-
[QUOTE=EMEKDAR;186886]Ne dimag itin olsun viski,yanıda bide tekila söyleyim...:)
Bu düşüş şeklini daha çok sevdim,ayu olarak geliştim,değiştim yeniledim
kendimi,daha çok sıkıştıracam danayı...:cool:
[B]KARARLI AYU[/B][/QUOTE]
kendime öyle bir trade planı hazırladım ki tıkır tıkır işlerse varya varyaaa varyaaaaaaa .lelele.lelele:..::..:
[B]SARHOŞ AYU[/B]:D:D
-
[quote=Cerphin;186887]kendime öyle bir [B]trade planı[/B] hazırladım ki tıkır tıkır işlerse varya varyaaa varyaaaaaaa .lelele.lelele:..::..:
[B]SARHOŞ AYU[/B]:D:D[/quote]
Asla tradeye yaklaşma,[B]sarhoşken[/B]....ha ha ha...:::
-
[QUOTE=EMEKDAR;186888]Asla tradeye yaklaşma,[B]sarhoşken[/B]....ha ha ha...:::[/QUOTE]
nasıl oluyoki..sarhoşken..dahamı cesaretli oluyo..iyide olabilir aslında..ama kaybederse kötü olur..bide ben deneyim..heheh..
-
[quote=QUEEN;186889]nasıl oluyoki..sarhoşken..dahamı cesaretli oluyo..iyide olabilir aslında..ama kaybederse kötü olur..bide ben deneyim..heheh..[/quote]
Biraz bektaşi vari yapayım dedim,espiri maksatlıydı...:::
-
yanlız şimdilik 1.plan devrede.. :)))
65.000 aşağı geçilmez ve yukarı dönersek 2. planı devreye sokarım ve USD bazlı graflardaki TOBO ya oynamaya başlayıp ayulara ihanet edebilirim, demedi demeyin..::::::
[B]DÖNEK AYU[/B]:D
-
[quote=Cerphin;186891]yanlız şimdilik 1.plan devrede.. :)))
65.000 aşağı geçilmez ve yukarı dönersek 2. planı devreye sokarım ve USD bazlı graflardaki TOBO ya oynamaya başlayıp ayulara ihanet edebilirim, demedi demeyin..::::::[/quote]
Olurmu hiç ihanet,yeterki dananın sırtına bin çökert,böğürt danayı...:::
[B]STRATEJİST AYU[/B]
-
durun yawf beynimde bir şimşek çaktı..:..: nisan'a kadar 1.plan işlese, nisan'dan sonra da 2. plan devreye girse.. evet evet.. graflar her iki planı da kaldırır.. buldum buldum işte buuuu::::::.lelele.lelele
[B]PLANCI AYU[/B]:D
-
[quote=Cerphin;186893]durun yawf beynimde bir şimşek çaktı..:..: nisan'a kadar 1.plan işlese, nisan'dan sonra da 2. plan devreye girse.. evet evet.. graflar her iki planı da kaldırır.. [B]buldum buldum[/B] işte buuuu::::::.lelele.lelele[/quote]
Dur gız,
Ne buldun,arşimet bulmuştu zaten,sen heyecan yapma,sokağada uygunsuz
fırlama....:::
[B]BİLGİN AYU[/B]
-
uzun zamandır teo dinlemiyordum.. duygulandım yaff...
[url]http://video.google.com/videoplay?docid=1814582286291032548&ei=AelQS9a1HZPQ-AbymrAF&q=a%C5%9Fk+k%C4%B1r%C4%B1nt%C4%B1lar%C4%B1+teoman#[/url]
[B]DUYGUSAL AYU[/B]üüü
-
Bizi yakan hökünün BAŞ AYUSU
Hani hafta içi IMF netleşecekti? Cuma akşamıda geçti gitti Cumartesi oldu, dahada haber düşmezüüü
[B] [SIZE="4"]BAŞ AYUZEDE[/SIZE][/B]
-
[IMG]http://i49.tinypic.com/a28ad0.jpg[/IMG]
-
[IMG]http://img43.imageshack.us/img43/9703/nonamena.jpg[/IMG]
şimdi bu imf söylentilerini bugün ortalığa yayan malum forumun malum yorumcusuna ne demeli... belki çoğu kısa pozisyon bu yüzden kapandı, belki de zarar etti... bu beklentiyle uzun pozisyon açanlar bile oldu son yarım saatlik düşüş öncesi... ayıp değil mi...
hani seanstan sonra açıklama yapılacaktı...
yapılan resmen maniplasyondur... ve spk mevzuatına göre suçtur...
yazık...