyorlar..:D bu kişiler hem de büyük KY lerden.. öyle az uz kontratla da dönmezler, trilyonları gömerler..:::
[QUOTE=QUEEN;186871]dowu düşmüş gören sazanlar..pzt açılışta şortlasın görsün gününü.dng[/QUOTE]
önümüzdeki haftasonuna kadar 64.000 ineceğiz desem çok mu sallamış olurum..:..::..:
[quote=Cerphin;186879]çok haklısınız.. kaç kişiyi biliyorum 50.000 lerde deli gibi shortlarken buralardan deli gibi longluyorlar..:D bu kişiler hem de büyük KY lerden.. öyle az uz kontratla da dönmezler, trilyonları gömerler..:::[/quote]
Trilyonların ne önemi var,boy büydükçe mezarlarında boyu büyür...ünlü düşünür
akinonyalının da dediği gibi....dng
[quote=Cerphin;186880]önümüzdeki haftasonuna kadar 64.000 ineceğiz desem çok mu sallamış olurum..:..::..:[/quote]
Yani kız ne kadar mütevazisiiiiinnnn......
Elin danaları ağzını açtımı 150-500 bin den bahsediyor...:::
[QUOTE=Cerphin;186880]önümüzdeki haftasonuna kadar 64.000 ineceğiz desem çok mu sallamış olurum..:..::..:[/QUOTE]
yok bende bekliyorm..göstergeler satta..zaten..gelenler tepki..ben ilk başladığımda voba..dow düşünce açılışda şort yaptığımda stoplama k zorunda kaldım çok..başıma geleni anlatmak istedim..yoksa herşey olur..düşebilirde..bu sözümü geri alıyorum..
[QUOTE=EMEKDAR;186883]Yani kız ne kadar mütevazisiiiiinnnn......
Elin danaları ağzını açtımı 150-500 bin den bahsediyor...:::[/QUOTE]
hee çok mütevaziyimdir..:o
pardon yaa 62.500 diyecektim... haftalık ort. oradaydı di mi.. tekrar bakmam lazım grafa..:..: bir şişe viskiye daha altını da görebilirim belki..:::.kom
öyle 2008 deki gibi şelale bekleme emekdarım..:p tepik yapa yapa düşeceğiz.. 50.000 altı da görünmüyor graflarda şimdilik..:confused:
[quote=Cerphin;186885]hee çok mütevaziyimdir..:o
pardon yaa 62.500 diyecektim... haftalık ort. oradaydı di mi.. tekrar bakmam lazım grafa..:..: bir şişe viskiye daha altını da görebilirim belki..:::.kom
öyle 2008 deki gibi şelale bekleme emekdarım..:p tepik yapa yapa düşeceğiz.. 50.000 altı da görünmüyor graflarda şimdilik..:confused:[/quote]
Ne dimag itin olsun viski,yanında bide tekila söyleyim...:)
Bu düşüş şeklini daha çok sevdim,ayu olarak geliştim,değiştim yeniledim
kendimi,daha çok sıkıştıracam danayı,kah binecem sırtına,kah serbest bırakacam...:cool:
[B]KARARLI AYU[/B]